emmaboda 2012

 
Men hej små kompisar! Nu är jag hemma efter en fett go vecka på Emmabodafestivalen. Finner väl inte riktigt ord, finns så mycket att säga fast ändå ingenting. Så ja, räcker väl att säga att vi haft det sjukt bra.
 
Steve Aoki (sista bilden) levererade en sjuhelsikes konsert. Världens bästa stämning. Sjukt bra avslut. Annars var Kapten Röd, Maskinen, Den Svenska Björnstammen, Urban Cone och Panda da Panda dom som var mest outstanding för min del.
 
Nu är man i alla fall gott sliten. Har dragit på mig halsfluss också. Inte jättehippt, i och med att vi ska dra till Köpenhamn imorgon. Så ja, nu får vi se hur det blir. 
 
Men hur som haver, tack som fan Emmaboda.

packar

 
Håller på och packar. Emmabodafestivalen imorgon serrni. Ska bli sjukt najsigt och allt sånt. Har väl redan packat för mycket men wtf.

kära vän

 
Idag är dagen kommen. Idag far min Elsa till USA för att stanna där i 10 fucking månader. Om det känns konstigt? Ohja. Men jag vet att hon kommer få det så himlajättetoppenbra. Och tiden kommer gå fort. Snart är hon hemma igen. Jag tackar gud för att skype finns sålänge, så ses vi snart. Jag älskar dig vännen, ha nu the time of your life. 

gult är fult

eller hur var det nu igen?
 

allt är så skoj

 gif creator
 
Idag ser jag ut såhär mest hela dagen. Är jättetaggad på rodd i motvind och allt. Skoj.
 
 
 
Och lyssnar mest på denna. Tagga livet ungefär

chillidilla

 
Okej jag hoppas ni ser hur fett bra jag har haft det idag? Bra. För det har jag. Sååå har jag fått jättemycket färg, (för röd är ju en färg också, right?) Och nu ska jag äta grillat och inte göra ett skit ikväll, trots att det är lördag. Det låter bra. 

ski-ba-bop-ba-dop-bop

Snodde en liten lista från HanaPee. 

 

Vad har du på dig?
Mysbyxor, beatleströja, gröna trosor och lila stickade strumpor. Såklart.

 

Hur mår du?
Jodå, bra tror jag. Solen skiner och jag är taggad på helg, så ja. Jag mår bra.

 

Vad önskar du just nu?
Längre sommarlov och varmare dagar.

 

Vad har du ätit idag?
Fil å flingor, en macka, en banan (med honung,) och lakritspinnar. Yepp.

 

Vad ska du göra imorrn?
Oj, tror det är första dagen på sommarlovet som jag kan säga att jag inte vet? Kanske ska packa lite till Emmaboda? Eller åka in till stan? Nej, jag vet inte. Fan vad skönt.

 

Och på söndag?
Men hehehe, vet inte heller. Träna i alla fall.

 

Vem saknar du?
Min spontana tanke blev direkt Elsa, (även om jag träffade henne i förrgår.) Tror jag redan har ställt in mig på att hon drar på tisdag och är borta i 10 månader. Så jag "för-saknar" lite nu. Så jag kan vänja mig lite. 

 

Senaste köp?
Heh, en engångskamera.

 

Vad skrattade du senast åt?
Måste väl vara när jag såg Karatefylla igår natt.

 

Vad grät du senast åt?
Hum.. När jag och Elsa vinkade hejdå?

 

vem sov du senast med?
Äääääälsa. (Haha mycket Elsa nu.....)

 

Vad läser du just nu?
Den du inte ser - Mari Jungstedt

 

Senast sedda film?
Kickoffen.

 

Vilken svordom använder du mest?
Fan.

 

Vem var den senaste som ringde dig?
Morfar.

 

Har du dejtat någon av en annan religion?
???? don't think so

 

Senast 3 inkomna sms?
"När åker du till Köpenhamn?" (Vecka 31 för er som undrar.)
"Bra!"
"Vad ska du göra idag? Äter du middag med oss?" 

 

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?
"Jao!" 

 

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Jadu, går ju fortfarande i gymnasiet tyvärr. Men får väl säga svenska kanske?

 

Vilken är din favoritfrukt?
Banan.

 

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
(Hatar när man jämför med kändisar?????? arg) 

 

Vad är du rädd för?
Att bli dement och ormar. Och kanske att jag inte ska hinna med allt jag vill typ.

 

En person du tycker är snygg?
Cam Gigandet.

 

Blir du lätt svartsjuk?
Det skulle jag inte påstå nej.

 

Din favoritkaraktär ur en serie?
Kurt i Glee.

 

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Min kära Emma.

 

Vilket språk hade du velat lära dig?
Franska.

 

Vad för sorts killar faller du för?
Killar som får mig att skratta. Och jag vet inte varför, men ljushåriga killar också. Dom ska kunna bete sig och inte skifta personlighet när dom umgås med sina vänner.

 

Vart vill du åka just nu?
Nånstans där det är varmt med en hel hög av goa vänner.

 

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
En fet 18-årsfest. (!!!!!)


godmorgon kompisar

 
Ska försöka att ta det så lugnt som möjligt idag. Behöver det känner jag. Dock sticker jag bort till Lisa ikväll för att käka middag och mysa. Så det låter kanon! Ha en bra dag fellas, ciao

det fanns ingen, bara du

 
Tog lite kort med Josefine och Maja förut. Var mysigt att träffa tokarna. Annars hade jag det fett kul med Elsa i Göteborg igår. Kom på att det var sista gången vi verkligen hängde tillsammans innan hon drar till USA. Träffar henne dock på måndag för att säga vi-ses-och-inte-hejdå. (Och hörni kompisar! Kika in på hennes blogg HÄR, och följ hennes resa i Kentucky.)
 
Har firat mormor och morfars 45e förlovningsdag idag också ju! Jösses, det är fett länge. Käkade god middag och gick på loppis. Fint ska det va.

looking from heaven

 
Nu drar jag in till Göteborg för att möta upp Elsa på en lunch. Måste ju passa på att träffas så mycket som möjligt nu när hon snart drar iväg i 10 månader. Right? 
Så ha en bra dag i solen kompisar! Ciao

fintfintfint

/2 bilder sen lördags/
 
Hade det kanoners hos Elsa och på swede-partyt. Nu är det inte alls långt kvar tills tjejen drar till USA, så usch och fy. Vad jag kommer sakna henne.
Annars har jag varit på släktträff med folk från Australien och sen har jag mest hängt med pappa och lillasyster. Så det har varit goa dagar. Ciao

konstig bild

 
Drar till Elsa för lite Sverige-party nu ikväll! Blir fett. Sover där så vi höres imorgon eller nåt. Puss

nu tar jag ledigt på riktigt

mami & jag i hissen
 
Swisch sa det, och så var fyra arbetsveckor på sjukhuset avklarade. Kändes lite vemodigt att lämna avdelningen, men tanken på fem veckors ledighet fick det att kännas mycket bättre. Har i vilket fall som helst fått en helt annan syn på vården, (positivt såklart! Med tanke på att jag alltid varit livrädd så fort man nämnt ordet spruta, är jag riktigt imponerad över mig själv och det jag klarat av att se). Så nu får jag väl se om jag går i mammas fotspår eller vad det nu blir. Har ju inte den blekaste aning vad jag vill bli. Inte alls.
 
Ikväll så ska jag ut och äta med Josefine och våra små mammor. Ska bli trevligt. Men innan dess ska jag krypa ner under täcket och kolla serier. Det blir bra.

svamp vi sa, och svamp det blev

 
Detta fick bli det mest udda inlägget på länge. Jag menar, vem skriver ett inlägg om svamp? Men well, såhär kan det se ut när familjen beger sig ut i skogen. Jag kände mig så fin i mina gula stövlar och allt. Och det blev faktiskt en del svamp att ha till kvällsmat. Fett.
 
& imorgon är det sista dagen på jobbet. Helt fantastiskt gott!!!

this dreams are amazing

 
2 bilder sen en dag i Göteborg.
 
Men hej på er! Har som vanligt jobbat hela dagen och har väl mest käkat när jag kom hem. Och jösses vad jag bara tråkar ut er, men mitt liv är inte roligare än såhär just nu. Men nu är det faktiskt bara två jobbdagar kvar! Det känns ju helt underbart! Så snaaaaart kan jag komma igång med mitt liv (och bloggen) på riktigt igen. Fint.

nu kan du få mig så lätt

 
Åt en god frukost på balkongen och nu ska jag pyssla med lite saker som behöver göras, bland annat att röja i mitt rum. Hade för övrigt en bra kväll hos Beata igår med gott folk och ikväll blir det träning. Helt okej. 

I figured out why some days feels like ages

 
Är mest så där jättetrött och sliten, precis så som man ska vara efter en veckas jobb. Ska slänga i mig lite mat och sen sticker jag och träffar lillasyster och pappa. Blir fint. Helgen kommer bli bra känner jag. Puss

hemskt mycket hej

 
Vilket underbart väder det har varit idag! Så skönt att man verkligen har kunnat utnyttja det till max också. Fast näääää, där blev det lite tokigt. Har ju jobbat som en blådåre istället. Men det är okej, jag trivs med min vita färg på kröppen så därför ska jag inte klaga. Kommer ju bli stenrik när alla andra blir bruna.
 
Nej, men ärligt talat. Snart ska jag käka grillat med meine Familie och sedan ska jag ta en promenix med Josefis. Fint ska det va ju. 

vad som än händer

 
Tog en så mysig fika med Elsa ute i solen efter jobbet idag. Och ååå vad det var skönt att träffa den tjejen igen! Som jag saknat henne. Härligt att fått catchat upp lite också. Braiga henne.
 
Nu ska jag äta kvällsmat på balkongen och sen blir det sängen. 

jobba träna sova

 
Idag var det tisdag och då stod som vanligt rodd på schemat. Väldigt tungt men ack så skönt efteråt. Annars då? Jo, det har faktiskt varit en riktigt bra och inte alls seg dag på jobbet, så det var skönt. Men nu ska jag ta en  välbehövlig natts sömn inför morgondagen. Återigen jobb, och sen ska jag träffa Elsa! Wiiiiiiiiie 

*

 
Har inga bilder, men webcam är ju alltid fint. Elleeer? Har i alla fall jobbat mest hela dagen. Och ja, det är det jag har gjort. Älskar min blogg just nu. Så rolig och allt sånt. Puss och hej fellas

förste juli

 
Åt en god frulle imorse och har mest bara slappat hela dagen. Patrik kom en sväng och gjorde mig sällskap en stund, så det var najs. Sen blev det ett roddpass också. Har sån fruktansvärd söndagsångest idag så det är inte sant. Vill inte jobba. Men bara två veckor kvar, det ska vi allt klara av. Go go go!
 
Bara 24 dagar kvar till Emmaboda nu också! Taggad!!!

RSS 2.0