just chillin'


28 september

Fikar med gosiga tjejer innan bussen går hemåt!


you look great

Gickr helps you to pimp your myspace

little bitch

Pluggar som vanligt, men med lite omväxling. Är nämligen hemma hos bäste mormor&morfar. Hihi, mina snuttisar. Funderar som vanligt på vad helgen kommer att erbjuda.
Och hörrni, LYSSNA PÅ LÅTEN!!


shopping, mj wannabe, fin utsikt, pizza & fint sällskap

Har pluggat hela eftermiddagen. Som vanligt.. Så jäkla trött på det nu. Inväntar helgen som vanligt. Har råkat ut för den vanliga måndagsdeppen.
Här kommer lite bilder sen en ledig dag i Göteborg, som inte gör längtan bättre.





när livet hälsar på

Vill bara gräva ner mig under täcket hela dagen och titta fram när allt har lugnat sig. Fan.
Men det var iallafall en mycket mysig kväll igår. Välförtjänt och lyckad. Blir inte så mycket annat när man är med bästa tjejerna. Fick även besök av mysisarna från Göteborg, Frida och Sofia. Och det gjorde ju inte kvällen sämre heller. Nu blir det plugg hela dagen. Härliga söndag.





Tack fina älskade ni.

lyckligt ledsen

Gör i ordning mig inför kvällen med favoriterna. Det blir finmiddag och jag är så glad! Precis vad jag behöver en sådan här lördagkväll. Ska visa vad som införskaffades i Göteborg härom dagen också, kanske sen.
Ha en kanon lördag fanz!



Funderar även på att klippa mig kortare. Ungefär till under axlarna. Vad tror ni? Jag behöver råd.


brandt



en liten del av my crib.

jump like it's the last time



photos by patrik. grandma's old dress.

Har kastat mig ner i soffan. Är riktigt glad för att ha en ledig dag imorgon. Då blir det stora staden med tjejerna och shoppa! Ska bli så härligt att fylla på garderoben med lite nytt.
xx


please let me dream





ph: weheartit.com


it all goes on and on

Allt plugg står mig upp till öronen. All min fritid går åt till läxor känns det som. Möjligtvis att jag hinner med något träningspass då och då. Vänner känns det nästan förbjudet att tänka på. Ska dock till Göteborg på torsdag med mina favoriter, vilket ska bli fett kul! Så länge får jag göra klart inlämningen som ska in på fredag och även glosor och tyska. Jo men visst, det rullar.
Kram!


Älsklingarna.

hell yeah



Biljetter bokade!!
Love life


fina stunder





Av en ren slump träffade jag på två av mina favorittjejer nere i Henån, och det resulterade i bullfika nere på torget. Spontant ut i fingerspetserna, precis som det ska vara. Gillar er väldigt mycket.

18 september

Idag stod plugg och ett riktigt härligt träningspass på schemat. Jo, men helt okej ändå. True Talent förgyller min söndagskväll och jag uppskattar verkligen min sovmorgon imorgon. Här kommer lite mer bilder sen fredagen med mystanterna.


jossiplutt<3333 med mysigt sugrör

salluu, jossi och tildus med strumpor på huvudet

mathilda, the host och kat


how wonderful life is

Efter gårdagens bravader hos Amanda är man inte jättepigg idag. Somnar när som helst. Men självklart var det värt det. Så himla kul att träffa alla tjejerna igen! Bjussar på ett par bilder.





dålig kvalité och så men bättre än inget. mer kommer.


väldigt kär/obegripligt ensam



värdesätter

avatars myspace with Gickr

tack för en mysig kväll.

pannkakstårta

Nu drar jag alldeles snart till roddstugan för att avnjuta en god pannkakstårta med laget. Låter fruktansvärt bra måste jag säga! Ha en toppen onsdag darlings.


It's all starts here


just listen


day by day

Hej mina små rackare.
Det här kan möjligtvis vara bland det sista inlägget jag skriver, då huset håller på att blåsa bort till Afrika. Ett annat alternativ är att taket rasar in eller att fönsterrutorna spricker. Ja, ni förstår nog själva att det blåser orkan här ute. SKITväder rent ut sagt. Har dragit på mig min nya favoritmössa, skruvat upp volymen på högtalarna och myst ner mig soffan. Det är dags för plugg med andra ord. Ska leta reda på orken någonstans också. Efter det ska det pluggas tills det blir kortslutning.


I known you






Jag är så rädd att jag förlorat dig.


på besök





Har besökt världens bästa stad, i världens finaste lägenhet med världens bästa Louise. Det har varit så himla mysigt och precis vad jag behövde.


trötthet

Efter en lång vecka i skolan laddar jag nu inför helgen som ska spenderas med saknade Louise. Nattar alltså i Göteborg lördag till söndag. Men ikväll, då jäklar vad jag ska slappa! (Om man bortser från matten som lär hålla mig sysselsatt ett tag.) Men annars så! Ha en fin fredag.


ph by me.

korta lektioner och sjukhusbesök

Var hemma extremt tidigt idag, vilket resulterade i ännu mer tid för annat. Me like. Ska snart hälsa på min lille Patrik på sjukhuset och efter det, om jag hinner hem, blir det förhoppningsvis ett efterlängtat träningspass.



i brist på annat på lektionen.


into the groove

Har precis gjort gymnasiets första läxa och det känns otroligt inte bra. Det var ändå en ganska snäll läxa, så det gick bra ändå. Jag jagade ut päronen för att plocka svamp så nu är jag Mr. Lonely. Festligt värre. Imorgon slutar jag cptidigt och drar därför till plåsterhuset för att hälsa på min olycksfågel till pojkvän. Lille stackare. Funderar på att överraska honom med något spännande, ingen som har någon idé? Talk to you later babes.





lite bilder sen sm.


SMGULD






Vilka tog inte sm-guld igår om inte vi?! Gud vad härliga lopp vi rodde och fy vad vi var värda guldet! Kvällen bestod av firande hemma hos Linnea med pizza och en massa skratt. Idag har jag alltså all rätt att vara mer än trött. Gött jobbat roddisar!

letar efter något

klockan står på kvart i sex för imorgon tar jag och roddlaget bussen till björkö där det vankas SM. det är nu det gäller! är riktigt riktigt taggad. ska bli så himla roligt! så nu är det väl dags för mig att kvickt som attan säga godnatt och säga att ni ska hålla tummarna imorgon klockan 10.30 då första starten går. goodnight fellas.



helt okej med håltimme och fika med en fin vän.

hello beutiful

jag taggar spinningpasset som börjar alldeles snart och hoppas att det kan få mig på bättre tankar. längtar frenitetiskt till helgen.


RSS 2.0