det dom aldrig nämner

dricker juice, äter piggelin och lyssnar på håkan. ska snart plugga till so-provet på fredag.
en helt vanlig måndag.



bästkusten








foto: moi

patrik tienen mariposas en el estómago que sólo Julia podía entender este comportamiento sospechoso! No fue mariposas, sólo tenía que pedo!

patrik sitter och spelar super mario. vilken social och underbar pojkvän jag har..
meeeen .... jag menar det faktiskt! (kanske inte det där med den sociala biten.) men helt seriöst, super mario är det bästa som finns! så nu ska jag göra honom sällskap.

hej underbara fredag!

peace&love

kära mamma och peter.
som ni säkert vet så har jag sen en lång tid tillbaka velat gå på peace&love-festivalen och som ni säkert har sett så står det högst upp på min önskelista till min födelsedag. det hade varit en väldigt underbar upplevelse, speciellt att få dela den med väldigt fina vänner också. jag lovar att jag ska ta det väääldigt förstiktigt och vi ska inte göra mer oväsen av oss än vad vi möjligen behöver. jag ska borsta tänderna varje kväll och sova senast klockan 3. såå... jag vet inte riktigt hur jag kan göra det tydligare för er längre men ja, jag vill till peace&love!!!
mvh
julia.



born in a boombox

jag älskar när man sitter alldeles för sig själv och asgarvar åt något småroligt ur nån film som man tyckte var väldigt roligt för stunden, men som sedan nu i efterhand var ganska löjligt. (eller haha nej, nu jag ska inte ljuga för er, det var faktiskt jäkligt kul!)

jag älskar filmer som man verkligen mår bra av efteråt. när man känner sig glad i hela magen och känner att ingenting är omöjligt. oftast försvinner den känslan efter typ en halvtimme eller något sånt, men det är underbart en liten stund iallafall. man kommer väldigt snabbt tillbaka till det som verkligen är verklighet. hemskt.
jag har stora framtidsplaner, och det tänker jag inte ändra på. jag vill flytta till new york och bo i en spejsad lägenhet mitt i stan. ha nåt grymt jobb som jag tycker är skitkul och vara kreativ. lets go!

4 juni, kom hit. gärna nu.



åååååååh, längtar så himla mycket! håkan hellström med världens bästa brudar, kan det bli bättre?!

it's the details that counts





i söndags

lite bilder sen i söndags. mysig eftermiddag med underbara tjejer och sjukt goda cupcakes!. lyckat!




när jag blir rik........


ge mig.

nytt men ändå gammalt

har äntligen fått fixat med designen och det känns riktigt riktigt bra faktiskt! gick tillbaka till den gamla headern fast inte helt samma dock. får se hur länge jag kommer ha det såhär inna jag tröttnar, haha. så vad tycks?

ligger i soffan med mtv påslagen i bakgrunden och har lagom ont i kroppen. jag hatar verkligen att vara sjuk!! blir så jäkla rastlös. fast det är ganska positivt att man får massa goda grejer att käka på och massa hyrfilmer också. mormor var så gullig och kom ner med ett tolvpack med piggelin och mörk choklad. awesome!


ååååååååååååhh!!!!

mår så jävla dåligt!!

fucked up

åh vad jag ångrar att jag inte bara låg i soffan hela dagen igår och vila upp mig. idag mår jag mycket sämre än igår. och varför gick jag ens till skolan?! åååh, fan för detta! men nu har jag tillslut krypit ner i soffan med datorn i knät och kanna med vatten. bara för att.
livet är ju underbart.......


jag och min bästa vän denna måndagseftermiddag.

nya bilder

josse gav mig lite av hennes bilder från abu dhabi och givmild som jag är var jag ju bara tvungen att dela med mig av dom till er! enjoy!






vill tillbaks. nu. tack.


hold it against me

usch, kvällen igår avslutades igår med feber och huvudvärk. så nej, det blev ingen träning för mig idag morse. dock mår jag mycket bättre idag och febern är borta. har fortfarande ont i huvudet och kroppen men wtf, det skiter jag i! det är sista dagen på helgen och jag är väldigt sugen på att träffa mina underbara vänner. så snart kommer emma, maja och josse över hit och vi ska bara ta det lugnt skulle jag tro. vi får väl se. inget intimt så jag smittar dom i värsta fall, haha.



försökte att fixa till mig en aning för att inte se för skabbig ut. haha.

slappt

mår inte toppen. känner mig konstig i hela kroppen och skit. känner inte för att bli sjuk! fyfan!
har jobbat med mitt lägenhetsprojekt hela kvällen och har kommit en bit på vägen. orkar inte göra något annat än att kolla på tv ikväll. kul. får se hur det blir med träningen imorn också. ååååh, blir så arg!

ha en bra fucking lördag!

trötter

ligger och lyssnar på nån dokumentär om konståkning och nervostitet, haha. ganska intressant faktiskt! snart ska jag ta mig min vanliga lilla sovstund efter den tidiga träningen. underbart! jag känner mig seg. har ont i hela kroppen och fryser en aning. inget vidare alls. bara jag inte blir sjuk så är jag nöjd!


den mest efterblivnaste bilden på mig någonsin! men resten av töserna är ju så jävla charmiga va! bilden är helt enkelt väldigt party.....!
tagen av kat.

underbart mysig kväll!

så himla värd kväll idag! med sju underbara tjejer på henåns trevligaste restaurang (ja, det finns ju väldigt många) kunde det inte bli annat än lyckat! åh vad jag behövde detta kände jag, bara få prata och skratta och umgås, så som bara tjejer kan.
just nu mår jag väldigt bra.


väldigt fina tjejer. <333333333

allt är som vanligt igen

en helt vanlig dag i skolan, återigen. inget kul hände, många sjuka och jag är trött. dock var jag på väldigt glatt humör och det är alltid något. senare blir det, som alltid på torsdagar, träning. orkar inte riktigt idag, vill helst bara krypa ner i sängen, kika runt på gymnasium och ha någon mysig musik på i bakgrunden. det skulle varit den ultimata torsdagen för mig just idag! men som sagt, det är träning och inte så mycket annat att välja på. det blir nog bättre när jag kommer dit ut.

pusshej

en heeeelt vanlig onsdagskväll

dagen började underbart med att jag var tvungen att åka ner till vårdcentralen för mitt jävla fucking cphjärta. tog nåt himla ekg, sen var det inget mer med det. grymt. känns som jag inte orkar med detta längre, fyfan. var hemma resten av dagen och slappade. behövdes. kan knappt sitta/gå heller för att jag ramlade rätt på rumpan/höften igår på träningen. det gör så jädra ont! :o
men asså förutom allt detta så är jag väldigt glad!

mamma är lite konstig idag hon med. hon sitter och lyssnar på trazan och banane. även första gången som jag hörde att jag inte var lik min mamma idag. det är ju det jag säger?!

trilla inte omkull för min skull

åååh, asså jag har fastnat så himla mycket för dessa två tjejer - little marbles! dom gör verkligen sin egen grej och gör så grymt bra musik. detta och kolasås är guds gåva till jorden! tack så fucking mycket!!



chillaxing

åh vad jag älskar håltimme! speciellt när man bor nära skolan och bara kan pysa hem och kolla på tv med massa folk. soft!

senare blir det träning med laget, riktigt kul! ser fram emot helgen också!! awesome hoppas vi på.


gammal bild.


gårdagens tävling - vätterncupen

mycket blandade känslor igår. från supertaggad till trött. från glad till besviken.

seaside slutade på en tredjeplats. vi höjde oss med sammanlagt 10 poäng sen havstrofén vilket är jättebra! vi fick till två bra åk, men det räckte tyvärr inte till någon vm-plats. men vi är glada ändå, för vi vet att vi är bäst.





underbara seaside. <3

täääävling!

i morgon gäller det! då är det återigen dags för tävling, denna gången i jönköping! det ska bli riktigt riktigt najs. vi åker ungefär klockan tre så det är ganska snart. jag är en aning nervös just nu (kommer bli värre) men det blir grümt ändå! så ni får hålla tummarna för team seaside imorgon, ungefär vid klockan två. yeajh!

blir nog inte så mycket uppdateringen, om inte lille elsa har med sig sin dator. vi hoppas på det bästa.

peace out motherfuckers!


phineas&ferb

julia olsson gjorde min dag idag och skickade phineas&ferb-låten till mig! åh, underbara tider.

nu har jag precis ätit middag med familjen och mormor och morfar. mysigt! dagen i skolan var som vanligt. dock tejpade jag och elin in kristin i silvertejp. det va fasen najs! för er som undrar ska vi göra en provdocka av det hela. coolt.




snart blir det träning. pusshaj

2 steg från paradise

har spenderat min dag i skolan och sedan på närmaste köpcentrum med josefine. kom hem för en stund sen, det blev lite nya grejer till garderoben och till smyckeskrinet. underbart!

jag är inte direkt erfaren av att ta outfit-kort så ni får ha överseende. ehehehhe


jeansen köptes när jag var i göteborg förra veckan och kommer från weakday. (dom ser dock svarta ut, men är mörkblåa.)  tröjan är från bikbok. armbanden och örhänget från ur&penn. skärp från vero moda och halsband från jc.

det känns fail att skriva det här.

oj jäklar!

kom precis på att mamma fyller år IMORGON!! :o det hade jag helt glömt bort. och ingen present har man ju heller. jättebra.


Blogglista.se  

dog days are over

dagen blev inte som jag tänkt mig. var på nåt jävligt konstigt humör och bara en bra lektion också. kul.
nu sitter jag och äter upp pepparkakshuset. kommer aldrig att orka hela men det är la värt ett försök! sen blir det träning som sagt, ska bli skönt att komma ut till ishallen igen faktiskt. har ju trots allt inte vart där på, öh... 2 dagar?


dock den hela sidan.

godmorgon rockers!

sitter och äter min gröt med banan på, grymt gott! är peppad på ännu en dag i skolan och sedan träning. orkar inte vara trött, även om jag är det. men nu skiter vi i det, har en bra dag och ah ... det blir najs! :)



åh vad jag gillar att jag har en se-fucked-up-dag idag. underbart

my own little world

jag har världens underbaraste vänner! tänk vad en liten kommentar kan göra hela ens dag mycket ljusare. jag behöver inte nämna några namn, jag hoppas att ni känner er träffade som ska göra det.

idag har jag varit med min fina vän lisa. det var på tiden! det blev mycket snack och en ben&jerry's. love it!
första dagen i skolan var väl helt okej. man kommer snabbt in i gamla vanor igen. kul att träffa alla igen och så, annars inget speciellt. nu ska jag göra min matteläxa och äta en apelsin.

pusshej.


 

hopp&tvivel

inget lästvång
jag har kommit in i nån sorts dvala. känner mig splittrad. jag känner mig fånig. vad är det som betyder något egentligen? vad kommer hända när man börjar gymnasiet? jag antar väl att det är då man får se vilka det är som betyder något och som är till för att finnas kvar i ens liv. man träffar nya vänner, vilket jag bara tycker ska bli skönt. man kan börja om från skratch helt enkelt. fast jag kan inte påstå att jag har mycket som jag ångrar i mitt liv. jag är nöjd med den jag är och allt som har hänt. det låter kanske klyschigt men jag ångrar ingenting. det kanske är just därför jag är orolig över hur det blir om ett halvår. jag är rädd att förlora det som står mig nära. jag har några stora val som ska fattas. hinner jag med konståkningen? om det skulle funka, orkar jag verkligen? och vilken linje ska man gå? vem kommer jag att vara? ååh, jag hatar det här.
det har liksom alltid varit en slags trygghet att komma tillbaka år efter år till henåns skola. att träffa samma människor, veta vilka man tillhörde och hur man skulle vara. snart finns det inte längre. då är dom här snart 10 åren som bortblåsta.
vad händer? kanske dags att stanna upp?


sentimental
känslosam
gråtmild
hjärtnupen
lättrörd
smäktande

luften bor i mina steg

livet är fint.



pimp your myspace at Gickr.com

jag har det bra. ligger på min matta och lyssnar återigen på lilla håkan. jag måste ju lära mig alla hans texter nu tills den 4e juni (?) för då ska jag och maassa underbart folk till götet och lyssna på godingen!! ååååh vad jag längtar nu!

ni undrar kanske varför jag har världens backslick och röda läppar? ni får en gissning ... ja men precis, konståkningen ja! vi hade en snabbis uppvisning i pausen på a-lags matchen. det var väl inget höjdaråk vi fick till och publiken var, nu ska man inte ta i men, helt VÄRDELÖS! hahah, men jag är glad ändå.
imorgon börjar skolan.

sen en lång lång tid

jag och mamma lyssnar på håkan hellström och lagar världens godaste mat! fläskfilé med mozzarella och klyftpotatis. detta var väldigt intressant för er att höra, det vet jag.
jag känner mig både skabbig och trött efter fyra timmars träning i morse, men det blir najs sen med lite mat i magen.
nej men nu får jag röra i såsen!


lille håkan. <3333333

nytt!

nu har jag äntligen fått lite extra tid över och suttit med min nya header en stund. jag är inte riktigt helt nöjd ännu men jag får nöja mig med det så länge. ska även fixa lite med designen och så också. men vad tycks?
nu sitter jag och syr paljetter på klänningen. det är tråkigt och tar bara en massa tid. usch. men det är inte långt kvar nu. 
jag är hungrig.

äntligen!

har beställt canvas-tavlor på dessa två kort från abu dhabi:



tror det kan bli riktigt riktigt najs på väggen alltså! så nu håller vi tummarna för att de finns att hämta på posten så snart som möjligt!

annars så händer det inte så mycket i lilla julias liv. hon tränar för fullt och försöker träffa sina nära och kära så mycket som möjligt. det rullar på helt enkelt. nästa helg är det tävling i jönköping med seaside!
det blir grümt!!

en dag i götet

har spenderat hela min dag i sveriges framsida, göteborg. var på universeum med patriks småkusiner från stockholm, strosade runt en sväng i nordstan och käkade sedan på bamboo. det blev ett par nya jeans från weakday som jag blev riktigt nöjd med. vi får hoppas att dom inte töjer sig allt för mycket.
mysig dag.


detta kom lite som en glad överraskning.

färgglada träd och canderade äpplen med världens bästa pojkvän kunde inte bli så mycket bättre!

tillökning

jag har fått en kusin!!
ville bara säga det så att ni kunde anteckna.

grym låt oxå.
'

underbara sömn

ibland finns det inget bättre än att sova. det är dock synd att jag får väldigt lite just av sömn. för jag hinner aldrig sova. så därför är det viktigt att ta alla chanser man får och där har ni förklarningen till varför jag ligger i pyjamas i ett helt nersläckt rum. ju just det, jag har precis sovit!

ja precis. i två timmar närmare bestämt. var uppe med tuppen klockan sju idag för att träna i tre timmar, så det var inte så svårt att somna. om nån timme är jag påväg till ishallen igen för ännu mer träning. jag har faktiskt inget emot det, det är alltid lika kul att komma dit och träffa massa underbara tjejer och dessutom bränna en jädra massa kalorier.
så det är alltså vad min dag består av idag. träning och sömn.


aint no need to go outside

precis hemkommen från bio med underbaringen min. det blev den nya harry potter, och åh vad bra den var! fast jag skäms lite över att jag inte sett den innan idag, trots det stora hp-fan jag är. men bättre sent än aldrig!

nu har jag precis slagit mig ner i soffan, tänt ljus och slötittar på tv. har tagit ner gitarren och försöker att lära mej ekraaan.
börjar fundera på om jag verkligen gjorde rätt i att önska mig en gitarr i julklapp, nu är jag nästan tvungen att bli proffs ju.


vi borde sova

yes, patrik var så gullig som gästbloggade för mej förut, tack för det, eller nåt. det va ganska skönt med lite avlastning för jag har verkligen bloggtorka just nu.
men nu ska jag vara social och mysa med lille patrik, pusshej.

graphic myspace at Gickr.com

cha cha bloggen :* <33333333333


Första helgen på det nya året började med att jag och min flickvän juliahelenbohlin och jag patrikalexandermartinsson som skriver nu (!) skulle hitta på något fasansfullt roligt! fast så kom vi på att inte en ändaste liten grej va öppet dagen efter nyår (bakfulla?) men vi hittade iaf en liten bensinmack i den lilla staden henån som hade öppet och hade ett stort utbud med hyrfilmer så vi bestämde oss för att hyra tre stycken och ha en filmkväll (y) bra filmer faktiskt och vi båda sov så sött hemma hos mig i min giganstiska säng! vi bestämde oss för att hitta på något dagen efter då ist! men det är söndag, inget är öppet och inga bussar går på hela helgen... (n) blä och tvi för det! så nu har vi ätit flera liter glass och bara spelat tv spel som guitar hero och supermario kart!
så vi har bara jäst dom här två dagarna tsm fast nu imorn är det måndag och då är det full fart på världen igen så nu har vi två reserverade platser på en spektakulär och sevärd film i den underbara och omtyckta byn uddevalla! men vilken film det är får ni inte veta just nu.
asså jag fattar inte vrf jag skriver i en blogg... jag har haft en sån ultra feminin kväll idag så detta hörde väl till.
cha cha!