ingen har svikit mig, jag är bara dum i huvudet

 
 
Alla vackra sommarkvällar har radats upp en efter en. Och som ett brev på posten har även skolångesten kommit då man inser att allt detta fina börjar gå mot sitt slut. Sista året i gymnasiet är på ingång och det får mig att må helt katastrofalt och underbart. Vill stanna kvar i den här överjävliga men ack så hisnande åldern. Åtminstone ett litet tag till. 
 
med den här låten som soundtracket till mitt liv right now, tar jag några djupa andetag och fortsätter njuta av mitt allraallra sista sommarlov. 
 
allt är ändå okej
 

we run this town

 
 
Bland all jobbstress och lite sjukdomar hinner jag bland annat med sådana här fina sommarkvällar med några av de finaste personerna på denna ön. Annars så har jag rott sm (vilket var så himlahimla roligt och jag märker verkligen hur beroende jag är av lagkänslan vi har, fällde tårar som vanligt för jag var så himla glad ÅH!) 
 
På fredag tänkte jag för övrigt boka till Jay-Z's spelning i oktober för det är ju bara ett måste

elfte juli

 
Att strosa runt sena kvällar bland bryggor, äta sorbet, sitta på altaner med en hel hög människor, se på solnedgången och sedan prata om otroligt livsviktiga saker med bästa vännen; då finns det inget annat att göra än att bara vara där och då. Då är det sommarlov och då är livet som bäst. Det är då man önskar att alla 365 dagar om året var sommarlov, men det är också då man inser att detta är mitt sista någonsin. Inom drygt en månad börjar mitt sista gymnasieår. 
 
vad fan ska man ens säga

måndag 20.33

 
I fredags träffades roddlaget för att äta räkor i sjöstugan och bara mysa. Det var en bra kväll vill jag lova.
 
Annars så har jag födelsedagslunchat med Sara, tröstshoppat, tränat, hängt med Elsa, firat mormor och morfars 45års bröllopsdag, hängt med Maja, jobbat, ätit, paddlat 1,5 mil kajak, ätit glass med Amanda som var nyhemkommen från USA och bara haft det toppen. Festivaldeppen är dock fortfarande extrem, därav den försvunna blogglusten. Tänker på tok för mycket på sånt jag inte borde och det gör mig så arg. Men snart blir det bättre, det har jag lovat mig själv. 
 
Kram på er

en onsdag

 
 
Idag hälsade jag på min favvotjej i Skärhamn för att käka lite jordgubbar och körsbär, luncha på Ica, hälsa på en snabbis hos Anna och sedan snacka om sådana där livsviktiga saker. (Gillar dig så mycket Elsa<3)
 
Drog på bio (Dumma mig 2! BÄSTA!!!) med saknade Patrik nu på kvällskvisten. Bra dag vänner, bra dag.

bråvalla 2013

 
Här är i stort sett de mobilbilder som togs. Som sagt, en helt grym vecka. Deppen som jag känner nu är inte att leka med haha. Vill inget hellre än att åka tillbaka. Men idag börjar jobbet, så det är bara att ta nya tag. 
 
kram på er

RSS 2.0