molnen (ni kan inte nå mig)

 
okej, snart ska jag träna för typ första gången på, ah jag kommer inte ens ihåg. så det känns la bra. 
 
lyssna på låten också, bara för att den bra. inget annat
 

trettionde januari

 
Stack in på bokaffären under tiden jag väntade på mamma. Har så svårt att gå in där utan att köpa något, så därför fick Perks of being a wallflower i svensk tolkning följa med mig hem. Hoppas att den är lika underbar som filmen! 
 
Men hur som haver, är så himla varm och glad i hela kroppen. Helt oförklarligt verkligen. Allt är i balans. Skönt att för en gångs skull må såhär.  
 

she's working at the pyramid tonight

 
Frank Ocean och bildplugg. Så spenderas denna måndagskväll. Det är 13 dagar kvar till artonårsdagen och jag börjar känna av den där födelsedagsspänningen. Blandade känslor, men mest ska det bli kul så klart! Kan inte låta bli att längta till allt lovely som jag har framför mig just nu. 2013 känns så overkligt på något sätt, och jag är rädd att jag kanske är lite för glad just nu. Men man ska ju inte klaga.
 
Hoppas allt är jävligt fint med er med

lost in the thrill of it all

 
Har blivit usel på det där med att ta bilder, men här är några från de senaste dagarna. Men sen i fredags har jag i alla fall dansat till Håkan på årets första artonårsfest, ätit korvbröd 03.00, överraskat Julia med strip-aerobic, ätit alldeles för mycket och kollat på teamåkning istället för plugget. 
 
helt ok helg jaaaa

fyra bilder och en låt

 
sånt som är najs ba
 
källa

blandat

Min far och jag
 
Min grabs och jag
 
Min frukost igår 13.58
 
Förra våren
 
Hej på er! Snart är jag äntligen (!!!!) klar med min konsthistoriabok och det känns för jäkla gott. Känner mig rätt stressad över allt just nu men mår fortfarande så himla bra. Sååååå hejrå

inga ord är mer än tusen ord

 
Här sitter jag och försöker se estetisk ut med en pensel i handen. Nä men alltså, jag håller på med mitt bildprojekt som aldrig blir klart. Lyssnar på Macklemore och är så himla himla trött. Men mår så fasansfullt bra. Bara väntar på att allt ska vända och bli botten typ. Nä men ah, allt är bra här och trivs med livet. Bara så ni vet liksom. 

I see the stars come out of the sky

 
Stötte på lite bilder från tävlingstiden, blir så himla sentimental och glad typ. Men ja, i vilket fall som helst. Slutade två timmar tidigare idag. Fick tränat för en gångs skull också. Kändes jävligt gott. Nu bör jag plugga nå jävulskt inför prov och inlämningar. Skolan tar all kraft. Håll ut.

18:54

 
Hejhallå, har lite för mycket att göra. (Livet har kommit emellan, eller hur är det nu igen? Skolan kanske jag borde säga.) Nä men är på så himla bra humör mitt upp i all stress och jag har fått det finaste smset i historien idag, bara så ni vet liksom. Hinner inte uppdatera men det får ni fan stå ut med. 
 
puss och kram på er

ig

 
Här är det senaste från instagram. Från jävligt blandade dagar. Sommaren, julafton, nyår, way out west, emmaboda osv. (boohlin och ni vill följa).
 
Har rätt mycket att tänka på just nu. Är så jävla glad, lycklig, förvirrad, peppad, stressad. Fast mest glad såklart.
Hoppas allt är bra med er vänner.
 
Nu: plugg, choklad och håkan

okej

 
Kommer ingen vart med någonting men det är ok. Planerar istället resor till Sthlm och Spanien, 18årsfiranden och festivaler. Försöker få ihop mitt cv till något bra också. Har varit en ok dag och allt är faktiskt jävligt ok just nu. Gillar att må såhär.
 
och idag har jag lyssnat på denna låten

+

 
Okej hejhej nästan somnat på lektioner kramats skuttat runt ätit två gånger skrattat tagit en tidigare buss landat hemma lyssnar på denna och det var min dag hejdå
 
Nej men ärligt. Skönt att vara tillbaka, eller?

ok

 
Älskar när loven flyger iväg och man sitter där helt förvånad över att shit det är ju skola imorgon och man har världens fetto bildinlämning och man vill mest dö lite men så kommer man på att jävlar vad jag är glad egentligen så då känns det inte alls lika tungt för jag har ju världens bästa vänner och detta kommer ju bli det bästa året någonsin för det är ju sådant man bara känner
 
lovar jag skojar inte

bra början

Vänner, jag glömde helt av att säga att jag skulle dra till fjällen med Amanda. Så ah, nu vet ni vart jag har hållt hus i alla fall! Har haft det hur bra som helst verkligen. Sol varje dag, inget folk och perfekta backar. Här är lite bilder också:
 
 
Och juste, gott nytt år på er

RSS 2.0