ohyeah!

Tacopaj, then I'm out!

trettionde juli 2tusenelva






bilder sen underbara dagar ute med båten.
segt att jag har bränt mig så mycket att jag inte ens kan var ute i solen idag. får hålla mig i skuggan när jag helst bara skulle vilja slänga mig i vattnet och hänga vid stranden. åh vad surt. jag roar mig själv med spotify och bloggar så länge, helt okej. vi får se vart kvällen tar mig, troligen lite partey eller kanske nakenbad. just wait and see.

låt dom inte ta dig

har ätit en riktigt riktigt god 3rättersmiddag ute på brygghuset. finns nog inget bättre än mat. just nu har jag slått mig ner i sängen och hade tänkt att lyssna på håkan tills jag somnar. mår så himla bra nu för tiden.


random bild sen övernattningen i mathildas sjöbod.

my hand is a dolphin

har fått ännu en rödare nyans på huden efter dagens trip med båten. känns sådär att gå runt och se ut som en kräfta med svidande kinder. men förhoppningsvis så lär det väl bli brunt?!
sen ska jag iväg på nån överraskning som mamma har fixat. blir spännande. för övrigt så får jag ångest över att jag missade håkankonserten i onsdags. men ja ja, life goes on. haha.
ha en bra fredag allihopa!


bild på fina emma.

goodnight sweethearts

avslutar dagen med en bild på fina patrik sen båtturen igår.
säger även godnatt.




jag återkommer med mer bilder.

we only say goodbye to words

idag har jag hängt med louise vid stranden i princip hela dagen. efter det blev det rodd. har även bränt mig en aning, men jag antar att röd fungerar som hudfärg också. 

bilderna nedan är från gårdagen då fyra sköna tjejer tjötade och mös vid havet. även ett litet näckbad hann vi med in på natten. utan tvekan sommarens bästa kväll.




bilder från fina sofia.

vi skulle ta över världen med dans


morning sunshines

har gjort mig en smoothie och mackor till frukost och sitter nu ute på balkongen och chillar. dagen tror jag spenderas med patrik när han kommer hem från sin fisketur. och senare, om jag inte har alltför mycket träningsvärk kvar, kör vi ett body pump-pass. hello healthy.
vi höööööörs.


min sockerärta

åh, har haft en cptokigt spännande dag med min emma. power walk med massa tjöt, och ah, efter det blev det en hel del tjöt också. that's it.
fina lilla mysemma.

myspace graphic at Gickr

i count on you

gårdagen med min favorit elsa blev riktigt lyckad. mycket tjöt, lite glass, lite bak, lite mer tjöt och ett pass body pump.
den där elsa, hon är riktigt bra hon.
nu inväntar jag emma som kommer hit om en stund. åh vad jag har saknat den figuren!


bjuder på en trött och schleeeten bild.


back home

hemkommen ifrån en underbar trip i strömstad. vädergudarna var jag dock inte helt på våran sida men jösses vilken fin stad det är! att gå längs vattnet tillsammans med världens bästa pojke och sedan sätta sig och kolla på solnedgången (enda dagen det var fint, dock endast på kvällen) kan ju inte vara annat än magiskt. vi hann även med att avnjuta god mat, kika i affärer och ett x antal rundor fia-med-knuff. jag klagar inte.
och hallå! imorgon kommer nog elsa hit, kan inte bli så mycket bättre.












greetings from space

myspace image at Gickr

dagen har spenderats i göteborg med fina louise. imorgon sticker jag och patrik till strömstad med papi och tildus. stannar där över helgen så räkna inte med mycket uppdatering. ha det fint sålänge!
xx

don't forget to smile today






ph: weheartit.com

true shit

det känns som om dagarna flyter ihop och sommarlovet rinner iväg. vill inte börja skolan men jag är ändå så sjukt sugen på att börja på gymnasiet. träffa annat folk. komma in i vardagen igen. jag längtar.

och nu är det dags för mig att sova efter en halvdag i göteborg med en aning shopping och även bio. super 8 blev det, och den var riktigt bra tyckte jag.
peace.


here we go!




nu drar vi till favoritstaden, göteborg. underbart enligt mig!

truly the end




såg den sista potterfilmen idag. åh, den var så bra! det känns dock som om jag har förlorat en barndomsvän. jag har verkligen följt honom sen jag var hur liten som helst. haha, usch vad löjlig jag är men jag blev jätteledsen. jag gillade dock dom festliga brillorna man fick på sig. (jag ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén men min mobil är inte den bästa just nu. fml.)
now, goodnight people.

SUNDAY (and friday)

mår inte så jäkla hippt. har troligtvis dragit på mig bihåleinflammation. så nu har jag laddat upp med hyrfilmer, godis och ska snart göra té. tänkte bjuda på lite bilder sen fredagen också.








bilderna är tagna från maja.

försök inte va bussig

såhär pigg är jag just nu. det vill säga inte alls.
avatars myspace with Gickr

och när jag ändå är så himla sjukt rolig så ska jag tipsa om en festlig låt som jag och torsken sjöng igår. hihhioho<3

så det ska va




gårdagen var bara bra. lite party hemma hos emma som avslutades med kortspel och jag-har-aldrig i köket sent in på natten. idag har dagen spenderats ute med båten. kanske något av det bästa jag vet. och nu ett bra avslut i soffan och slötittande på tv. jag har inget emot sommarlov. ingenting alls.

MMF2011-pictures






got to go!

ville bara säga att kvällen igår var kanon! vi sov i mathildas sjöbod med några tjejer. nu måste jag dra iväg för maja kommer snart och hämtar upp mig! full rulle!


sensation

humöret var inte på topp i morse när man vaknar upp med halsont som heter duga, fml. nu har jag slått mig ner i soffan framför sjunde himlen och med en kopp honungsmjölk. jag hoppas fortfarande att mina planer för dagen (och även morgondagen) inte går i stöpet. så nu gör jag i ordning en till kopp och drar senare vidare till josefine. vi får se om jag i slutet av dagen hamnar på tjörn, vi får hålla tummarna.
adios amigos.


bild från pÅlen.

new in - from the trip


t-shirt, levi's. örhängen och ring, h&m. shorts och skärp, urban outfitters. bandau, vero moda. linne, monki.

detta var väl det som införskaffades under minitripen. nu drar jag och badar med amanda. adios.

back home




efter ett par fina dagar både i malmö och köpenhamn är jag nu äntligen(?) hemma. det har varit riktigt skönt att få komma hemifrån ett tag. omge sig med lite annan miljö och få leva gott. dagarna som kommer ska jag umgås med vänner så mycket som det bara går. det ser ut att bli en fullspäckad vecka.
nu lockar sängen. natti.

just so you know

ville bara säga att jag lever och så. det är väldigt härligt att man endast behöver åka ner till malmö för att få sig lite värme. 25grader och skinande sol. och jag antar att det inte är så mycket kallare i köpenhamn. nu ska jag bara njuta av god mat och shopping i några dagar.
love.


tidsinställt - i malmö

just nu befinner jag mig nere i malmö. jag hoppas på shopping och fina middagar. precis så som det ska vara. på måndag drar vi oss till köpenhamn.
ha det fint, det ska jag ha!


puttin' on the ritz



snart drar jag till emma med tjejerna. senare blir det till myckleby där det vankas musik för full rulle!

all good

jag slår mig ner i sängen efter sista dagen på jobbet och en träff med min väldigt fina vän emma. det blir dock ingen sovmorgon för mig då klockan ringer åtta i morgon bitti, för då är det nämligen dags för loppis. hoppas på att jag kan införskaffa lite nytt till mitt lilla crib. annars då? jodå, mycklebyfestivalen imorgon låter ju inte helt fel det heller.
goodnight fellas.


min nya kärlek från loppisen igår(?).

what a wonderful world



älskar att det är min sista dag på jobbet imorn. älskar att mina närmaste dagar kommer bli grümma. älskar att jag åker till malmö på söndag. livet leker.

xx

ajöss och tack för fisken

snart pyser jag hem till min kärlek och spenderar natten där. jobb imorgon igen (fuck-my-life), men nu är det endast 3 dagar kvar tills mitt sommarlov kan börja på riktigt! ser fram emot helgen och så. ohja.


ännu en mycket festlig bild sen midsommar. isuk och majus i sina bästa dar.

som dynamit







dagen avslutades bra vid strömsholm med familjen och patrik. årets första dopp för min del. nu blir det kanal 6 resten av kvällen.

3juli




frukost med två av mina favoritpojkar.

allt det vackra






gårdagen bestod av grill och trevligt sällskap.

kapitulera



är så där lagom trött. har spenderat dagen längs bohusläns kust. ätit glass, strosat i affärer och haft det bra. nu lyssnar jag på timbuktu's nya och inväntar min kärlek.
peace.

love it



den
bästa

länge
.

resten av ditt liv






bilder sen i söndags när jag och patriks småkusiner och hela baletten var på liseberg.
fina små barn det där.

RSS 2.0