on the top of the world

tack alla fina för gårdagskvällen.










nu: sola.
sen: träning!

bulle we like

med en liten influens av lykke li.

graphic myspace at Gickr.com

we won't keeping dancing 'till the sun comes up

är på riktigt bra humör. det är torsdag, och vi är lediga imorn. ska dra till beata klockan sex ungefär för grill och chill med fina tjejer.
innan dess: musik och fixning!


knepigt

dreaming is everything

när säsongen för tillfället har lite uppehåll så råkar man ha väldigt mycket med tid över. jag klagar inte, det är fint. har startat ett litet projekt som jag tror kommer bli kanon.




i don't want to be like you

idag har dagen spenderats på träning i ishallen. härligt att vara igång igen! sen har jag ätit glass, legat i solen och läst cosmopolitan. ett underbart slut på lovet.

nu: kolla åk sen senior-vm. teamåkning. hur bra?


alldeles för bra stunder








tjenis

jag har haft sjukt fullt upp de senaste två dagarna så har inte hunnit blogga. i fredags tog jag en fika med min fina vän elsa inne i stenungsund. efter det träffade jag andra fina vänner. sov hos emma i natt, är precis hemkommen från maja. och ja, har haft det så jävla underbart! så himla värt påsklov!


en chillig bild sen förut. den säger ganska mycket om hur chill mitt lov vart. hahah

look what I got

pimp your myspace at Gickr.com

efter en modevisning är man nu en röd ros och 200 kronor på elmas rikare. grymt!
jo men annars då? har nog aldrig vart med om nåt mer random än modevisningen idag. men visst, man måste ju testa nya grejer.
så ja, det va kul!
bilder kommer.

nu: afrodans

here we gooooo!!

Create myspace graphic with Gickr

modevisning nästa

trampa gasen i botten

taggar järnet inför modeshowen! haha, nej inte riktigt. men det ska bli spännande. får hålla tummarna att jag inte ramlar in i en buske eller snubblar på ett tuggummi. det är väl min största oro hittills. men va fan, som håkan säger: man måste dö några gånger innan man kan leva. lille underbara håkis. vi ses den 4 juni.

fin kväll igår btw!










lonesome traveller

nu pyser jag snart till maja där även emma väntar. grillning och snack står på schemat. ser fram emot en toppen kväll!

pimp your myspace at Gickr.com

sisters all the way


tilda i söndags. <3

stalker in your speaker

förut kom en liten galning cyklande till mig, han hette patrik och råkade vara min pojkvän. vi plockade vitsippor och började sedan skruva ihop en tvbänk. sedan kom en tös vid namn beata och körde mig till henåns bästa frisör, elmas. där säljer dom även kläder och det visade sig att vi ska gå nån modeshow för dom på torsdag. det tyckte jag lät spännande. efter det gick jag hem alldeles själv men så träffade jag på tobias och erik. vi pratade en stund men sen var jag tvungen att gå. nu ligger jag på min matta och väntar på att erik&mackan ska börja. det är i och för sig en och en halv timme kvar tills dess. men ja ja. spännande dag.

xx

ord som fastnar

"Det går inte att tänka igenom allt alla gånger. Jag vet folk som tänker igenom livet istället för att leva och när de väl tänkt färdigt är allt för sent. Det blev inga barn. Inga resor. Inga fester. Men allt blev oerhört genomtänkt. Som en stor Jönssonligeplan. Utritat och planerat in i minsta detalj. Men förberedelsen gjorde att livet körde om. Förbi. Bort i tvåhundra kilometer och kom aldrig tillbaka. Man har ju typ en chans och ingen repris på nätet (om man inte tror på reinkarnation och tröstar sig med att man minsann ska våga lite mer i nästa liv)."

- Mia Skäringer


(enligt mig) sveriges bästa författare. tack

brakfrulle

är det lov så är det.



nu: P3

this is not the end


the day now belongs to the past

dagen börjar lida mot sitt slut. det är endast fyrtio minuter kvar, sen är det tisdag. jag borde kanske sova? nej. för vet ni vad? det är lov. och jag mår bra.

idag hann jag och mamma bara med en mindre del av stan. det blev dock ett par skor. dom passar utmärkt i min garderob, och på min fot. just nu lockar det otroligt att få krypa ner under täcket. imorn ska jag springa. känns bra. vi ser fram emot tisdag.


here we go!

nu drar jag till götet.

I'll be back home in the evening.



tjusigt

goodmorning sunshine!

hej våren

du anar inte hur

välkommen du är.


Create myspace graphic with Gickr


en jädra massa

idag har jag haft en jädra massa för mig! har vart på lions, sprungit 4,5 kilometer, grejat lite hemma, vart hos mormor och morfar<3 och käkat grymt god mat(!) och nu ska jag se på film. helt okej lördag faktiskt!

annars då? jo det rullar. det är lov, ska umgås med vänner och familj och bara ha det allmänt gott. lovet satt som det skulle.
ha en fin lördag alla


förbannat snögg

potatis

jag gillar skarpt att jag har en tå stor som en fet potatis bara för att jag gick in i en stol förut. känns bra.

annars är det fint. städar för fullt med mor, är klar med uppsatsen som sagt, det är sista dagen innan lov imorgon och jag lyssnar på min konståkningslista på spotify. om en stund kommer patrik och ja, livet är fortfarande fint.


changing is coming

blev trött på min gamla header.
gjorde en ny.
ganska tråkig.
ganska provisorisk.
väntar på inspiration.
ha tålamod.



4 juni, då jävlar!

wrapped in piano strings

jag vet inte varför
men det känns ganska konstigt
att bara sitta i huset
medans regnet har mycket att göra.

helt jäkla överlycklig!

är klar med tema folkmord!! ja, ni hörde rätt! den längsta uppsatsen jag nånsin gjort är nu KLAR! det är helt underbart! ett x antal timmar och 19 datorskrivna sidor senare är jag faktiskt riktigt stolt över mig själv, underbart! om man nån gång får missbruka utropstecken så är det fasen nu!! haha! men helt seriöst, jag är riktigt bra! :D

dagen har förövrigt varit ganska bra men håltimmar och massage. har även slukat i mej två isglassar då jag inte får äta något godis. gympaläraren lovade mej vindruvor och ja, livet leker!


sjukt skön låt! (dock inte den riktiga musikvideon!!!)

åååh fy fasen!

den här dagen kan väl nån bara dra ett streck över. fyfan, värsta på länge. är så skoltrött, är så trött på allting. skönt med gymnasiet snart. okej, som nu märker är jag helt superarg idag. har haft lust att lå nån hela dagen, haha. och sen vet jag inte varför men sen igår har jag gått med på ett avtal med godisförbud med några i laget, ändå fram tills sommarlovet. ganska värt, men ändå!

nu ska jag skriva klart på den där jääääkla uppsatsen. åh käre gud, ge mig kraft..


sommarminnen.


chilligt

igår va det lite chill på småholmarna med grillning och härligt folk! ett litet bad från min och emmas sida, men vi lyckades bara komma halvvägs på grund av det något kalla vattnet. förutom det kalla vädret och blåsten var det en riktigt mysig kväll. nu ser vi fram emot sommaren! yeäh!

nu blir det återigen uppsatsskrivande och senare blir det av igen för att träffa lite vänner. najs!

ha en fin lördag alla fina


bästa filmen all-time!

cheers (drink to that)

idag har jag bytt ut lykke li och tyska boken mot rihanna och tema folkmord. gillade mer min förra dubbeldejt faktiskt. men idag ska jag hinna riktigt långt på uppsatsen hade jag tänkt! vi får väl se hur det går.


om jag saknar min syster? ni anar inte hur mycket.




helt slut igen

jag är så sjukt trött, måste vila upp mig. vettefan när. ååh jag får damp på allt som ska göras med skolan och allt man vill hinna med utanför det. snart är det påsklov iallafall, så sjukt skönt!

har stått i princip hela kvällen och sålt bullar i skolan för polenresen. så där lagom kul men det är ju fasen ingen annan som ställer upp!? så vad gör man inte, man vill ju till polen liksom.


lite skön inspiration såhär på onsdagskvällen.









ph: weheartit.com


dubbeldejt

idag är jag på dubbeldejt med lykke li och tyskaboken. vi har det riktigt mysigt faktiskt. inte ofta det händer!


lägg märke till min evil blick. ni förstår ju säkert vad jag kommer göra med boken när det står en braskamin precis utanför min dörr (;

silent my song

när man får en kamera i handen är det svårt att inte leka fotograf. vädret är fint. livet är fint.





ph: me

sadness is a blessing

måndag, första dagen på veckan. men också en dag närmare påsklovet, håkan, sommarlovet och gymnasiet. känns underbart! sitter i min fåtölj och njuter av det fina vårvädret med ett glas mjölk och lykke li. helt okej ändå.
nu ska jag försöka att få lite gjort på uppsatsen min och senare bege mig ut på en liten springtur. kan behövas.

xx

hell yeah!

åh herre min gud vad jag har pluggat! nu orkar jag helt seriöst inte mer! nu får det vara slut! synd bara att jag har ganska mycket kvar, men det är en annan femma.
för vet ni vad? nu ska jag se på film! ovanligt? inte jätte.


denna dundercoola rullen ska mina ögon vila på i sisådär 107 minuter.

see ya amigos!

ganska awesome ändå

gårdagen blev ändå ganska lyckad. det var full rulle hos josefis hanssonis och ja, det va najs. vet inte riktigt vad jag ska skriva.
huvudet är ganska inne i tema folkmord just nu. vill bara bli klar! så nu ska jag sätta igång på fullaste allvar och skriva så att fingrarna blöder. jag ser fram emot det, verkligen. ha-ha.

men nu ska jag dricka saft och gräva fram min sista energi till detta jäkla stora arbete!

fred ut

breaking it up

klockan är halv elva, men jag drar till josefine ändå. annars somnar jag. så ja, vi håller tummarna för en någorlunda lyckad kväll iallafall ....


sådär lagom trött.


vårshow 2011 - the end of säsongen












det kan hända att det dyker upp lite mer när ni minst anar!

lördag kväll

det är lördag kväll. jag ligger på min matta och gör i stort sett ingenting. jävligt bra lördag ja, verkligen.. funderar på att dra ut men vet inte om jag orkar. så jag antar att jag får skylla mig själv.

var i alla fall med världens bästa tjejer på årets första grilltur förut. inte jättelyckat med grillningen kanske, men det var mysigt som bara den. mycket bra tjejer.



dock ingen redigering då orken inte hittades.

nu ska vi baka

graphic myspace at Gickr.com

hahah, gilla att jag nästan skrev "nu ska vi baja" i rubriken.
men ja, rubriken sa det mesta. här ska det bakas!

RSS 2.0