sömnigt inlägg

Springturen idag gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. Gick helt åt skogen och var tvungen att stanna flera gånger. Antar att det har med förkylningen att göra. Efter det tog jag mig lite egentid och satte mig för att måla. Vet inte riktigt hur det gick det heller men. Det var första gången med akrylfärg så det är ju klart att det inte kan gå hur bra som helst från början liksom. Så är det ju med allt. Efter det besökte jag Erik och Tobias, som jag inte har sett på ett bra tag så det var uppskattat. Låste även in mig lite på toa och åkte premiärturen i våran nya bil som vi hämtade ut idag. Och imorgon står klockan på alldeles för tidigt, för då tar vi tåget till Stockholm! Livet är alldeles sådär jättebra just nu. Godnatt.


trettioförste oktober

Godmorgon! Fick en otrolig lust att gå ut och springa såhär på morgonkvisten, och jag tror att jag ska göra lillgumman stolt och faktiskt fullfölja denna idé. See you later fellaz!

Två härliga gosebilder.

please turn

weheartit.com

trettionde oktober

Igår hade jag besök av mina bästa tjejer. Vi åt mat och snackade om livet. Precis så det ska vara. Nu väntar jag på att saknade mor ska komma hem så jag kan mysa med henne.


just some 3D pics

weheartit.com

tjugoåttonde oktober

Sitter och myser hemma hos bäste mormor och morfar. Har även haft besök av Patrik och vi har pusslat och pussats. Haha. Känns helt okej att ingefära något speciellt denna fredag, tror jag behöver det. Och nu är även lovet igång, så fruktansvärt underbart. xx.


för mycket

Jag är ledsen för att det dammat här ett tag men jag har haft så fruktansvärt fullt upp denna veckan! Jag har nog aldrig pluggat så mycket som jag gjort denna veckan i hela mitt liv. Usch. Men nu är allt klart. Imorgon lämnar jag in de sista grejerna och sen ska jag njuta av ett välförtjänt lov. På lördag blir det loppis och sen kommer mina brudar hit! Kan inte bli så mycket bättre. Godnatt.

Gammal bild som skrotat.

tjugofemte oktober

avatars myspace at Gickr.com
Var tvungen att åka hem tidigare idag för mådde inte helt bra.. Nu står plugg som vanligt på schemat. Det är väl bara att stå ut med denna veckan, sen är det lov (!) och då sticker jag till Stockholm! Ska bli så underbart.
Bye fanz.

tjugofjärde oktober




Idag har jag:

- Vaknat upp i Patriks hus
- Gjort Thai Chi
- Påbörjat ett projektarbete
- Ätit köttbullar
- Gråtit tills jag hulkade
- Hittat nya grymmelåtar
- Längtat till lovet
- Sagt "jag älskar dig."

tjugotredje oktober

Sitter och tycker lite extra synd om mig själv idag. Börjar bli fruktansvärt förkyld, har huvudvärk och ett helt berg med läxor framför mig. Antar att det här ändå bara är lugnet före stormen. Kommer bli en helvetsvecka för mig det här. Vill bara komma bort lite och andas ut.


genialisk låt


dagar man behöver

Efter lite omständigheter med bussar kom både jag och Emma tillslut hem till Emmas underbara hus 2 kilometer in i skogen. Vi bestämde oss för att mysa rejält och att bara må gott av varandras sällskap så vi bakade scones, drack ett x antal koppar te, lyssnade på gamla lp-skivor och pratade om allt som fick plats i våra lillhjärnor. Den här tjejen får mig att må så bra, tack fina vän.

tjugonde oktober

Bilder från fikan med Elsa igår. Hon är bra den där tjejen.
Har pluggat det sista på matten, och känner mig hyfsat redo inför provet imorgon. Ser fram emot morgondagen då det vankas mys hemma hos min kära Emma. Ska bli så mysigt och jag behöver verkligen detta. Känns som om mina batterier börjar laddas upp sakta men säkert igen. Ett höstlov på detta och jag mår prima!
Fred ut.

nittonde oktober


Nervösar mig som bara den inför engelskapresentationen. Sånt här är bland det värsta som finns.
MEN jag ska träffa fina Elsa sen. Tänk så mycket en liten filur kan förgylla hela min dag.

flightless bird

weheartit.com

just åking some buss

Är på väg hem till stora ön. Ska slänga i mig lite mat och sen ska jag plugga som utav hela helvete. (fml) Härligt att det aldrig tar slut.


sjuttonde oktober

Avslutar denna kvällen med en riktigt bra låt. Blir nästan lite tårögd så fantastisk den är.
Goodnight sunshines.

just a random pic


så ni vet



Nu: Plugg till matteprov & P4.

femtonde oktober



Är nyss hemkommen ifrån Emma och då vankades det riktigt god mat! (Okej, jag känner att hälften av mina inlägg handlar om mat. Men gud så gott det är!) Den här helgen får bli en riktig myshelg, något som jag verkligen behöver. Humöret har varit ganska gott den senaste tiden och det är så skönt. Äntligen. Känns som om allt börjar klarna upp sig. Vet var jag står just nu, vad jag vill. Detta blir bra.
Ha en fin kväll.

right now

Sitter hemma hos fina Emma med mina bästetjejer, lyssnar på finsk rock n' roll och pratar om djupa tankar. Det är sånt här som förgyller, sånt här som jag älskar och som gör att man orkar hemska pluggveckor.


13oktober tvåtusenelva



Nu är jag så redo det bara går att bli inför provet imorgon. Kan inte göra mer än mitt bästa.
Annars då? Jodå, det är fredag imorgon. Finns ju inget bättre. Det vankas bio med folk och efter det hem till Emma. Låter inte så illa enligt mig.
Nighti night.

elfte oktober 2011

Får ont i magen av att bara skriva in prov efter prov i schemat. Har prestationsångest upp till öronen och det blir inte bättre. Vill bara ha tid att vara och umgås med människor jag vill vara med. Nu gäller det att prioritera. Och jag ska klara det här. Det är snart lov. Jag åker snart till Stockholm vilket ska bli fruktansvärt välbehövligt.

Om en liten stund kommer bästa Patrik hit. Jag ska be honom att pilla mig i håret och puss lite extra på mig idag. Det behöver jag. Mor har även gjort i ordning ostbricka och vindruvor nu till kvällsmat. Nu ska jag mysa. Det kommer nog gå bra det här ändå.


some pictures from the weekend








Ungefär såhär har min helg sett ut. Har ätit god mat med mamma, gott promenader, varit på hejdåparty till Frida
som ska flytta in till stan, hälsat på min pappa och syster och även ätit god kinamat. Uppdateringen har kommit emellan helt enkelt, men nu vet ni i alla fall what I've been up to.
Ciao fanz

thank god it's friday



Blir så glad av att se denna bilden på mysemorfar.
Jag har ätit en så god middag med mamma ikväll. Har pratat om livet och nu har jag tagit på mig bästepyjamasen och väntar på att Håkanfilmen börjar! GAH får lite smått panik över detta! Ska bli så fint.
Ciao.

femte oktober

Har myst hela dagen idag. Tänt en brasa, gjort fruktsallad och grävt ner mig favoritfåtöljen. Åt även en riktigt god laxpasta med underbara mamma, som jag saknat henne. Nu är det dags för mig att säga godnatt och invänta morgondagen.



lite mysbilder sen.. någon dag.

bästa

Idag träffade jag min bästa bästa Elsa. Oj vad jag har saknat henne. Att träffas över en god fika med överdrivet långa samtal om allt och inget, det är livet. Bland det bästa jag vet. Och att dela detta med världens bästa tjej, ja det kan ju inte bli så mycket bättre.


bästepojken min





Oj vad jag gillar honom.


jag har glömt dig en vacker dag

Ska drömma mig bort i böcker ikväll. Få glömma lite av det som är. Ska längta till morgondagen då jag äntligen får träffa min Elsa. Ska sakna henne och efter det lite mer. Ska vara sårbar ikväll, jag vet att världen klarar av mig ändå.


förstår inte

Ångesten fortsätter ända in på måndagseftermiddagen. Vet inte riktigt varför jag mår såhär. Vill gräva ner mig i ett hål nånstans, vänta tills sommarlovet börjar igen. Hösten får mig att må illa. Att må dåligt. Bli ledsen. Hinner knappt känna efter hur jag mår längre. Det bara rullar. Ska jag byta linje? Vad fan vill jag egentligen? Blir så frustrerad! Känns som om livet kommer för nära inpå. Vill inte växa upp, vill inte bli stor. Vill börja i nian igen. Vill ha mina nära alldeles vid mig. Åka bort någonstans och leva i fantasin. Antar att allt bara är tonårstankar, precis som alla andra har. Så jag är väl inte så märkvärdig. Ska inte klaga. Bara se glad ut och se hur det går.

oj vad jag myser



Har varit och avnjutit ett skönt träningspass, duschat och unnat mig själv lite bodykrämer och inpackning. Skönt att hämta lite krafter inför veckan. & hallå, kolla den fina och framförallt goda middagen jag åt förut! Hur gott som helst!
Godnatt på er.

så ni vet vart ni har mig




Såhär kommer min eftermiddag i stort sett se ut; tysk gramatik och glassätande. Söndag återigen, dagen som alltid fylls av lika mycket ångest. För det är ju trots allt måndag imorgon. Att det ska gå så fort.
Hoppas ni har haft en bra helg.

new color



Nytt läppstift. Max Factor, Lipfinity 07.

gothenburg






Lite bilder sen dagen. Njöt av det fina vädret inne i stan med bäste Patrik. Det bjöds på fika, shopping och prat. Åh vad han är bra.  

just some pics from yesterday





Såhär såg i stort sett gårdagen ut. Grillning med tjejerna och en hel del massa andra och efter det räkor med familjen. Helt okej fredag måste jag säga!

RSS 2.0