om instagram och trötthet



Om ni inte redan gör det, så har det varit myspys om ni följde mig på instagram! boohlin heter jag där.

Har varit en otroligt seg dag. Är så trött och hängig. La mig i sängen en stund när jag kom hem förut för att samla ihop de sista krafterna till psykolgiuppgiften. Och nu är den äntligen färdig, så det känns underbart. Har ångest för att jag missar Rebecca & Fiona på Liseberg idag också.. Men ikväll är det i alla fall veckans höjdpunkt, Grey's Anatomy. Det är åtminstone något bra.
puzz

hej endorfiner

gif creator

Oj vad träningen gjorde mig på himlans mycket bättre humör! Nu ska jag genast slänga mig in i duschen och ta tag i plugget. Go go go!

folk säger att allt är för konsten


Har egentligen inte tid att blogga, så därför blir det bara ett kort hej-hej-jag-lever-inlägg. Dagarna rullar på och idag är det plugg plus träning som gäller. Hoppas ni har det kanon.

mammas dag


Gjorde trerätters middag idag för att fira goa mami. Härligt väder på det också. Jättetoppenbra!

Nu väntar en lång mördarvecka i skolan. Känns mindre bra, men det är bara att stå ut. Bloggtorka har man också, man kan inte alltid vara på topp.
Ciao

om frukost och sena sommarkvällar


Åt första frukosten på balkongen imorse och det kändes mer än bra! Känns redan som sommarlovet har börjat, så det tar emot en aning att veta att man ska till skolan på måndag igen. Men inte långt kvar nu i alla fall!

Igår hade jag en toppenkväll med fina Lisa! Räkor och sedan ananaspaj på det, inte dåligt alls. Vi satt sedan ute tills sent på natten och bara pratade. En typisk sommarlovskväll faktiskt.

Nu: sola!

we were sitting on the top of the world


Hade en världsslapp dag i skolan igår med endast en föreläsning och chill i parken med Amanda.

Efter det tog jag en roadtrip med Patrik som har blivit med körkort. Vi åkte till den andra ön och köpte kakor och mjölk och njöt av den fina utsikten. Riktigt härligt!

here we go


Har knallat runt i min gamla skolavslutningsklänning idag. Mysigt som bara den! Inväntar sommarlovet som verkligen lurar runt hörnet nu. Inte alls långt kvar!
Nu ska jag ta mig en springtur ner till roddträningen, kommer bli fett.
Hoppas ni har haft en go dag i solen, ciao.

men kära nån

Det lär komma en del sådana här bilder framöver.

Vill bara slå huvudet i bordet och slita av mitt hår! Måste ha tappat bort hjärnan någonstans. Jag får verkligen inte ihop det här. Himla matteprov. Dummadumma. Hade varit så himla underbart om man verkligen kunde naila detta provet imorgon, men ger upp det nu.

Annars har det varit en riktigt bra dag! Värmen är äntligen här och jag har mest gått runt i shorts hela dagen. Underbart!

jag tror du söker efter mer än du ser, men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Jag och Josefine idag.

Fyfasen va slut man är efter två goa pass, underbart! Ikväll är det både Partaj och Missing, så ni vet vart ni har mig ikväll i alla fall. I soffan alltså.

oh happy day


Lite "bakom-kulisser-bilder."
Det var himla mysigt att strosa runt med Maja och Josefine bland en herrans massa stenar och faktiskt ha en liten "foto-shoot". Det var så längesen vi tog kort (säkert 2 år sen), så nu kände vi att det var dags. Helt okej bilder, och roligt hade vi det minst sagt!

Nu ska jag och Josefine dra ett pass zumba + cx-work. Toppentoppen!

when we first met I honestly had no idea that you would be so important to me


Hade det som vanligt toppen med bästa Elsa igår kväll/natt. Åå vad jag gillar den där bruden!
Nu har jag tagit en springtur och även kört lite styrka. Soffan får bli min vän ett tag, känns oerhört bra!
Ciao

dom lyckas igen


Stormiddag väntar innan jag drar mig till Elsa. Låter inte helt fel!
Ha en bra fredag!

bara allmänt så där


Ungefär såhär har de senaste dagarna sett ut. I torsdags blev det som sagt myskväll hos Lisa med hemmagjord wook och film. Dagen därpå blev det scones till frukost och på kvällen blev det far-och-dotter-tid. Det blev bio i stan, den nya Depp-filmen. Riktigt bra! Och idag fick jag hem två grymma armband på posten, swag.

Ikväll sticker jag till fina Elsa. Toppentoppentoppen!

sextonde maj

En gammal bild som bara har legat och skrotat.

Längsta dagen på länge idag. Två nationella prov och ett muntligt föredrag. Nu är man minst sagt värd en långhelg. Ååå vad det satt där det skulle, är helt slut.
Ikväll blir det myskväll hos Lisa med Amanda. Ska bli gosigt.

Ochochoch GRATTIS till bästa Patrik på din arton-års dag!!

sweat is fat crying


Sex kilometers löpning och en timmes rodd. Inte konstigt att jag är helt slut. Haha. Men gött var det i alla fall! Tror jag ska låta detta bli en vana för min del. Springa innan varje roddpass, helt okej! Nu ska jag käka turkisk yoghurt med bär och honung, standard.

hej och hå

free gif maker

Trots att jag har en del och plugga och är helt sjukt trött, så är jag ändå på bra humör. Imorgon är det sista skoldagen för denna veckan, och sen väntar en skön långhelg. Dagen idag gick sjukt snabbt, och den toppas med ett roddpass ikväll. Och bara för att så tänkte jag springa ner till träningen, när man ändå är igång liksom. Två flugor i en smäll.
love

I'm thinkin' about my doorbell, when ya gonna ring it


Åt en så himla god middag precis! Laxburgare, satt verkligen där den skulle. Pluggningen går som vanligt åt skogen, hittar alltid på massa ursäkter att göra annat. Så jag antar att jag får skylla mig själv om min muntliga engelska redovisning går åt skogen. Fast nej, det gör den inte.

och spring till världens ände


Idag har jag mest knallat runt i mina nya gula strumpor ifrån Monki. Är less på vädret, skolan och mig själv. Är sugen på förändring. Men förövrigt har det varit en helt okej dag. Nu ska jag äta banan och plugga.

två random

Två random bilder. / 1. skolavslutning i nian / 2. rodd-SM förra sommaren

Idag var träningen något så fruktansvärt jobbig. Såg ut som om jag hade sprungit igenom en dusch när jag kom därifrån, men det är väl så det ska vara. Nu ska jag äta turkisk yoghurt med blåbär och honung, favorit.

hello sunshine


Inget dåligt väder alls idag! Ikväll blir det träning som vanligt, men tills dess; chilla. Det behöver jag.

Ochochoch, jag är så stolt över min kära mamma som sprang Göteborgsvarvet igår! Hon är ju så duktig.
Ciao

maja min maja


Har haft en så mysig dag i Göteborg med Maja. Hon är toppen den tjejen. Fick äntligen köpt mig ett par nya svarta jeans, (råkade ju spräcka mina första när jag var i Tyskland haha) och lite annat mysigt! Bra dag.

hahah ful bild


Något annat som damp ner i brevlådan igår var denna Emmaboda-affisch. Längtar om möjligt ännu mer nu, kommer bli sjukt kul! Så ja, nu får denna pryda min dörr ett tag så jag kan drömma mig bort till små leriga tält och bra musik.

let's get it on


Klickade hem detta linne ifrån Kan Dee i onsdags, och idag damp det ner i brevlådan! Bilden ger det inte rättvisa för fem öre, men ja ja. Blir grymt i sommar.

Imorgon drar jag in till Göteborg med Majsen, blir finfint.

hello life


Har varit en så sjukt knepig dag idag. Tre-timmars-rasten slutade i att jag och några classmates dansade Beat-It-dansen i klassrummet och resten av dagen ska man väl inte snacka om. Haha. Helt freakat.

Annars då? Jo, min bror kom hit ifrån Norge idag. Grabben har ju skaffat körkort, herre vad tiden går. Men riktigt kul att träffa honom! Har hyrt skräckis och gjort lite gott torsdagskäk så nu blir det soffan hela kvällen. Har alltså inte ägnat en enda minut till skolarbete denna kväll. Känns bra!
Puss

hej

how do you make a gif at gickr.com


Har rast i tre timmar och vill bara hemma. Två lektioner kvar. Kill me slowly.

nionde maj

En gammal och tjusig bild från nians avslutning.

Idag var jag hurtig och stack ut och sprang en sväng på morgonen. Nu ska jag plugga igen, så jag får gjort den jäkla skiten någon gång. Kommer säkert sluta som på alla andra lediga dagar, att man gör tusen andra grejer förutom att plugga. Well well.

åttonde maj


Fett jobbig och go roddträning förut! Vi börjar redan komma i form, känns sjukt gott! Nu blir det kvällsmat och imorgon är vi lediga. Ska njuta av sovmorgonen och fy vad jag behöver det, helt galet.
Puss

jag ska vara som färger som bara syns på natten


Fruktansvärt trött tjej idag. Det enda bra med dagen är att jag slutat tidigt, men om man ändå ska hem och plugga antar jag att det inte spelar någon större roll? Nej, idag får jag verkligen ta tag i det som ska göras. Det ska vi nog klara av! Ciao.

behöver lite kärlek från fel sort


Har varit en sådan där dra-ett-streck-över-hela-jävla-dagen-dag idag. Skoltrött och sliten som attans. Vill inget hellre än att få sommarlov. Men ska försöka att samla mina sista krafter och stå ut. Hoppas ni får en bra kväll, jag kommer mest sitta med ett engelskarbete.

silence speaks when words can't


Vaknade utvilad idag, sjukt gott! Åt en god frukost, läste lite och gick för umgås med mamma i trädgården. Riktigt härligt. Alldeles snart drar jag iväg för att träna med Josefine. Taggad till tusen!
Puss

det måste va på liv och död


Har haft så himla mysiga dagar med Elsa. Hon är grym! Igår drog vi in till Liseberg för att kolla på Maskinen. Riktigt go stämning! Det blev även en fika innan vi tog en överfull buss hem till mig för att däcka i sängen. Idag blev det återigen fika. Kan vara det bästa som finns?! Nu har jag vinkat adjö till godingen och har slängt mig i sängen för att läsa veckorevyn. Får ser vad jag hittar på ikväll.
Puss

jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!


Och Emmabodafestivalen överträffar sig själva återigen! Markus Krunegård som dagens släpp och jag vill bara skrika och hoppa runt! Fyfan vad gött!! Hela min sommar räddad!

Nu: återgå till plugg!

goa amandis


Har bara lite håltimme som vanligt på torsdagar. Är lättad att ha fått gjort det nationella provet och är glad över det fina vädret. Imorgon drar jag och Elsa till Liseberg, Maskinen spelar jao! Fett grymt!
Ha en bra torsdag folks!

en lista bara

1. Om du skulle ändra en sak på din skola, vad skulle det vara?
- Att folk inte är så dömande.

2. Vem vill du träffa innan du dör?
- Min stora kärlek.



3. Vilken är den bästa dagen i veckan? Hur spenderar du helst den?
- Lördag, what else? Spenderar den helst med goa vänner som man alltid har kul med.

4. Om du bara får lyssna på en artist/band för resten av ditt liv, vilken/vilket skulle det bli?
- Detta är mest bara en omöjlig fråga.

5. Vart bor du om sju år om du får bestämma?
- Det får jag väl ta då, men någonstans där jag känner mig hemma.

6. Skriv två saker du är nöjd med dig själv över.
- Hum. Att jag kan vara ganska kul när jag lägger den sidan till, och att jag är öppen för det mesta.

7. Vilken frisyr (hårfärg, längd osv.) skulle du ha om du fick välja helt själv utan att tänka på vad andra skulle tycka?
- Långt och ljust. Sånt där hår som man bara kan gå upp ur sängen utan att göra något med det.

8. Vem av dina vänner skulle du vilja byta garderob med?
- Haha, kanske plocka lite från allas? Nej, men jag trivs helt okej med min egna.

9. Vilket är ditt drömjobb, om du inte tänker på t.ex. löner?
- En sån fråga man inte kan veta svaret på nu. Men något jobb som inte känns som ett jobb, utan mer som en hobby.

10. Hur ser din drömresa ut?
- Med fina vänner, mysiga små städer lite varstans med kullerstensgator och små källarkrogar. Eller helt tvärtom, med lyxig shopping och hotellbesök. Beror på humöret, schizofren som jag är.

11. Vad gör du om du känner dig på jättebra humör?
- Lyssnar på hög musik, skrattar och skickar små kärlekssms till alla jag gillar.
listan kommer här ifrån.
bilderna från weheartit.

idag var dagen

Blev rastlös och bestämde mig för att göra en smoothie. Bra val, tänkte jag.
Bytte chillplace till balkongen. För inne kunde man ju inte sitta en dag som denna.
Värmde en paj i micron. 3,5 minuter tog det, och sen var middagen serverad.

Nu sitter jag här, ombytt och klar i träningskläder. Hoppar snart på cykeln ner till roddträningen.
Fy vad jag har haft sommarlovskänsla hela dagen. Värmen sitter precis där den skulle! Har till och med bränt mig, det är inte illa! Ciao.

oh sunny day


Ungefär såhär kommer min dag se ut. Alltså ute på gräsmattan i shorts och med strålande solsken. Om man bortser från skolböckerna som fick hänga med mig ut, så är detta faktiskt helt underbart! Så, nu vet ni vart ni har mig. Ciao.

RSS 2.0