hemma

 
Hemma efter en helgrym vecka på Bråvallafestivalen! Trots en hel del regnskurar, lera och busstrejker så blev det helt galet bra. Med bland annat Macklemore & Ryan Lewis, Frank Ocean och Maskinen och dessutom gött häng kan det inte bli mycket bättre. 
 
Kommer leva på detta ett bra tag framöver. Festivaldeppen ligger dock och lurar när jag tänker på att det är ett helt jävla år kvar tills nästa gång. Men jag ska allt försöka överleva.
 
mer bilder kommer, engångskameran ska framkallas inom kort!
 
 

hejrå

 
Gick upp en timme för tidigt för jag räknade helt fel med tiden haha, men snartsnartsnart så drar vi!
 
ha det bra kompisar

bråvalla imorgon!

 
Imorgon 11.40 går tåget ifrån Göteborg till Norrköping och Bråvalla festival! Springer runt hej vilt och packar och peppen är total! Har festivallängtat sen förra årets Emmaboda var slut och nu äntligen är det dags!! Ojojoj! 
 
Vi hörs när jag kommer hem!! 

midsommar

 
Ojojoj, vilken fin midsommar vi hade! Middag och förfest at my place för att senare åka vidare till det riktiga firandet ute bland åkrar och kossor. Det var en riktigt bra midsommar med regn och vänner, precis så som det ska vara.
 
I lördags hängde jag med Maja och sen kom grabsen hit för skräckfilm och popcorn. Om tre dagar är vi på väg till Bråvalla, peppen!!!
 

en torsdag i juni

 
Idag har jag hängt med bästa tjörnborna Elsis och Annis. De kom till lilla Henån för att hälsa på och vi käkade thai, drack kaffe, snackade och åkte bil. Hängde lite på andra ön innan jag drog mig hemåt. Så det var fett nice.
 
& denna solnedgång fick jag se när jag skulle hämta päronen efter de hade paddlat kajak. Sjukaste jag sett.
 

man får inte nog

 
Jag, Lisa och Maja åkte iväg en sväng för att fika lite i solnedgången med jordgubbar och choklad. Det är sådana här kvällar då man älskar att bo på västkusten. Så underbart.
 
godnatt vänner

melontisdag

 
 
Hade melon hemma imorse, vilket endast inträffar vart 3845937 år så det var ju roligt liksom. Nu inväntar jag Amanda och Maja som borde vara här när som! Vi ska äta mer melon och snacka om Amandas resa i Turkiet. Finfint

20.31 söndag

 
Igår vart det nice på premiären för Haddocks och idag har jag vart hurtig och tränat och läst en hel del. Sommarlov är det bästa jag vet och imorgon är det första dagen på jobbet, (och efter det ledig i två veckor heh).
 
allt är bra
 
 

14 juni

 
 

skolavslutning

 
Och DÄR kom sommarlovet! Vi gjorde minipizzor och lakritskladdkaka när vi kom hem för att fira och nu är jag så trött så att jag knappt vet vad jag heter. Men drar i vilket fall som helst snart för att kolla på lillasysters avslutning och senare vidare till Elsa för en sleepover. Bra start på lovet
 

DWEEB

t-shirt och kjol från topshop, keps obey
 
Imorgon, mina kära vänner, får jag äntligen sommarlov! Tio (10!!!!!) veckor ledigt, ni förstår ju!!! Flänger just nu runt lite varstans men ska för en gång skull försöka att bara TA DET LUGNT. Vila upp mig. Hoppas du fattar detta nu julle.
 
kram till mig själv och alla andra vaniljgifflar
 
 

kvällskäk

 
 
Igår käkade jag kvällis (det vill säga jordnötsringar, kärleksmums, kanelbullar, rischoklad, cola, äpplejuice) med Maja och Beata i en sjukt fin solnedgång. 
 
Om sommaren kommer fortsätta såhär alltså ja, finner inte ord. Det kommer bli en fin sommar det här

ibland är det bara för fint

 
Här är lite mysbilder sen i fredags! Fet kväll må jag säga.
 
Nu är det snartsnartsnart sommarlov och det känns ju bara helt fantastiskt. Något ännu mer fantastiskt är att det blir festival trots allt! Jag och Majsi bokade till Bråvalla idag och gud vad jag blir glad och hoppig och taggad och sprallig!! Kommer bli toppen. Nu ska jag hämta upp några tokar i byn för att käka kvällis. 
 
kram och puss

sen i onsdags

Som sagt, mycket har hänt sen i onsdags och här är en liten sammanfattning!
 
I onsdags tog treorna studenten och jag och Maja drog in för att kolla och gratta! 
 
Bästa Patrik.
 
Och finafina kusinen Emma! 
 
Dagen därpå var det dags för picknickfestivalen, och jag, Maja, Marcus, Sillah, AG och Isak drog dit. Det var nice och jag måste erkänna att jag blir sjuktsjukt sugen på festival på riktigt. Deppen som infinner sig när man inser att det inte blir någon festival för min del i sommar är ofantlig. Fyfan
 
Här har vi Sillah.
 
Sillah, Isak och två sköna spårvagnsresenärer.
 
Nästa dag hämtade jag upp Elsa. Vi satte oss under Tjörnbron för att fika och försöka prata igenom allt som hänt sedan vi sågs sist. 
 
Vi åkte hem, drack lite kaffe och drog senare ner till Maja för att grilla! Där höll bland annat dessa folk till; Sally, Marcus och AG.
 
Sillah och Konrad var också där. (Det finns en hel del fler bilder från denna kvällen som just nu ligger på Majas kamera, och jag ska helt klart försöka sno ett gäng.)
 
I lördags så åkte jag till saknade Louise i Göteborg, för den vankades Håkankonsert!!! Men först lite balkonghäng såklart.
 
Fin bakgård.
 
Vi tog spårvagnen till Slottsskogsvallen för att köa en stund.
 
Här har vi Elin och Louise.
 
27 000 pers lyckades Håkan få dit. Jävligt mycket cred till det.
 
Och konserten, ja. Vad ska man säga? Det var eufori rakt igenom. 

alla med converse sjöng du dudu du du du dudu

 
Linnet är från Topshop och jag älskar det redan
 
Men hur som haver, har haft extremt fullt upp de senaste dagarna med bland annat studentbjudningar, picknickfestival, roadtrip, häng med Elsa, grillkväll och Håkan-konsert. Bilder och sånt där annat kul kommer. Har för övrigt förälskat mig i Navid Modiri och Gudarna och den här låten sjöng halva spårvagnen i torsdags.

kul mä inspo

alla bilder från weheartit
 
Vilka extrema dagar vi haft som sagt, och idag var inte sämre! Tog första turen med kajaken och det var så sjukt nice. Imorgon ska vi dansa till Panda da Panda på Liseberg och på lördag är det dags för Håkan i Slottskogen. Denna vecka alltså, vet knappt vart jag ska ta vägen
 
kram på er friends

i lördags

(tattat lite bilder från elsapelsa)
 
I lördags överraskade vi bästa Elsa för att hälsa henne välkommen hem! Det vankades tjejhäng hos Karin med taco och skumpa för att senare ta bussen till August där mer gott folk väntade. Vi satt vid havet tills klockan slog tre. Solnedgång, alkohol, bad, longboard, paddling, nice folk och värme. Det är nu sommaren har börjat på riktigt. Jävligt ultimat kväll.

let the sunshine in

 
Detta är från en galet otroligt fin kväll med Maja. Ah ni ser ju själva. Är så himla glad att vädret är så här jäkla fint som det är just nu. Har haft så sjuka dagar att jag knappt tror att det är sant. Antar väl att det är nu allt är som bäst; när sommarlovet är på ingång. 

RSS 2.0