happy new year!

ligger i soffan och taggar med lite guitar hero. ska snart dra ut, det är ju nyårsafton wtf! så nu får vi se vad kvällen har att erbjuda och hoppas på ett jävligt bra avslut på detta året!


godnatt!

efter att ha gått upp klockan sex idag och tränat tre timmar lägger jag mig nu och sover. det känns välförtjänt måste jag säga. ikväll blir det lite mer träning, ca 3 timmar sådär.
jag är trött.
lovet bara försvinner.


tjohej

inte kunnat blogga på grund av för mycket träning. har sen igår tränat 9 timmar. och mer blir det; imorn 6 timmar till. heheh, lite trött.
men nu sticker jag snart på tjejmiddagmys hos bea. det blir naaaajs!
here we go




den tjugoåttonde december tvåtusentio

ja asså jag ber verkligen om ursäkt för den usla uppdateringen på bloggen. jag försökte faktiskt att blogga härom dagen men blogg.se dampade sönder så man kunde inte göra något. :((
men nu är det väl dags att ta ut bullarna och köra på som vanligt igen, eller något sånt.

gick upp klockan sex idag för vi har träning! ganska skönt att komma upp i tid för en gångs skull. och träningen va najs, även om vi gjorde samma sak i ungefär två timmar.
julen har varit grym, jag fick en massa bra grejer som jag önskade mig, blandannat en gitarr och kolasås! :D annars ett wii, kläder, pengar och lite annat smått och gott.
tummen upp!

god jul


paket

nu
skall
jag

och
klämma

paket.

lov

när man äter frukost halv tre, då är det väl ändå lov?


trodde knappt att jag kunde fastna på bild idag..

jag älskar mitt liv

ååååh nämen gud vad glad man blir när man vaknar upp med feber såhär dagen innan julafton. precis vad jag önskade mig, tomten måste verkligen har ansträngt sig i år.

jag mår så dåligt. känns som om mitt huvud ska sprängas och min kropp reagerar inte när jag vill att den ska göra det. det är julafton imorn och jag har inte direkt någon julkänsla. den försvann väl samtidigt som febern kom. så jäkla värdelöst! hoppas på att må bättre imorn iallafall,.

abu dhabi

tagna av maria.





vadfan håller jag på med?

ja asså seriöst, blir det så himla mycket roligare av att vara deppig? nej inte direkt. men det kan vara jädrigt skönt ibland! att bara få gråta av sig och släppa allt och sedan lägga det bakom sig och kunna ägna sin tid åt att vara glad istället. så tänker jag iallafall. jag får se till att piggna till innan jag träffar lite giiirlss sen. vet inte riktigt när men.. det löser sig.

försöker förivrat komma på något att göra istället för att bara sitta framför datorn. det är ingen hemma så det är inte direkt full fart här. jag har satt på lite julmusik och filosoferar. det ligger ett toffifee-paket på köksbänken och den typ ligger och viskar på mej ba: "julia, kom hit och ät mej!" men jag vet att jag inte får.. eller?

kanske?

tårarna bara rinner just nu. och jag vet inte riktigt varför.
kanske för att all nervositet har släppt.
kanske för att det inte gick så himla bra idag.
kanske för att jag bara har höjt mig i ett jääävla ämne.
kanske för att jag har lust att sova i år och dar.
eller kanske för att jag är trött på allt bara?

day 05 – your definition of love

kärlek för mej är egentligen något som bara händer. något som man inte kan rå för. jag hade en väldans tur när jag träffade patrik, det bara klickade och jag blev störtkär. självklart har man varit fundersam emellanåt och funderat på om det verkligen kommer hålla, och det är oftast när jag inte är med honom. men det har alltid känts bra när vi väl träffats igen.
kärlek ska få en vinglig på fötterna av dess kyssar och alldeles pirrig i magen så fort man ser den. man ska gå efter det man verkligen känner och inte påverkas av något annat.

day 04 – what you ate today

frukost: gröt med mjölk.
lunch: potatisgratäng med köööttbullar och ett glas mjölk.
middag: köttgryta.

intressant? mycket.

blöggen?

var på väg att skriva blögg.se när jag skulle in här. haha. tänkte att ni ville veta.

nu har jag allt fixat för imorgon. kan tyvärr inte säga så mycket men info kommer imorn skulle jag tro. imorn blir det även till emelie och fira "mini-jul" typ. det blir najsbajs. snart blir det träning också, det blir också najs. och vi fick sluta en och en halv timme tidigare idag, det va faktikst riktigt riktigt najs! jag älskar att det snart är jullov också.
vad jag ska ha det soft.

julklappar är rena rånet

ja, det är så sjukt sant! jag har inga pengar kvar på mitt bankkort längre och det är inte kul alls. usch, nu kan jag inte shoppa på... ett tag. yeajh.
men det är ju trots allt det bästa som finns att köpa grejer till andra. så mycket roligare än till sig själv. sa jag precis det där?! nu sitter jag iallafall och slår in alla paket för fulla muggar. och kläder tills onsdag är också fixat.
julia är på riktigt bra humör,


i full fart.


rubrik

har precis käkat upp min skål med fil och flingor. nu väntar jag på att peter ska komma hem så att han kan köra mig till torp. ska försöka att hitta något gulligt att ha på mig på onsdag, och jag hoppas på att få lite hjälp av patrik också.

igår inföll sig julstämningen helt och hållet! vi hade juluppvisning i ishallen och när jag sedan kom hem så tände vi en brasa och klädde världens finaste gran, och lyssnade dessutom på mysig julmusik. det är bara tomten som fattas. 
nu vill jag bara ha julafton så snart som möjligt!



tjenis penis

Ska kolla på inception nu. Har även fixat till mej kärlekste i min rosa kopp, och turkisk yoghurt med honung och nötter. Jag tackar Elsa för detta heeelt underba tips, så jädra gott! :o
Imorn blir det ishallen hela dan. Uppsning klocken 17.00 för de som vill se. :D

pusshej

en jordnöt på en gren

Nu ska vi hyra film.
mysigt

myspace graphic at Gickr

stressigt

Just nu springer jag runt och får ingenting gjort. Är stressad som as. Hämtar ett hårspänne där, bättrar på sminket en aning bara för att, och nu ska jag duka också.
ja, det är toooorsdag.

aj

Har gått runt idag och haft lite smått ont i stortån. Nu upptäckte jag precis att halva min stortå-nagel var av på mitten. Det kan ju förklara en hel del...
Kul att jag ska få på mej ett par skridskor snart också, ha-ha. Men det blir säkert jättebra!

pusshej

Jag har tyska just nu. Vi kollar på pippi ...

Jag har tyska just nu. Vi kollar på pippi långstrump, på tyska ja! Jag blir så ledsen, det förstör ju allt.. En pippi som snackar tyska, ni fattar ju själva. Jag gillar i alla fall hennes tröja, för jag har en likadan, maha! :D Sedan blir det klippning och slingning, så sjukt skönt. Pusshej


den fjortonde december tvåtusentio

Det har varit en bra dag idag, vet inte varför. Har bara varit oerhört glad och pepp på det mesta. Jag älskar att må bra. Och snart blir det träning oxå, åhhej.


Bild sen igår.

väntar

Har precis ätit upp min gröt med banan på, och väntar nu på att Tobias ska komma så att vi kan gå till skolan. Matte första lektionen, gött segt.
Tråkigt inlägg, som vanligt.
Måste kila, pusshej.


redo för lucia, igen!

Yesyes, nu ska jag snart dra mig ner till församlingshemmet. Har gjort en liten ansats att locka håret, blev helt okej ;)
Nu kör vi stenhårt!



otroligt vackra bilder.

day 03 - my parents

Ja du, mina föräldrar är allt bra mysiga.

Som jag sagt är dom skilda och jag bor hos min mamma Helén. Hon är världens mest galna och flippade mamma man kan ha. Ibland får hon sina cpryck (positivt måste jag bara tillägga) och cpar runt. Jag älskar't! Hon jobbar på kirurgen i Uddevalla som sjuksköterska och vice chef, det är ganska respekt! Hon älskar att vara hurtig och mysa till det lite då och då. Hon eldar i vår öppna spis 24/7 verkligen, så det är typ 30 grader här. Hon åker skidor på vintern och cyklar på sommaren, och hon tar två steg upp och ett steg ner i trappan för att hon ska få extra träning. Men hon äter som en häst så egentligen borde hon vara smällfet.
Hon älskar även allt som är rosa och Maria Montazami är hennes stora idol. Jag köpte till och med "maria-tofsar" till henne när jag var nere i Abu Dhabi.
Mamma är min bästa vän och jag skulle aldrig klara mig utan henne.

Min pappa är speciell och mysig. Vi träffas inte alls ofta. Vet inte riktigt varför det har blivit så, men tiden går så jädra fort..  För typ en månad sen (?) bröt han ryggen när han ramlade ner från en stege. Det kunde gått väldigt illa men han måste ha haft någon skyddsängel med sig, tack för det. Far min älskar musik och är väldigt musikalisk även om han inte riktigt vet om det själv. Eller så är det nog bara för att han är så blyg eller nåt. Pappa är världens perfektionist, värre än mig, och tar alltid väldigt lång tid på sig för att något ska bli gjort. Men då blir det awesome! Han har ett eget företag som heter Bohlins båt och bygg och jobbar väldigt mycket.


luuucia

Lucia-grej med kören idag, gick väl kanske inte så bra som det burkar göra men jag är ändå nöjd. Klockan sju i församlingshemmet är det även konsert med massa bra folk, så kom dit vettja! :D


Bild från vårshow i våras.

underbar helg

Mysig helg med ett underbart Seaside. Vi slutade trots allt på en tredje plats, men vi är sjukt nöjda ändå! Slog Spirit i långprogrammet och det var nog det bästa av allt. Så jääädra bra! :D
Blir så glad av er alla tjejer! Ni är bäst!


hos elsa

Ligger på Elsas matta och väntar på att hon ska sminka av sig allt vårat finfina smink sen idag.
Det var nämligen tävling med Seaside idag, och även imorn, så därför spenderar jag natten hos Elsa. Det låter helt underbart tycker jag!
Men nu blir det mat, pusshej!

godmorgon!

Idag är det min och Patrik ett års dag gott folk!

Såååå, godmorgon allihopa. Hoppas ni får en bra dag för det kommer iallafall jag att ha!

hej mitt vinterland

Så underbart fint ute! Åh, jag älskar vintern.

Snart sticker jag till ishallen för 3 timmars träning. Idag känns det ganska segt för jag är så trött, men det blir nog bra. :)
Imorgon är det freeeedag! Och då sticker jag och Patrik till Göteborg efter skolan, yeajh!

pusshej

day 02 - a injury

Jaaa ni, en skada då..

Det första måste nog vara första dagen på dagis när jag ramlade i rutchkanan och fick en fläskläpp, haha.

Det andra stora skadan är nog när jag gick i typ 3an eller något sånt, och jag skulle rida på Josefines axlar. Så skulle hon göra en tjusig liten snurr, och rätt som det var tappade hon balansen och vi ramlade rätt bakåt. Jag slog i huvudet och fick en hjärnskakning.

En annan gång var när jag krockade med en annan tjej på isen för kanske 3 år sen och slog i huvudet. Också då en hjärnskakning.

Och nu är det väl att jag har problem med mitt hjärta. Läkarna vet ännu inte vad det är med om det fortsätter som det gör, det vill säga att det dunkar fort och oregelbundet så måste dom göra något. Mindre roligt..

day 01 - introduce yourself

Jag heter Julia Bohlin, är femton, snaaart sexton år. Jag bor med min mamma och hennes man Peter i Henån, medans min pappa som också heter Peter (ganska komiskt, båda heter Lars i andranamn oxå haha,) bor i Myggenäs just nu. Jag trivs bra här i Henån, det är väl kanske inte världens mest hippa ställe men jag har mina vänner här och har bott här i nästan hela mitt liv. Det blir nästan hemtrevligt liksom.

Jag åker teamåkning med världens goaste tjejer - team Seaside. Kan tycka att vi tränar lite för mycket ibland, men det är det värt! Förutom träningen försöker jag att hinna med att träffa mina vänner och min pojkvän Patrik så mycket jag kan. Vi har varit ihop i exakt ett år på fredag faktiskt. Han är nog seriöst världens bästa kille. Vi har alltid för oss världens cpigaste grejer och älskar svampbob, julafton och pannkakor med banan. (Det är seriöst det bästa som finns!)
Annars gillar jag allt som har med typ inredning att göra. Jag och mamma har alltid för oss lite busiga små saker vad gäller det.

Jag är väldigt rörig och har alltid tusen grejer på gång. Det har nog satt sina spår, jag har varit nära flera gånger att gå in i väggen och så där.. Jag jobbar fortfarande med mig själv med just att stressa ner. Jag har väldigt höga krav på mig själv också, och måste nog erkänna att jag är en ganska stor perfektionist vad gäller vissa saker, och kan gå och må dåligt i flera dagar om det går mindre bra på t.ex. ett prov eller på träningen.
På gymnasiet har jag funderat på att välja SPINT ekonomi just för att få med mig engelskan till senare i livet, för jag vill ut och jobba utomlands. Det är jag gryyymt sugen på! Typ i London, det hade varit asnajs.

För övrigt är jag hyfsat nöjd med mig själv. Det varierar från dag till dag. Det finns ju alltid något som kan bättras på osv, men va fan! Man får vara nöjd med det man har, annars blir man ju konstig i bollen tillslut. haha.
Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer, men nu vet ni iallafall lite mer om mig... :)

kött

Teatern med skolan idag var grym! Den handlade i stort sett om sex, haha. Mycket goa skratt fick man sig iallafall. Bussresan hem var också väldigt mysig. Har så underbara vänner. ♥


yeah

Hittade denna mysiga grej på Jennifäärs blogg. Känns som jag msåte göra den så jag börjar väl typ ... när jag börjar :) Så får vi se hur det går!

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – A injury
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your favorite thing to do
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last momen


den sjunde december tvåtusentio

Seg dag i skolan. Imorn ska alla nior på teater i Göteborg, det blir asnajs! Och snart är det lov och det ska bli huuuur sköönt som helst! Behöver verkligen ett avbrott i allt nu, från skolan framförallt.


Bild sen Danmark i somras.


puuuuuuuuuuuulka

Hehehehehehehehhehehe, ska snart åka pulka med Lisa och Tilda. Underbart att vara lite barnslig! :D

pusshej!

Yes, nu är man på väg till torp. Blir nog ...

dsc02084 (MMS)

Yes, nu är man på väg till torp. Blir nog inte jättelänge men alltid nåt. Sedan blir det nog till att träffa lilla Lisa som jag inte har träffat på år och dar! :D Bilden är tagen på väg till bussen. Underbara vinter!


torp?

Precis kommit hem från skolan. Har inget plugg och är rejält shoppingsugen så funderar skarpt på att åka in till Torp. Har tyvärr inget sällskap ännu för alla ska typ väck? Ja ja, måste skaffa julklappar också så.
Tills dess blir det Hellström och flingor, lovely!

Sitter hos emma med company och snackar om...

dsc02075 (MMS)

Sitter hos emma med company och snackar om allt mellan himmel och jord. (: mys! Vi har bakat dessa fina bullar. :D pusss!


Välbehövligt Va? :) Vad är det för knasord...

Välbehövligt Va? :) Vad är det för knasord? Jag vet inte strumpan :) Det fanns i dina ord på mobilen Häftigt Mej inte ens lite..:( Okej då :) Framförhållning? Men asså det är inte roligt :(


done

Nu har min kreativitet flödat! Blir lite nytt att hänga på väggen, förhoppningsvis imorgon. Jag vet att ni är väääldigt nyfikna nu! :) Bilder kommer.
Nu: Idol. Olle <3

kreativitet

Näej, nu måste jag ta och vara lite kreativ! Om det blir något resultat lovar jag att ni får se det, tjolahopp!

den tredje december tvåtusentio

Patrik åkte för en stund sedan så nu har jag lite ensamparty här hemma, eller inte. Fredagskvällar blir alltid så himla roliga när man ska upp klockan sex dagen efter. Yeajh.......
Imorn blir det nog till Emma, hoppas på en mysig tjejkväll.


Bild sen i somras.

fäääärdig!

Nu, ungefär 4 timmar senare är jag klar med allt plugg! Och jag är upp över öronen glad för det! Fasen va najsbajs. Nu blir det att hoppa in i duschen, kolla lite på tv och sedan sängen. Det låter väldigt lockande just nu faktiskt.

10 dagar kvar tills jag och Patrik vart ihop i ett år!
11 dagar kvar tills Havstrofén!
24 dagar kvar tills julafton!
31 dagar kvar till nyår!

December ser ut som en underbar månad.

slå mej eller nåt?

Jag får rådamp på alla jäkla läxor!! På två dagar har vi läxförhör i biologin, läsdagboken ska in, världens geografiarbete ska också in, matteläxa och 20 st engelska glosor. Ååååååååååååååh!!!!!!

Något positivt idag var väl att jag fick öppna den första luckan på min chokladkalender! :D
Såhääär glad belv jag för det.