vill läsa nu

 
Köpte finaste böckerna på bokmässan igår. Så himla skoj och härligt och allt. Har länge velat läsa Murakamis serie, så det ska bli så roligt! Vill börja läsa nununu, men näääö har ju lite att plugga jao. Så därför ska jag sätta fart med det precis nu, så att jag blir klar någon gång. 
 
Förresten, har jag sagt att jag och Amanda ska åka till Stockholm i novbember för att bland annat se på Maskinen och shoppa? Det ska vi i alla fall. Och ni förstår ju säkert vad jag tycker om det? SKITKUL

om fika och biopremiär

 
Idag har jag varit kvar i stan hela dagen för att hänga med Patrik. Vi åt sushi, (första gången någonsin!) och sen gick vi vidare för att fika på världens mysigaste lilla fik, nämligen Yerba. En röd liten stuga med en sådan himla underbar bakgård så det är inte sant. De säljer även böcker och smycken där, och det var så mysigt att sitta och prata och bara vara. Efter det var det dags för biopremiär, Hypnotisören. I och med att jag läst boken innan blev det väl inte riktigt samma grej då dom hade tagit bort och lagt till väldigt massa grejer. Men den var absolut sevärd hörrni!! 
 
Nu är jag i alla fall hemma igen och ska kolla på några avsnitt av Awkward innan jag går och lägger mig. (Är helt freakin' fast, kan inte sluta kolla!!) Imorgon ska jag in till Göteborg för att gå på bokmässan med Jakob. Toppen!

historien om engångskameran

 
I somras tänkte jag att en engångskamera skulle varit fint att ha med sig på alla upptåg och äventyr som väntade under lovet, så jag tog tag i saken och köpte en. Den följde med mig till Emmabodafestvialen, Köpenhamn, Way Out West och till massa andra mysiga ställen. Tjugoen bilder på en rulle är ju inte jättemycket, så man fick vara noga med vilka och vad som fick vara med på bilderna.
 
Så jag var ganska spänd att få framkalla bilderna, och lämnade därför in kameran till Expert för några veckor sedan. Det visade sig att Expert, ett tag efter de hade beslagtagit min kamera, går i konkurs. Mitt hjärta hoppade över några slag när jag fick reda på detta, och i flera dagar har jag gått och oroat mig över att jag inte kan få ut varken mina kort eller kamera. Men idag fick jag äntligen tummen ur och åkte dit för att kolla (då de har öppet ett tag till med utförsäljning tydligen.) Kassörskan letade frenetiskt efter bilderna, och tillslut höll hon fram dem under min näsa och jag ville bara krama henne. Så himla gosig såg hon ut. 
 
Detta, mina vänner, har i princip gjort hela min dag jättebra. Kanske inte världens mest big deal tänker ni, men hade känts så surt att inte få ut minnena liksom. Nu ska jag bara skanna in bilderna i datorn, (eller de som blev bra i alla fall. Det var fett många som blev halvtaskiga plus att det tog ett tag innan jag kom på hur den fungerade hehe.) Sen lovar jag att de braiga bilderna kommer upp här på bloggis. Det blir mys kan jag lova. 
 
puss kompisar

hösttankar

/favoriter härifrån/
 
Mår ganska bra just nu som sagt. Trots att jag hatar hösten, för det gör jag verkligen, så känns det helt okej att det snart är oktober. Ser fram emot att ta fram stora halsduken och dricka te varje kväll. Ser fram emot att kunna ta fram en bra bok och göra nya höstspelistor på spotify. Ser fram emot långa höstpromenader i regnet och mysiga caféer med vänner. Ser fram emot allt ganska mycket just nu, och det känns bra. 
 
Nä men nu borde plugga och göra en massa andra viktiga saker. Men hallå, luften har gått ur mig och det är faktiskt bara att facea. Så just därför gör jag det jag vill göra. Funderar på att måla lite. Måste det. Och sen ska jag iväg och dansa. Fint.
 

kapitulera omedelbart eller dö

 
Åh men hallå, fick låna världens vackraste bästaste bok av fina Tilda. Det är säkert många som läst den redan, men om ni inte har det så gör det!! Kan läsa den sjutusenåtta gånger till skulle jag tro.
 
Annars har jag varit så himla taggad på ungefär allt idag. Känns som om allt börjar gå åt rätt håll igen. Så himla skönt. 
 
puss på er kompisar

söndag

 
tja, känns inte så hemskt att plugga när man får ligga i sängen. så om ni undrar vart ni har mig idag, så vet ni. hejrå

ingenting

 
Ligger bara i sängen. Är för trött för att lyfta på mig. Eller har för lite ork. Kom på att jag har alldeles för jävla mycket att göra idag. Så jag gör ingenting istället. Låter inte det som en bra deal? Har hittat en hel drös med nya låtar till min höstlista på spotify, vilket känns fett bra. Har skrivit några ord på en uppsats, känns bra det med. 
 
Näää, måste göra frukost nu. Och duscha. Och plugga. Och gå på kusinkalas. Men först: ingenting.

fyra bra just nu

 

tjugonde september

 
Idag har jag varit kvar i skolan en timme extra för att knalla ner till museet och Roj Fribergs visning. Så himla läskig men vacker. Lovisa och jag fick även syn på någon knasig svamputställning, haha men va? 
 
Kom hem och pluggade det sista inför imorgon, och slog på stort med Ben&Jerry's också. Är himla trött men imorgon är det fredag och jag slutar tidigt.
 
puss

myser

 
Åååååå får rycket!!! Urban Cone är live på P3 och längtar bara så himlahimlamycket tillbaka till sommarlovet och Emmaboda. Vill fälla en stor jävla tår för hur bra det var. Den 25e oktober släpps biljetterna för 2013!! (Frida och Sally, favorit i repris eller?? Ska hämta ut engångskamerakorten imorgon också btw!) 
 
Förövrigt var paintballen så sjukt rolig idag! En aning gulochblå och fett lerig men wtf. Imorgon har jag sovmorgon och snart är det helg. Man ska inte klaga!! 

onödigt vetande

Igår hängde jag med Patrik. Vi spelade mario kart, åt glass och panpizza. Helt ok jao. 
 
Och idag såg jag ut såhär. Strålande sol under nästan hela dagen, förutom när vi skulle ut och orientera. Var så himla glad då. (eller?)
 
Och den här låten har gått på repeat i stort sett hela dagen. Vet inte varför? 
Har ni haft en bra dag kompisar? Det hoppas jag för guds skull. 
Imorgon ska jag spela paintball for the first time. Fan så galet (och nervöst)
 
puss / j

artonde september

/Mysbild på mig och Amanda. Lånad av Becci/
 
Har mest ganska mycket att göra idag, men det ska nog gå bra. Stannar kvar i stan tills ikväll, lunchar med Josefine och efter det blir det street. Häääärrrligt! 
 
 
Just nu är jag inne i nån sorts svacka. Hittar inte orken till att göra saker som jag egentligen borde. Eller det handlar väl mest om skoltröttheten, den är brutal just nu. Vill bara ta mig igenom det här året så fort som möjligt. Men det är bara att bita ihop, köra på och hoppas på att man hittar litelite ork någonstans. Inte mycket kvar av gymnasiet. Det fixar jag. 
 
puss / j

gillar orust lite ibland


kalajs

Igår mötte jag upp Rebecca för att göra tårta till bästa födelsedagsbarnet Amanda.
 
Och såhär blev resultatet!
 
Med tårtan i högsta hugg åkte vi till Amanda, och här har vi henne.
 
Vi gjorde mat.
 
Och här har vi alla. Sally, jag, Amanda, Mathilda och Rebecca.
 
Och igen.
 
Mathilda och Rebecca var gosiga.
 
Vi åt som sagt, pratade, skrattade, spelade spel och pratade med helium. Kände mig lite som en sjuåring igen. Så himla mysigt att bara vara barnslig haha.
 
Grattis igen finaste vännen! Hoppas du hade en bra gårdag. Tycker om dig så mycket. Puss
 
Nu ska jag övningsköra och plugga. Slut på det roliga med andra ord. Hoppas ni haft en bra helg kompisar!

kaptenen i svart vitt

 
Hade en så himla bra kväll igår med fina flickor och självaste Kapten Röd på scen. Bara tiptop helt enkelt! Idag fyller Amanda år så vi ska fira henne en aning. Låter väldigt bra tycker jag. 
 
Men nu ska jag städa mitt rum, plugga historia och sen möta upp Becci för att syssla med lite hemliga saker, (okej, kanske inte jättehemligt längre). Ha en bra dag gosar! 
 
puss / j

dont't wake me up

 
Stövlade runt i mina martens idag och fick otroligt jättemycket med skoskav. Fikade med Amanda och Jakob en snabbis innan vi tog bussen hem och nu ska jag och Mandusen snart bege oss in till Göteborg. Kapten Röd står på schemat, go go!! 

två väldigt bra personer

 
Här kommer två fina bilder på två av mina goaste vänner, Josefine och Maja. (Hade helt glömt bort att jag hade dessa bilder och tyckte bara att de var så himla mysiga.) I vilket fall som helst är jag så himla glad att jag har er. Ni har sett alla mina sidor flera gånger om, och det bästa är att jag vet att ni accepterar mig i alla väder, även fast jag gråter mig rödögd för struntsaker eller skrattar alldeles för länge åt dåliga skämt. Så skönt att ha vänner som känner en utan och innan, och finns där vad som än händer. Ni är guld värda. 
 
 
Har precis kört ett afrodans-pass och ska lägga mig för att sova. Imorgon är det fredag och då ska jag och Amanda (med mera) till Liseberg för att se Kapten Röd. Ser fram emot en bra helg. 
 
puss / j

tre bilder

 
Tre bilder från idag. Hade på mig min nya keps och bara myste ungefär. Slutade extremt tidigt så jag och Amanda provade lite brills (måste fått köpt nya snart!!!) Tog bussen till mormor och morfar mest för att jag ville och myste där med. Annars har jag gjort två skisser, skrivit om surrealismen, tränat spinning och ska snart äta. Effektiv dag, tro det eller ej. 
 
puss / j

godmorgon från oss

 
slutar elva, värt
 

under the milky way

 
Såhär har jag knallat runt idag! I mina nya martens och bomberjacka, så himla myspys. Har varit i skolan exakt hela dagen då jag var tvungen att hänga kvar tills streeten började. (Så sjukt roligt var det idag btw!) Men nu är jag i alla fall hemma. Ska mysa i soffan hela kvällen, låter bra. 
 
puss / j

finally

 
Sedärja, nu har även jag skaffat mig Dr Martens. Kanske lite sent. Kanske lite standard. Men i vilket fall, är nöjd. 
 
Plugg väntar mig nu. Hoppas ni haft en bra dag.
puss / j

två instabilder

 
Här är två instagrambilder från idag. Först en god frukost och sedan mig i Göteborg. Åkte in för att möta upp mamma och shoppa och äta gott. Mysigt som vanligt. 
 
Annars då? Jo, jag har en aning söndagsångest men det känns ändå helt okej. Vill bara få skolveckorna avklarade så fort som möjligt, så är det snart sommarlov igen haha. 
 
puss / j

new



Här är i stort sett det jag fick tag på igår. (Plus ett par sammetstights ifrån Monki.) Bomberjackan kommer ifrån Weekday Vintage och jag blev så himla glad när jag sprang på den. Inte farligt dyr och perfekt i både modell och färg. Dock ganska tunn så det får bli en vår- och sommarjacka, (eller inomhus såklart). Tröjan kommer ifrån Topman. Både jag och Sara hade spanat in den innan så det fick bli en var till oss båda haha. Snygg är den i alla fall.
 
Blev precis klar med matten efter tre timmars (tro det eller ej, effektivt) pluggande. Nu har jag det sista på en filmanalys kvar, sen är jag fri. 
 
puss / j
 

allt möjligt

 
Hej friendz! Sorry för dålig uppis men har haft fullt upp.
Igår hängde jag med Sara i stan hela kvällen och sprang runt och shoppade, fikade, åt och fikade igen. Himla mysigt var det i alla fall. Tjejen är ju så go! 
 
Idag skulle jag egentligen åkt in på gratisfestivalen i Göteborg men känner att jag verkligen inte har någon ork. Har massvis och plugga också, så jag försöker ta igen det idag. Ikväll kommer brudarna hit och vi ska hyra film och poppa popcorn. Kan nog vara precis det jag behöver! 

onsdag femte september

 
Här gått runt såhär idag. Endast en lektion. Fett. Nu ska jag slänga i mig mat innan spinning (och kanske rodd)! Hoppas ni haft en bra dag kompisar!

pink dreams

/experimenterade lite med håret härom dagen. nästan så man blir lite sugen på att testa på rosa ett tag. /
 
Har återigen inventerat idag. Men nu är jag i alla fall hemma och skriver en englesk filmanalys right in this moment. Ikväll är det första passet på streeten, ska bli så himlajätteroligt!!! 
 
Och hörrni kompisar, vad tycker ni om den lite tillpiffade designen? Satt och knåpade lite igår på den, tyckte den behövde fräschas upp lite. Jag är i alla fall nöjd. Än så länge. Puss
 

lite nytt



Här är i princip det som jag fick tag på igår. Kanske inte något jättemakalöst men jag är ändå nöjd. T-shirten och jeansen (som inte ville fastna på bild, men som är sjukt snygga i verkligheten. Funderar på att köpa dem i denimblå också,) kommer ifrån Monki. "Tiger-tröjan" är från Zara, blocket från Lagerhaus och muggen från Bengans. 
 
Idag har det inte varit någon vanlig skolmåndag, utan vi inventerade på Coop istället. Hellre det än skola måste jag ju säga, skoltrött som jag är. Tog en tidig buss hem och hälsade sen på goa mormor och morfar. Nu måste jag plugga, har en engelsk filmanalys att skriva och en bild att teckna. Helt okej ändå. Lyssnar förövrigt mest hela tiden på den här idag också.

fem bilder från igår




Här är lite bilder från gårdagen i stan. Så himla mysig dag med shopping, indisk mat, fikapaus och skratt. Gillar er tjejer så mycket, vill bara att ni ska veta det.
Puss

nights like this



Igår bjöd jag Josefine och Maja på middag. Det blev faktiskt riktigt lyckat, så himla gott. Sen satt vi mest i våra fåtöljer och myste, lyssnade på musik och pratade om allt mellan himmel och jord. Himlans mysigt! 
 
Idag var vi inne i Göteborg och shoppade som bara den. Bilder från det kommer imorgon.
 
Ciao kompisar!

göra om

 
Vill hela hela tiden göra om i mitt rum. Fixa nytt, ta bort och sätta dit. Så idag ändrade jag på min vägg ovanför sängen för säkert tusende gången. Har velat sätta upp båda planschen och drömfångaren jättelänge, (som förövrigt kommer ifrån Naturhistoriska museet,) men har liksom inte funnit någon bra plats. Men såhär fick det bli.
 
Annars då? Jo, gick upp alldeles för tidigt idag (halv fem för att vara exakt,) och inventerade på Kvantum. Vi måste samla ihop en hel drös med pengar till klassen, för om ett år åker vi till London i två veckor. (Pepp!!!) Ikväll ska jag bjuda Josefine och Maja på middag. Så himla bra.

RSS 2.0