lite läget sådär

 
Under veckan har jag myst runt i skolan med stickade tröjor och mössor. Idag tog jag tåget in till Göteborg för att träffa Anna och se på bio. Mys. Och nu är det helg också. Mår bättre nu än vad jag gjort på ett tag och det känns så himla skönt.

stockholm genom mobilen

 
Här kommer lite mer bilder från resan, den här gången från mobilen. Kan fortfarande inte riktigt greppa hur bra konserten verkligen var. Och hur mysigt vi hade det. Så ja, det var ganska jobbigt att brutalt kastas in i vardagen igen idag, men jag ska nog kunna hålla ut till lovet. 
 
Nu måste jag ta tag i pluggskiten. Puss

bäst i världen

 

stockholm i november

Hej vänner! Nu är vi hemkomna ifrån Stockholm och vi har haft det så himla mysigt. Jag var ganska dålig på att använda kameran men här kommer i alla fall lite bilder från helgen.
 
När vi kom till hotellrummet hängde Rebecca och Fiona på väggen.
 
Vi stack ut på stan. Här åkte folk skridskor.

Vi gick lite vilse på väg till gamla stan.
 
Men tillslut hittade vi.
 
Här är Amanda.
 
Vi började vandra tillbaks till hotellet.
 
Vi var så himla trötta när vi kom tillbaks så vi åt lite på hotellet, pratade och somnade.
 
Det regnade dagen därpå tyvärr. Här är lite av utsikten.
 
Vi drog ut på stan igen.
 
TIll UO bland annat.
 
Och här har vi mig.
 
På kvällen blev det Maskinen-konsert. Och det var så himla himla bra!!!!! Stämningen var helt störd och allt var helt perfekt. Frej och Herbert toppar verkligen hela tiden. Kommer leva på det här ett bra tag nu.
 
Kram på er kompisar.

here we go

 
Hej kompisar! Nu är allt packat och klart, för imorgon åker jag och Amanda till Stockholm. Ska bli så himla skönt att komma iväg lite. Shoppa, fika och bara må jävligt bra. Och inte nog med det, vi ska se Maskinen på Annexet (vilket i och för sig var själva huvudmålet med resan). Nästan för bra för att vara sant! 
 
Jag kommer hem på söndag igen, så vi hörs då! Puss

godmorgon

 

jul i föritd

 
Men hejhej på er. Är trött, lite småarg. Fast nääää men vet ni, jag har ju bakat pepparkakor idag, (närmare bestämt en pepparkaksbil). Med Patrik. Och druckit julmust och lyssnat på julmusik, såklart. Så himla mysigt. 

nittonde november

 
Idag såg himlen ut som sockervadd, och Maja lika så. Jävligt söt med andra ord. 
 
Godnatt

lördag i svartvitt

 
Har hängt med mina bästabästa brudar i stort sett hela helgen. Och det har vart så jävla bra. Igår gick jag och Josefine gick runt i Göteborg. Bara myste, lunchade lite och snackade som vanligt. Åkte hem, plusade på Maja och gjorde fajitas. Jävligt fint. 
 
Har en lugn vecka framför mig nu, så det känns ändå helt okej att gå till skolan imorgon. Och på fredag drar jag och Amanda till Stockholm och ååååh vad kul det ska bli!! 
 
Puss kompisar

sextonde november

 
Nu är det helg och jag trivs jäkligt bra med det. Bästevännen kommer hit och käkar med familjen och imorgon sticker jag och brudarna in till stan. Så himla skönt att bara vara. 
 
Hela mitt liv stämmer in på den här låten också. It's a bad time for a good time, right? Allt hänger på en liten tråd. Men jag har fan lyckats att balansera det och jag mår bra. 

'cause you broke my heart

 
Kära vänner, livet är som en berg- och dalbana just nu. Men jag trivs ganska bra. Mår ganska bra trots allt liksom.
Ville mest säga hej, berätta att jag lever. (Kanske mer än vanligt?) 
 
LYSSNA PÅ DEN HÄR

tionde november

 
Oj, hittade en gammal bild och hjälp vad tiden gått fort. Helt otroligt vad mycket som har hänt, både för mig själv och med andra. Vänner som kommit och gått. Tankar som man tänkt. Vuxenlivet som sakta men säkert börjar.
 
Men hur som haver, det är inte så viktigt just nu. För snart ska jag dra mig till Josefine för lite käk och ikväll är det partaj. Skönt med helg och lördag och livet i allmänhet. (För övrigt är det tre månader kvar till 18 idag!!!! Omg). Ciao på er friends, ha en bra lördag!

hemskt mycket hej

 
Tja fellas, nu har jag fått mina nya glajjor och det känns bra. Ser som en jäkla örn.
 
För övrigt så historia-uppsats-skypar jag med Matilda och Jakob och hoppas på att jag ska bli klar nån himla gång. Men det tar sig så småningom serrni. Har inget mer vettigt att säga just nu, så hejrå.

du skulle ta hennes plats som legend

 
Känner att det blivit lite deppigt här på blogga på senaste, men ni får ha överseende. Så slänger la upp nå' gammal bild och hoppas att det ska liva upp stämningen lite. Kanske gjorde det de, who cares. Men hur som haver så ska jag snart iväg på dansen, ska bli kul att göra av med lite känslokalorier. Så kram på er.

ni vet

Drack en alldeles för varm kopp te. Tänkte att det inte gjorde något om jag bränner mig. Drog huvan över huvudet och lyssnade på björnstammens ord; men det finns dagar då jag kryper in i kroppen och gömmer mig. Tänkte att jävlar vad det stämde.
 
En sån där överjävlig dag. Tänkte att det hjälper att skriva, men det gjorde det inte. Tänkte att imorgon blir allt bättre, och det kanske det blir. Men just då, just där, kändes inget bra. Ni vet. Ni alla vet. Men vad visste jag? Jag visste att det inte borde kännas så. Att det bästa just då inte skulle vara teét som smakade jordgubb. Något skulle vara så mycket fuckin' bättre. 
 
Vad kommer folk tro?
 
Ja, jag tänkte att vad fan kommer folk tro. Tyckte att det var läskigt att dela med mig just då, till alla som läste. Visste inte vad folk skulle tycka. Eller så tyckte de ingenting. (Men vad spelade det för roll egentligen. Jag var ju bara en brud som tyckte om att skriva.) Det slog mig att jag skulle känna efter hur jag mår, men jag kände ingenting. Överhuvudtaget.
 
Fast alltså jag mådde ju bra, jag var bara inte glad. 
 
Allt var ju ändå så jävla sorgligt.
 

upp och ner

 
Tog en lång powerwalk förut. Var tvungen att rensa tankarna. Tänkte att jag kunde gå bort lite söndagsångest.
 
Men äsch, insåg ganska fort att det inte fungerar att gå ifrån sina problem. Bättre för stunden, visst. Försöker bara att hitta den där orken nånstans. Till att ta tag i saker. Göra saker som jag borde. Förstår inte hur jag ska palla resten av läsåret. Får panik. 
 
Hur fan ska man orka

we make it out alive

 
Två av mina bästa personer i hela världen, mamma och kusinvitamin.
 
Lovet har gått på tok för snabbt och jag har börjat få sån där himla ångest. Är så skoltrött att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men ska bita ihop och fixa detta och snart är det lov igen, och efter det är halva gymnasietiden gjord. (Hur galet?!) Puss på er kompisar, snart blir bloggningen bättre.

first

#1 like a virgin
 
 
Bättre sent än aldrig, men nu har jag skaffat Polyvore. Kunde vara lite mysigt tänkte jag. Blir hyfsat bra hur man än gör det liksom.
 
Nu sticker jag och fikar med Anna. Ciao kompisar

RSS 2.0