vååååååååårshow

precis hemkommen från ishallen och första vårshowen för den här gången. riktigt kul! och imorgon blir det fyra till! kan tyvärr inte skriva så mycket nu, ska upp tidigt imorgon.


ett litet smakprov. mer kommer.

here I come!

solen skiner, högtalarna spelar grym musik och jag är på toppenhumör!

graphic myspace at Gickr.com

måndag och jag är ledig!!

ja det är underbart att vara ledig! dock inte lika härligt att plugga typ halva dagen. men det är ett måste. senare bär det av till lysekil med patrik och hans mor. det blir fint!

igår var det sista träningen för denna säsongen. det har gått så sjukt fort! jag är fortfarande kluven hur jag ska göra nästa säsong, men ni förstår säkert hur svårt det är att överhuvudtaget tänka tanken på att skiljas från dessa fina människor?!

bild tagen från elsa

jag blir så arg!!!!

HALLÅ!?!?!!! VAD FASEN TÄNKER MAN MED?! SNÖ? NU? DET ÄR FEL! BARA FEL! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH!


men om ni vill lyssna på vad som brukar strömma i mina öron så är den här spellistan perfekt:
http://open.spotify.com/user/boohli-n/playlist/3X7YTh2HsC2KmieO6Fjrhd


skills x1000

ville bara visa hur min händelserika vecka ser ut och samtidigt framhäva mina otroliga paintingskills. jo man tackar!


favorit i repris

tänkte fylla på med lite mer mobilbilder, innan min mobil går i stöpet.
















take a smile

nu är jag hemkommen från gårdagens bravader! en aning trött just nu, men det blir nog bättre med några timmars träning senare ikväll. nu längtar jag återigen efter nästa helg. fattar inte hur helgerna kan gå så sjuuuuuukt fort! man blir ju ledsen.

men nu bugar och bockar vi för maja och alla andra trevliga folk. tack och hej!


kuckilikuu

det är lördag morgon och jag är som vanligt uppe med tuppen. klockan är 06.34 och jag är trött. ska dock bli skönt att träna i sisådär fyra timmar. härligt härligt.

senare ska jag till lilla busiga maja och träffa lite busiga människor. det ska bli busigt.
här kommer lite bilder på mig och busiga maja.




some of you knows

har varit hemma från skolan idag, mådde inte så bra i morse. har plinkat lite på gitarren och snart sticker jag och mor och kollar runt på 2 fröknar tror jag! najsbajs!


oj det va nästan så att jag inte fastnade på bild idag igen .......

galet!

för det första, så såg jag ut såhär i håret när jag tog ut min tofs:


och för det andra, så var det typ tredje gången i hela mitt liv som jag rapade! jag blev så glad så att jag började gråta.

despicable me

har slått mig ner i soffan med en skål med glass och kollar på despicable me. den slår allt! jag skulle egentligen ta en "såhär-glad-är-jag-bild" men jag tror jag hoppar det, då jag ser helt fucked up ut idag. vill bespara er den synen. men livet leker. det är fint väder. awesome!


gammel bild.


this is who I am

har vart en chill dag i skolan. tobias och ag va nyss här och fikade med mitt chokladkaffe och glass. älskar att fika med mysiga folk! haha. nu lyssnar jag på salem och ska precis börja på min uppsats igen. gör ju inget annat än att plugga känns det som. ååh..



bjuder på två sköna bilder sen abu dhabi i hopp om att sommaren ska komma fortare!

så jävla bra!


when it was good, we were sitting on the top of the world

riktigt värd kväll igår! hade riktigt för jäkla skitkul! det är sådana kvällar man inte vill ska ta slut.
det var party hos wingdén. vi hade det underbart hela natten lång! sov sedan hos maja med fina tjejer och vaknade framåt eftermiddagen. nu ska jag plugga och plugga och plugga.. senare blir det solsidan!

jag hoppas att nån tog lite bilder? i sånna fall kommer några säkert upp här :)


homecoming

hemma igen efter ännu en dag i skolan. den gick sjukt seg. men snart är det dags att åka till träningen, det blir mer vårshows träning. den 30 och 31 smäller det, då är det alltså dags för årets vårshow! det är bara att dra sig till rönnängs ishall klockan fem (tror jag det va) om man vill kolla! :)

är riktigt peppad inför helgen, det kommer bli kanuuun!
men nu ska jag käka, morsning korsning.


lagom munter


morning fellas!

nu sticker jag till min underbara skola igen. nä men fy fan, jag är så trött. men det är sista skoldagen för veckan idag, alltid nåt. nu längtar jag till helgen! kommer bli gryyymt!

gud vad du är vacker, själv är jag lite söt. du är riktigt snäll, jag har fullt ös.

har precis fixat mig lite inför kvällen. ska ju som sagt sjunga med mina två afrobrudar inför lite folk. inte nervös än så länge, men det kommer. nu sitter jag och äter lite fil och flingor, lyssnar på little marbles och har det trevligt. ska dra om typ en timme.

jag har haft kemiprov exakt hela dagen! vi har inte gjort något annat än det, asså fyfan! så himla konstigt prov. hoppas i alla fall på g (;



ännu fler av mina underbara cambilder :)))

let it burn

har gjort mig en stor kopp the för att ladda upp batterierna inför det stora provet imorn. har även ett jäkligt stort beslut att fatta. och en stor uppsats att skriva. men man ska fan inte klaga!

musikläraren gav mig ett jäkligt bra tips om ett skitgrymt band förut. PJ harvey. så mystiskt sköna. man blir på så underbart konstigt humör av dom. jag råder er att lyssna!

just so you know


dagens:
jeans, cheap monday
linne, bik bok
fluffig väst, weekday
hatt, weekday

here comes the sun






ph: me

i'm in love

pimp myspace with Gickr

förbjudet

jag minns allt
jag minns somrarna
då allting lekte
jag minns hur kul vi hade
vi lagade mat utan andledning
inte för att vi var hungriga
bara för att mat är gott
oemotståndligt gott
vi dansade till samma rytm
vi skulle ta över världen
den var våran
det fanns bara vi den sommaren
ingen annan
varför skulle det göra det liksom?
aldrig har jag mått så bra
även om jag har trott det många gånger
men nu vet jag
för att vara lycklig krävs det mycket
men vi börjar komma tillbaks
vi börjar hitta det lyckliga igen
där vi var
glädjen kan komma då och då
även sorgen
varför det blev så undrar jag ofta
vi var lättsinniga
slarviga
precis som det ska vara
så vafan
vad hände?
vi blev dryga
tråkiga
men som jag sa
vi hittar tillbaks till det igen
och vi är nästan där
vi är nästan tillbaks
till somrarna
till skratten
och det lättsinniga
jag vet att det blir så
världen är vår


in the sun

solen skiner, fåglarna kvittrar och jag har lagt undan halsduken. hur underbart? det enda som kan möjligtvis förstöra denna glädjen är ett stort nationellt prov i till exempel kemi typ imorgon. nämen oj, skulle vi ha det?! och jag måste lägga hela dagen åt att plugga på det? haha jo men visst. det är ju lite skrattretande.

nu drar jag mig ut på balkongen, tar med mig min twister och 3 stora kemiböcker och njuter av solen. det kanske inte låter så dumt iallafall?

pimp myspace
hej trött tjej

somebody told me

vaknade på toppenhumör idag, och det har hållt i sig! är dock fortfarande trött men jag mår bra. väldigt bra. ska bli spännande att sjunga för massa folk på föräldramötet på onsdag. typ 300 pers. mysigt. verkligen. åh. men har med mig mina afrobrudar så det känns bra ändå!

nu ska jag bara chilla järnet, dricka lite kaffe och äta bulle. mysig måndag.


oj, hittade en gammal gammal bild sen mammas och peters bröllop! en gång i tiden va man ju i alla fall söt.

min hatt den har tre kanter..

nytt inköp sen i lördags: hatt från weekday.


pimp myspace

har ingen ork

jag brukar alltid vara den som är full med energi, men nu är den slut. energin alltså. helt borta. hejdå. orkar inte ens gå ca 2 meter bort för att sätta på musiken igen. ögonen känns trötta. kroppen är helt slut. även hjärnan är helt borta. det va knappt så att jag orkade skriva detta inlägg, jag menar tjena!
nu när jag tänker efter kan det bero på att jag gick upp bajstidigt för att träna. och jadu, vi tränade i typ 5 timmar. no kidding!
så ja, det är nog därför.


saknar tiden i danmark

underbara fredag

tog en promenad ner till henåns stora centrum förut. köpte glass, choklad och en ram. hahah. hyrde även en film som jag hoppas på att se ikväll. med underbara michael cera med, åh. <3

nu kikar jag på juniorvm. ska hålla tummarna för våra två svenska lag. hoppas det går riktigt bra! fast helst skulle man ju velat vara där själv men aja..
fick även hem mina byxor sen team-sm. rumpesnygga är dom!


alla älskar julias cambilder.

ha en bra fredag gott folk!


tufft

ville bara säga att vi är i tidningen. hehehehhe

hej

hej käre fine bloggen! hann tyvärr inte blogga igår. hade nämligen finbesök av lisa som jag inte träffat på väldigt länge. senare bar det av till afrodans och efter det kom patrik. så ja, det var fullt upp. kände mig gött barsnlig när jag och patrik hyrde boog&elliott och åt isglass. men det är så det ska vara. fy för att bli stor :)

nu ligger jag i sängen. har dratt på mig mina sverigeshorts som ska med till polenresan (!) och som jag gjort alldeles själv. lyssnar även på underbara timo<3

imorgon drar jag, emma och josefine till götet. det kommer bli riktigt sköj! är ute efter ett par svarta jeans och grejer till rummet. sen får jag se vad jag hittar.



lägg fokuset på byxorna tack (;

count me out

dagen till ära strömmar världens mest chilliga person ut ur mina högtalare, nämligen salem al fakir. ett glas med mjölk står bredvid mig och jag har precis börjat på vår meeeega stora uppsats. känns som en bra onsdag. jag får ladda upp batterierna för hej-jätte-mycket-lektioner-på-torsdagar som närmar sig med stormsteg. som om det inte räcker så ska jag göra svenskauppsatsen imorn också, 3 timmars skrivning, nationellt prov med andra ord. men det tänker vi inte på nu.

ha en underbar onsdagskväll alla godingar, tjohej!



pippitröjan<3 på ja

-

hej hopp, här ska det pluggas!
dags för tema folkmord!

i'm not guilty

att låta tankarna flyga. att verkligen kunna få uttryck för allt som finns att göra. att kunna lyssna på sådant som öronen verkligen vill höra. det är något fint. när fötterna går dit det finns ett par till. när man vill ha sällskap av en annan hand. när man känner att ensamheten inte är ens vän. då finns det någon. allt vackert kommer inte av sig självt, det är något som man måste hitta under stenen. jag hoppas att jag hittar den. mänskligheten är något frusterande vackert. något som man inte förstår sig på. inte någon.

dreamcatcher




jättekonstigt inlägg tyckte jag

sitter och lyssnar på jädrigt bra musik, taggar till träningen och är bara allmänt glad.
saker jag längtar till sjukt jäkligt mycket just nu:
  - nästa och nästnästa helg
  - håkan hellström<3
  - polenresan
  - balen
  - sommarlovet
  - europa i sommar
  - vårshowen

detta är mitt år! och alla mina vänners. ser fram emot det till tusen!

bjuder på några bilder sen igår.



och jag är på gång!

dricker vatten, lyssnar på gamla goa 80-tals-låtar och springer runt som en yr höna. jag ska nämligen försöka få ordning på mitt rum igen.
här ska det röjas!

Gickr helps you to pimp your myspace

hoppas ni antecknar

under hela min posthämtarhistoria har jag aldrig varit med om något liknande. hjälp.


är förvånad att allt fick plats i brevlådan.

full fart

är nu i full gång med att fixa mig för skolan. är för ovanlighetens skull ganska pigg. la mig i och för sig ganska så sjukt tidigt igår, halv nio eller nåt. ser fram emot att träffa alla igen idag, men är mindre pepp på att börja med allt skolarbete. nu blir det sådär igen, bara; choong rätt in i verkligheten! åååååh..

sm-helgen var riktigt najs. vi är nu 3e bäst i sverige i juniorklassen. hur bra? dock sista tävlingen på säsongen, lite sorgligt faktiskt.

men nu måste jag skynda mig! tjooooohej!

höjdingar bland gamla mobilbilder

enjoy.


klädbyte. patriklina och julius? vem vet.


mysemma.


ja, denna va bara fin.


fattar fortfarande inte vad jag tänkte när jag tog denna.


kondomtobias.


kan skratta länge åt denna.


en josefine och julia i miniformat.


mina fina.


denna tog jag bara för att den ger sån sommarkänsla.


ännu mer sommarkänsla. p!nk i somras.


oj, här va det lite bilder

glömde att jag tog lite bilder när jag var i milano. dock är det med mobilen så det är ingen bra kvalité alls, men det är alltid något! så ja, här kommer då alla sex bilder som jag tog.







sådär ja! avslutar med en bild på finfina karin när hon sover i bussen. speciellt och vackert.

nötter

ligger på min matta, äter nötter och lyssnar på gwen stefani. det är fredag. jag hade kunnat vara med massa vänner och umgås som vänner gör. men nä, jag ska packa och lägga mig cptidigt för jag ska till mölndal imorn, det är nämligen sm. fast det ska i och för sig bli väldigt kul! men ändå.. det är fredag. åh.

kära bloggen

förlåt att jag inte hört av mig på länge. men jag känner att jag inte orkar träffa dig just nu. kanske när allt har lugnat ner sig så kan vi träffas igen. men just nu, nej det funkar inte. så om jag inte hör av mig vet du nu varför.

mvh
jullebulle

RSS 2.0