staden på G

Igår åkte jag in till Göteborg för att träffa min saknade Louise. Här har vi en del av hennes underbara lägenhet.

Vi åt lunch och sen strosade vi runt i stan.
 
Bästa Louise.
 
Tillslut kom vi fram till Haga. Vi sa flera gånger att det kändes som om vi var med i en julkalender. (Minus snön då). Så himla fint och kallt.
 
Fina Louise igen.
 
Tillsist fikade vi och pratade om livet. Så himla mycket planer och drömmar.
 
puss pårej Louise, du är jävligt bra.
 
 

one day baby, we'll be old

 
Har så jädra ont i huvudet idag. (Har haft det sen i torsdags såååå ja.) Vet inte vad jag ska göra. Ska försöka att vila upp mig, så jag ska kolla serier, dricka vatten och äta kolakakor hela dagen. Kanske ta en och annan alvedon också. 
 
Och här är en bra låt.
puss

"you can't be a princess"

 
Hej kompisar! Hittade den här videon i det här blogginlägget. Så ja, se den. 

ytterst lite från igår

Igår hade vi bild och Elin var en estetjävel. / Jag och Louise bokade biljetter till Håkan den 8 juni. Dödsbra
 
Efter det åkte jag in till Göteborg för att möta upp Sara. Vi käkade och såg på bio. (Bitchkram, som förövrigt var hur mysig som helst!!!)
 
Igår var en bra dag. Mår så jävla mycket bättre nu när det äntligen är lov. 

och även om vissa sidor är kassa, har jag bestämt att alla dina är bra

 
En sån där hemskt jobbig dag idag, med både prov och redovisning. I natt åker två av mina bästa vänner till Dubai, en annan är i England och sen har vi en i USA också. Får mig att känna mig så jävla tråkig, kvar här i mellanmjölkslandet liksom. Så nu ska jag drömma mig bort lite och kolla på Grey's Anatomy. Äta mormors berömda smörgåsar och somna som en jävla stock. 
 
en dag i taget

wishlist

skorna här / bigtröja här / spacetröja här / starhoodie här /
 
Brukar inte riktigt blogga om kläder och så, men hallå vad det känns mer än okej när man hittar detta. Materiell lycka är inte sann lycka, men visst fan blir man fett mycket gladare av kläder. Så ja, här har ni lite av min önskelista just nu.

livet

/lite slumpmässiga bilder från de senaste dagarna./
 
Sitter och läser om högskolor just nu, (som den planerande människa jag är), och jag blir så himla himla sugen på grafisk design. Visst att det är ett bra tag kvar tills jag ska söka, men måste fan försöka hitta lite motivation om jag ska orka ett och ett halvt år till på gymnasiet. (Snabbt gåre, jävligt skrämmande ändå.)
 
I vilket fall som helst så är det skönt att veta att jag inte är den enda som känner mig vilsen, och som inte vet vad fan livet ska hitta på. (Det hade ju faktiskt varit väldigt tråkigt att leva ett liv där man visste allt som skulle hända, right?) Så här står jag med helt fucking öppna armar. Så kom an då, suprise me. Livet liksom.

saturday knows no pain

 
Hejhejhej på er! Och hej igen till cambilderna, har saknat er. Idag har jag gjort färdig min svensktext, pluggat matte och engelska. Känner mig så jävla duktig va. Snart kommer Amanda och hämtar upp mig och ikväll ska jag bara gå runt med ett fett leende på läpparna. Så det så. 

fredag

 
saknar elsa lite extra idag. men det är helg och jag är ändå ganska glad. 

bästa covern

 
Så mycket som snurrar i mitt huvud, som vanligt. Men snart är det helg och det ska bli så himla skönt. Jag ska skriva en text om att materiell lycka inte är sann lycka, och sen ska jag på partaj. Kanske försöka träna och teckna lite. Läsa och mysa. Ja, ni hör ju själva hur bra det låter. Ska tänka positivt nu, försöka i alla fall. 
 
Det där livet är allt bra tricky alltså.

om vi faller

 
Tänker så himla mycket nu för tiden. Blir bara allt mer förvirrad för varje dag som går ungefär.
 
Men nu har jag faktiskt tänkt på att det jag tänker på inte är något som egentligen är värt att tänka på. Jag tänker mest för att tänka och tillslut tänker jag på så jävla onödiga saker. Ja, ni hör ju själva.
 
Jag brukar inte direkt vara den som gör allt så mycket större än vad det är, men så är det just nu. Allt blir så himla jobbigt. Har väl som vanligt tappat bort mig själv under denna förjävla mörka årstid.
 
Det är helt enkelt jobbigt att vara tonåring just nu. 
 
 
lyssna på den här hörrni.

don't judge

 
Igår kom min snyggaste Maja hit för att käka middag och lite så. Vet inte varför men vi fick för oss försöka vara lite coola och ta konstiga kort. Och ja, här har ni en liten del. And don't judge!! Detta är ytterst oseriöst och egentligen askonstigt.
 
Men yepp, kram på er friends. Och glöm inte att se på Moraeus med mera ikväll, för Maskinen gästar!!!! 

I'll look at you and say it's the happiest I've ever been

/nystädat rum, tjohej!/
 
Med det här inlägget ville jag mest säga hej. Så att ni vet att jag faktiskt lever och mår hyfsat bra. Förkylningen kom lika snabbt som den försvann, och allt plugg är undanröjt. Snart är det helg också, hur bra? Ska försöka återhämta mig och omge mig med goa vänner. Precis vad jag behöver just nu.
 
Sköt om er friends.

it's not meant to be

Ville mest bara säga hej och så. Har gått och blivit så himla förkyld med huvudvärk och ont i kroppen. Därför tänkte jag att det var bäst att vara hemma ifrån skolan idag, så att jag verkligen kan piggna till. Plugget står mig upp över öronen och imorgon har vi ett historiaprov på 140 sidor. Nej, livet är helt enkelt inte på topp just nu, men antar att man får ha sådana dagar också.
 
Här kommer i alla fall tre bilder från de senaste dagarna:
 
Gav mig själv frukost på sängen i morse.
 
 
En bild ifrån instagram bara. (@boohlin)
 
Satte äntligen upp min hylla som jag målade om i somras(!). Håkan och Murakami fick pryda den.
 
puss kompisar, snart är jag tillbaka på fötter igen och då blir allt bättre på bloggen

alla goda ting är tre

Tre saker jag inte förstår mig på: varför jag sitter uppe klockan tio och pluggar historia, våldtäktsmän och elaka människor

Tre saker som finns på mitt skrivbord/soffbord just nu: ljus, blommor och godis

Tre saker jag gör jag just nu: pluggar historia, gäspar och nyser

Tre saker jag vill göra innan jag dör: skriva en bok, bli kär igen och flytta utomlands

 

 

Tre saker jag kan: träna, få prestationsångest och lyssna

Tre saker jag inte kan: gå på händer, kinesiska och massa mer grejer som jag inte kommer på just nu

Tre saker jag skulle vilja lära mig: spela massa instrument, photoshop och fler språk

Tre saker jag tycker om: kaffe, Awkward och mina vänner

 

 

Tre favoriträtter: glass, fläskfilé och majs 

Tre favoritlåtar: The Best of Times - Sage Francis, Kärlek Vid Sista Ögonkastet - Maskinen, Detta har hänt - Den Svenska Björnstamman

Tre favoritminnen: Emmabodafestivalen, Leon Lurje Trophy 2009 och alla stunder när jag var så där tokigt kär i Patrik. (Så himla skönt att vi fortfarande kan umgås, hade bara varit så himla konstigt annars. Jag menar, han är ju verkligen min bästa vän.)

 

 
lista lånad härifrån
bilder härifrån

the waterline is rising and all we do is stand there

 
Så jävla jobbig dag.
 
Äckligt att inte kunna sätta ord på känslorna. Det brukar inte vara något problem. Men på den senaste tiden alltså, nej fyfan. Är bara så där skamligt arg på någonting, jag glömmer saker och kopplar liksom inte. Minsta lilla grej blir så himla jobbig och jag vill bara rymma till bästavännerna så de kan klappa på mig. Förstår att det bara är en period och att jag snart kommer bli lite mer mig själv igen. Men tills dess får vi säga hej till schizo-Julia. Så jävla jobbig är du.
 
Tack till alla bästa personer som gör allt lite lättare.

It's been a long and lonely trip but I'm glad that I took it

Den här låten alltså. Dör.
 
Jag vet inte varför, men har varit så himla himla trött och nere hela veckan. Ska bli så skönt med helg nu. Behöver ladda upp krafterna. Fan alltså, orkar inte med nånting just nu. Men trots det måste jag sitta med näsan i historiaboken i stort sett hela helgen. Får se hur mycket jag orkar uppdatera här på bloggis. Ska börja med att försöka rycka upp mig. 
kram på er friends

flashback

På höstlovet är det exakt två år sedan jag och Josefine var i Abu Dhabi. Och i och med att jag har noll blogginspo och att regnet aldrig verkar upphöra här, så kändes det inte mer än rätt att tillägna ett inlägg om denna himla fina resa. Som för övrigt var helt spejsad. De vill alltid vara bäst, störst och vackrast i UAE, så allt var ju helt galet om man jämför med mellanmjölks-Sverige liksom. Om ni någon gång får chansen att åka dit, gör det! You won't regret it peeps
 
Första dagen var vi enbart på stranden, vilket kändes himla skönt efter den långa flygresan. 
 
Vi bodde hos en kompis till Josefine, Maria. (Så himla fin lägenhet!!!) Här är hennes hund.
 
Andra dagen, (om jag inte minns helt fel), så åkte vi till detta sju-stjärniga hotell. Allt som såg ut som guld, var guld. 
 
Här är vi inomhus. Det fanns allt från guldtacksautomater till guld på bakelserna. Galet!
 
En dag tog vi kort på taket. Här är Maria, jag och Josefine.
 
Och en annan dag åkte vi för att kolla på lägenheten där Josefine bodde i två år. Här är utsikten.
 
Här är världens tredje största moské också. Så himla fin.
 
Efter ett tag åkte vi vidare till Dubai för att spendera några dagar där.
 
Vi såg bland annat detta hotell, Atlantis.
 
Där vi för övrigt gick in och åt glass. Personalen var hur skillade som helst och kastade glasskulorna till varandra i luften. Hur freakat liksom?!
 
Vi fikade (och shoppade) på världens största (!) shopping-mall.
 
Kollade på fina solnedgångar bakom alla hus.
 
Sedan åkte vi upp i världens största byggnad, Burj Khalifa. Här är utsikten.
 
En annan dag åt vi på denna fina båt.
 
Vi åkte längs denna underbara creek.
 
Sedan åkte vi till Ruwais, en liten by utanför allt spektakel, för att sola och bada. Här hoppar Josefine.
 
 
Avslutar med denna.
 
godnatt kompisar

tankekrig måndag

Det värsta är över nu.
 
Börjar äntligen kunna släppa allt som varit, och det är så skönt. Förstår fortfarande inte hur du kunde göra så, eller vad du håller på med. Det kommer jag nog aldrig göra. Jag tar i alla fall ingen skada av det längre. Jag orkar inte bry mig. Tycker bara hela situationen är så jävla tragisk. Men alla gör vi våra val, och du har gjort ditt. Antar att jag också gjort det som valt att strunta i allt. Så well, vi är la lika jävla skyldiga båda två. 
 
Jag hoppas du mår bra.

they would be as in love with you as I am

/gammal bild/
 
Första oktober var verkligen en dra-ett-streck-över-hela-fuckin-dagen-dag. Så grått, tråkigt och helt fruktansvärt. (Ungefär som bilden.) Saknar en hel drös med saker just nu, bland annat sommaren och Elsa. Jag som skulle ge hösten en chans i år, men den har ju vart åt skogen än så länge. Hoppas att Stockholmsresan med Amanda kan pigga upp mig lite grann! 
 
puss kompisar, hoppas ni haft en bättre dag än jag!

RSS 2.0