du får mig att förlora


Idag måste jag villigt erkänna att orken inte har funnits där. Huvudvärken smög sig fram och tröttheten har spökat som bara den. Har bara velat krypa ner under täcket hela dagen. Något positivt är i alla fall att jag hittade mammas gamla lila basker som jag så gärna ville ha på mig. Och så blev det.
hjärta

trettionde januari



Har haft en lång dag i skolan. Var spontan med Emma och hamnade på pizzerian. Det var vi värda. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och kollar på det senaste avsnittet av Paradise Hotel Norge. Är ju helt fast, haha.

tjugonionde januari

gif maker at gickr.com

Sitter hemma hos Mandy och pluggar. Vi är jättepeppade på våran redovisning imorgon jao.
Ha en fin söndag gosar!

mama, cold hearted child, tell me how you feel



Dags för mig att sova. Sängen ser ovanligt välkomnande ut ikväll. Kanske för att jag är helt slut. Ska läsa i min fantastiska bok innan jag överlämnar mig åt John Blund. Imorgon ska jag förbränna lite kalorier och plugga. Måste boka biljetter till Way out West snart också.
godnatt

I met up with the king


Har haft det kanonbra på Tjörn! Firade Elsas födelsedag (2 månader i efterskott hehe), med god mat, spel och dans. Idag har vi pantat burkar, fikat på Ica, legat i soffan, druckit te och pratat. Träffade även Emma en sväng när jag kom hem och nu blir det återigen konståknings-EM.
hjärta

tjugosjunde januari

how to make a gif at gickr.com


Skakar på huvudet och kollar återigen på konståknings-EM.
Tar snart bussen till Skärhamn och min fina vän Elsa.
Hoppas på en toppen kväll!

när jag blundar

En helt otroligt vacker och passande låt.


Är helt slut i kroppen efter ett träningspass, så nu är jag välförtjänt av att päsa i soffan. Har kokat en stor kopp te och kollar på fantastiska konståknings-EM. Har det ganska gött just nu.

tjugofemte januari


Dagen till ära har jag haft på mig en prickig kjol och blått nagellack. Nu har jag pluggat hela kvällen med Amanda och ska snart krypa ner i sängen. Är så där lagom trött och längtar efter helgen.
Take care.

två bilder


Har spenderat i stort sett hela dagen i Göteborg. Blev en aning nytt i garderoben. Tycker dock det är svårt att hitta något nu när det är något slags "mellanläge" klädmässigt. Men well well, våren är snart här! Fick i alla fall hittat en skidjacka. Som vi letat!

tjugotredje januari


Tog en gofika med brudarna efter skolan förut. Behövdes! Åkte hem till kära mormor och morfar där de gödde mig med mat. Imorgon blir det Göteborg, hoppas på att förnya min garderob en aning.
Ciao

19 days left


slutet har just börjat mellan dig och mig

how do you make a gif

Julia säger godmorgon och äter en clementin. Hoppas ni inte har allt för mycket söndagsångest.


something I appreciate





source

att vara glad


Hade en helt underbar kväll i Göteborg med bästa Elsa! Fikade, åt god mat, såg på en kanon bio och pratade som bara den. Åh, kan nog ha varit det bästa på väldigt länge. Gud vad jag hade saknat den tjejen.

Nu säger jag godnatt och går och lägger mig med ett leende på läpparna.

all I was searching for was me


Lite bättre bild på vad som pryder min överkropp idag.
Tröja från weakday, skjorta från cubus.

tjugoförste januari

how to make a gif


Trotsar ovädret och sätter mig snart på bussen in till Göteborg. Om allt går väl sitter jag snart på Espresso house med saknade Elsa. Låter så himla bra.
hjärta.

keep your head up, keep your heart strong


Har haft en toppenkväll med finaste roddlaget. Nu väntar en skön natts sömn för att vila ut mig inför morgondagen. Ska bli skönt att få besöka Göteborg igen.
Godnatt goingar!

jag sa fantastisk, och du höll med


är


Ska snart mysa med fina roddlaget. Kommer bli bra det! Imorgon blir det in till stora staden med Elsa. Bra helg!

nittonde januari


Här är ungefär det jag kommer syssla med denna torsdagseftermiddag. Måla naglarna, läsa i min engelskbok och kika i Elle. Låter ganska bra i mina öron faktiskt.

Annars då?
Jo då, jag har fått slutat tidigare, skickat ett brev och ätit en god middag hos mormor och morfar. Det är snart helg. Livet är gott.

försöker plugga

gif maker

Ville bara kika in och säga hej. Har haft en lång dag. Hoppas att ni har haft det bättre.

hjärta


sjuttonde januari


Har haft en kort dag i skolan, ätit pannkakor och spelat Mariokart med Patrik, och även tränat. Bra dag! Finns inte så mycket mer att säga. Ciao.

sextonde januari

make gifs


Har varit en helt okej dag i skolan. Bara 4 dagar kvar nu, hehe. Har satt på mysmusik och sitter och pluggar i min egna lilla takt. Känner mig för en gångs skull ute i tid med skolarbetet, känns faktiskt väldigt bra!

femtonde januari



Fick den här fina "väskan" av Patrik i julklapp. Har den just nu bara på golvet i mitt rum, och den passar ganska bra där just nu. Hoppas att ni har en bra söndag.

fjortonde januari


Har idag spenderat i stort sätt hela dagen i Kungsbackas ishall där det vankades teamtävling. Kollade på mina två duktiga kusiner som tog hem ett silver respektive ett brons. Så himla duktiga, blir så glad för deras skull. Imorgon ska jag tillbaks igen och heja på fina Seaside. Håller alla tummarna för att det kommer gå bra!
Love love.

något fantastiskt mest


för hon flyger iväg som ett pappersflygplan


Inväntar Emma som snart kommer hit. Vi ska äta god mat och bara vara. Har varit en lång dag i skolan så det ska bli skönt. Har pluggat det sista innan helgen. Ska i princip vara i Kungsbackas ishall hela helgen och heja på duktiga Seaside. Kommer bli kanon!
Ha en toppen helg, det ska jag ha!

tolfte januari


Idag fyller fina älskade mamma år. Vi har firat henne med födelsedagssång, god middag och mys.

Annars har jag haft en bra dag i skolan faktiskt. Har hunnit med ett härligt träningspass. Nu sitter jag nyduschad i soffan och ska snart lägga mig i min nybäddade säng. Kan nog vara något av det bästa jag vet.

don't cry because it's over, smile because it happend


make a gif at gickr.com



"Säg till om jag stör"
sa han när han steg in,
"så går jag meddetsamma".
"Du inte bara stör",
svarade jag,
"du rubbar hela min existens.
Välkommen."

- Eeva Kilpi


elfte december



Har inte så mycket tid nu för tiden, då plugget får ta upp det mesta av den. Men jag står ut och mår faktiskt ganska bra mitt inne i allt tumult. Hoppas ni har det bra.

tionde januari

how do you make a gif at gickr.com

Andra dagen i skolan. Verkligheten kommer snabbt ikapp en, men jag trivs ändå ganska bra.
Ha en underbar dag fellas!

sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us


åttonde januari

När man trodde att man mådde som sämst, mår man helt plötsligt mycket bättre. Det kommer säkert dock vända imorgon igen. Men just nu mår jag bättre, och det ska jag ta vara på. Jag hoppas att allt kommer klarna nu. Förstår inte riktigt vad som händer, allt är upp och ner. Men tror någonstans jävligt långt inne, att jag behövde detta.

Har ägnat i princip hela dagen med näsan i svenskaboken, pluggandes. Försökt trycka in den där grammatiken som aldrig vill fastna. Imorgon börjar skolan, och jag tror att jag kan behöva det också. Tillbaks i gamla rutiner. Det blir bra det här ska ni se.
Kärlek.

fucking feelings









Stopp.
Snälla.
Vill.
Inte.

sjunde januari

how do you make a gif at gickr.com



Nu sticker jag på släktträff för att dansa ut julen. Trulsen är på plats och jag mår ganska bra. Sedan ska jag träffa mina fina vänner över en fika. Låter strålande. Man ska inte ligga på latsidan nu när lovet snart är slut.
Ha en fin dag fellas!

när livet ändrar riktning


Hade det så otroligt fint hemma hos Emma. Ett x antal koppar med te, fisksoppa, målning och tjejsnack enda in på natten. Sånt kan vara det bästa jag vet. Hon är en av de finaste.

what you know




Så bra.

femte januari

free gif maker

Gissa humöret?

Ja, precis.
Klädseln speglar mitt humör just nu.


Men jag hoppas att min fina och saknade
Felicia ska kunna pigga upp mitt humör en aning.
Vilket jag tror hon kommer lyckas galant med!
Ha en bra dag goingar!


it will follow the rain


Hade det så superfint i Skärhamn som det bara går, med bra bio, egengjord pizza och prat hela natten. Fick mig en fin julklapp ifrån New York också. Saknade Elsa gjorde mig på så mycket bättre humör. Hon är verkligen en av de bästa jag har.

when I go


Bjuder på en underbar låt.
Nu: Buss mot Skärhamn! Ska besöka favoritElsa.

stamps, lots of them


Köpte en massa gamla och fina frimärken på ett antikvariat en dag. Ska försöka att göra något med dem, tror jag vet vad.

att hämta posten.

"Jag såg honom från långt håll. Han var på väg hem, hem till tryggheten som inte fanns. Jag visste att det var så, även om han inte hade sagt något. Det var det som förstörde honom. För varje steg han gick kom han allt närmre sin icke existerande trygghet och dessutom mig. Jag låtsades att jag inte hade märkt honom, men jag kände varenda blick och rörelse bakom mig. Jag rafsade snabbt åt mig alla brev och tidningar som låg i postlådan. Det var extra lite idag, som om brevbäraren visste att jag skulle möta någon. Jag tänkte för mig själv att om ödet finns, så är det nu första gången jag stöter på det. Sedan vände jag mig om, och där stod han."


skrika, hoppa, stampa


andra januari


Har idag gått en promenad med Patrik, spelat super mario och målat med vattenfärg. Haha, förstår vad ni tänker. Antar att det är någon slags ålderskris. Och imorgon ska jag träffa väldigt saknade Elsa. Åh så bra.

första januari

Hade ett extremt bra nyår, med väldigt härligt umgänge. Kvällen kunde knappast inte ha blivit så mycket bättre. Idag har jag legat i soffan hela dagen med Amanda. Väldigt bra början på 2012 måste jag säga!

RSS 2.0