vinyl

 
Köpte lite nya vinyler igår när jag var och studentshoppade kostym med Patrik! Jag och Anna fick ju vår skiva signerad av Håkan i fredags också, så det var ju väldigt fint. Så nu står alla på hyllan i rummet och ser jävligt fina ut. 
 

det finns alltid nåt äkta att hålla fast vid

 
Idag har jag varit jävligt effektiv, med allt från föreläsning, omprov, körlektion och lite käk där emellan. Så går det när man har bra dagar. 
 
Hämtade även ut Håkans nya skiva och det gjorde en lite extra glad. Det låter inte alls som något han gjort tidigare, men jag tror den kommer växa ju mer man lyssnar. Känns lite ovant att höra honom med synth och bakgrundstjejer, men det är ju fint med nytt. Texterna är ju fortfarande lika fantastiska och jag förstår inte hur han alltid får till det. Ska försöka lyssna in mig nu för åååh vad han ändå har det i sig.
 
Recensionen härifrån sammanfattar det hela så himla fint.

wicked awesome

 
Här är resten av Stockholmsshoppingen. Linne från Urban Outfitters, Levisjacka från Weekday Vintage och skorna är Vans. Ah nu är jag mycket nöjd!

denim

 
Köpte denna ryggsäck när jag och Maja var i Stockholm. Den kommer ifrån Urban Outfitters och visst är den fantastisk?!
 
Hur som helst, har så mycket plugg att jag knappt orkar upp på dagarna. Men det är okej, jag lever liksom. Tanken på sommarlov är det som driver. För ja, nu är det faktiskt jävligt dags för lite värme och lov.

tre svartvita

 
mm tre svartvita top-noch bilder
 
Idag är det lördag vilket är en väldigt bra dag för körkortsplugg, och krogen. 
 
*kraM*

stockholm i april

Hej vänner! Som sagt var ju jag och Maja uppe i Stockholm över helgen. Det var riktigt bra och mysigt och allt sådant där. Lite såhär såg det ut:
 
Vi kom fram till lägenheten och gick ut direkt.
 
Här är Maja.
 
Promenarade runt i vårsolen.
 
Mer sol.
 
 

Mer promenad. Här på väg till Fotografiska.
 
Himla fina Maja.
 
Så himla mycket bra utställningar på Fotografiska. Anna Carléns var framförallt en favorit.

Från gamla utställningar.
 
Sista dagen åt vi för första gången i år på uteserving. Hur fint väder som helst, men rätt som det var började det snöa. Så vi fick snabbt rusa därifrån. Hur knäppt?

13.18

photo: Maja
 
Igår vankades det artonårsfest för Lovisa och det var riktigt nice. Idag står packning på schemat för imorgon sticker jag och Majsen till Stoooockholm. Huuur bra som helst! Vi hörs när jag kommer hem igen fellas

we came here to live life like nobody was watching

 
Vilken popig pose det blev, ahja
 
Sitter och väntar på att klockan ska bli kväll och äter jävligt god kyckling. Borde väl egentligen vart ut i solen men har istället plöjt undan alla grejer i mitt rum så nu ser det faktiskt lite trevligt ut. Idag är en bra dag kompisar. Hejrå puss

andra april

 
Idag har jag bockat av halkkörningen vilket var jävligt roligt!!!! På fredag drar jag och bästa Maja till Stockholm och nu ska jag nätshoppa. (Det är så gött med lov att jag bara vill krama alla)
 
och okej, ni undrar säkert över bilden ovan men den är fin ok?

RSS 2.0