it's only you




efter en ytterst kort skoldag hann jag med lite shopping med patrik. dock blev det tyvärr inget träningspasset men det är väl sånt man får leva med. nu blir det att hänga i soffan. jag passar även på att tacka frida för fixet med bloggen. yeajh!
ciao.


KATSCHING

Efter 20 minuters knep och knåp och en del svordomar så är bloggen breddad. Nu kan Julia lägga upp bilder som är ända upp till 700px breda! GRATTIS!

//tjejen (utan hals) på bilden FNISS


du är inte trasig


min eftermiddag kommer i stort sett bestå av detta. inte helt fel faktiskt. hoppas på lite inspiration till hösten och att få mätta mitt godissug.

snälla

allt bubblar över just nu. orkar inte tänka. skriver när jag hittat mig själv nånstans.

sounds like peace

fäller några tårar till vacker dans i so you think you can dance och njuter av sällskapet av världens bästa pojkvän vid min sida. det är fredag och jag är helt slut efter första veckan i gymnasiet. ser nu fram emot en skön och välförtjänt helg. ha en riktigt fin fredag allihopa.


saknar mina godingar något otroligt.


jajemen

åh men det var ju helt galet var pigg jag var idag! fast så var jag inte det.
nej men ärligt talat så är jag helt slut, både fysiskt och psykiskt. träningsvärken spränger i benen och tröttheten gör så att det känns som om någon har lagt cement i hela huvudet. sängen lockar tidigare än på länge. fan för allt just nu. så känner jag. men haha, det blir bättre. right?


from this moment

om skoldagarna fortsätter i den här takten på den sociala biten tror jag att jag kommer känna klassen utan och innan inom en snar framtid. efter ett riktigt bra roddpass avslutas en toppen dag i soffan vilket känns helt rätt just nu. ha en fin kväll.


mitt alldeles egna charmtroll.


the start of something new

oj haha. första dagen på gymnasiet idag och jösses vad nervös jag var. har nåt slags ticks för mig när jag är nervös som gör att jag pratar alldeles för mycket och alldeles för snabbt. men visst släppte det efter ett tag. och det var väl tur det. allt handlar ju om första intrycket. men jodå, jag tror det gick bra. tror jag är ganska nöjd. tror att detta kan bli ganska bra. nu ska vi bara se till att leta fram plugghjärnan som jag troligen tappade bort nånstans under sommarlovet. ack ack.



nu: ett efterlängtat träningspass!

were do we go now?

håller på att fixa inför första skoldagen imorgon! oj vad galet. antar att det är nu gymnasietiden börjar och det ska bli riktigt gött. avslutar lovet med en finmiddag med familjen och senare blir det rodd. helt okej ändå!


let's get it started






bilderna är från gårdagen hemma hos sally. riktigt mysigt!
nu hade jag tänkt att sova snart så jag överhuvudtaget kommer upp imorn. är helt jäkla slut. är det inte meningen att man ska vara utvilad när sommarlovet precis är slut? åh.
godnatt!


det här är min tid



var hos frissan och fixade frippan härom dagen och jag blev riktigt nöjd. är nu några nyanser ljusare och det känns kanon. stack sedan vidare in till stan och efter det till maja där mys vankades. nu blir det häng framför tvn efter ett härligt roddpass.


a moment like this

helgen har spenderats på tjörn. jag har underhållt mig med allt från fest till att stå på isen igen. jag har även legat i soffan med elsa och kolla på film, vunnit sjärnvinster på liseberg, firat matilda med en tårta och blivit serverad amerikanska pannkakor till frukost. jag har haft det riktigt bra med andra ord.








15augusti2011

ville bara säga att jag lever och så. jag har det utmärkt här på den andra ön. har fått världens godaste frukost av elsapelsa och snart ska vi gratta matilda som fyller 16 idag! efter det pyser vi till liseberg! ha en fin måndag.
gött-häng-i-soffan-bild.

do you wanna die happy?

om några timmar drar jag till tjörn för lite festligheter. ska bli riktigt kul! bor hos elsa tills måndag så jag vet inte om det blir jättemycket uppdatering. men ni får hålla koll ändå! ha en bra helg allihopa.
fred ut.


bild sen igår.


all I need is you








kvällar som behövs och som får en att leva lite längre är kvällar med er.

life is bigger than you

nu står en skön eftermiddag med mina favortitjejer på schemat. ser fram emot gött häng i solen med mycket prat.
ha en fin fredag.


tidsfördriv i epa.


walking my daydream








jag skyller min dåliga uppdatering på att jag helt enkelt inte hunnit. men så simpelt är det. idag stack jag och patrik ut till mollösund som enligt mig är ett av orusts finaste platser. vi käkade på glasscafét och strosade runt. efter det åkte vi hem och gjorde middag sen blev det träning för oss både. det blev ett riktigt bra roddpass för min del! nu taggar vi sm den 3 september!
fred ut.

du ser mitt hjärta

har inte så mycket att blogga om faktiskt. det var en fin kväll igår. som vanligt stod nakenbad mitt i natten på schemat. finns inget som slår det. tog lite bilder med ifånen men alla är försvunna för vi var tvungna att återställa hela skiten. kul. jag och min vanliga otur. funderar att greja i rummet idag när mina andra planer inte gick som dom skulle. helt okej det med.


bild sen sista vårshowen.

söndagsgnol

är så trött på allt just nu. ingenting funkar. trodde allt skulle bli bättre när man gick ur nian, fick sommarlov. att alla skulle lugna ner sig lite, även jag. men antar att jag hade helt fel. det enda jag vill är att få börja om. att lämna all skit bakom sig och ha det fina att se framemot. antar att det är så jag måste göra. bara ta fram det positiva. ganska svårt just nu. visst, alla har ju sina perioder och jag antar att jag har min just nu. perioder då allt går emot en. fuck. vill bara gräva ner mig nånstans. måste umgås med människor jag trivs med. vet inte hur många gånger jag säger det. men jag behöver nog påminna mig själv hela tiden. hundra gånger om dagen, minst. genom hela livet. tills man lär sig vilka som är till för att stå bredvid, alldeles vid själen. som aldrig kommer svika eller göra besvikna. nu är jag trött på det mesta. funderar på att lägga mig bredvid patrik och sova där enda tills jag fyller tjugofem ungefär.


handsome




klippte till mammas långa gamla byxor. blev faktiskt riktigt nöjd. alltid härligt med ett par nya shorts! så detta fick bli igår kvälls outfit. greeat.


no strings attached

njuter av att vara hemma en stund innan jag ska iväg igen. ska på party med härligt folk. hoppas på en riktigt bra kväll! även imorgon drar jag till en go tjej som håller i lite festligheter. ser fram emot att bosätta mig hemma hos henne i några dagar. (söndag-tisdag med andra ord.) sålänge bjuder jag på lite bilder sen lysekil med patrik.
goodbye fellas.




life's a bitch

ni kan nog aldrig gissa vad som fanns i det hemliga paketet?! (i förra inlägget) jag blev helt galet glad när jag upptäckte att det var en *wait for it* Iphone 4!!!! nu kan jag äntligen lägga min andra skruttmobil på hyllan!

dock blev jag mindre glad när jag lyckades få en rejäl spricka på baksidan när jag var ute med josses båt. efter endast en dag med 4an i min ägo. gud vill nog trots allt att jag ska ha kvar min skruttis. fyfan för detta.


surprise

jag är ensam hemma, hungrig som jag vet inte vad och min mobil är helt paj. (får verkligen ingen ordning på det fan-skapet.) maten är för tillfället mitt största problem. jag har enbart ätit frukost och en hyfsat stor räkmacka. (läs: gigantisk.) så ja, ni förstår säkert att jag är hungrig.
något som jag tycker är väldigt spännande däremot är att det ligger ett hemligt paket på mitt köksbord. det är till mig men jag får dock inte öppna det förrän päronen är hemma. ni förstår ju själva vilket jobbigt läge jag befinner mig i?



tired of bullshit

känner mig ganska så opepp på i princip allt. har ändå haft väldigt fina dagar på senaste, men alla har väl sina dagar då inget funkar antar jag. nu omger jag mig med bra musik sålänge. och senare hoppas vi att ett body pump-pass kan höja upp humöret rejält. hejdå bajshumör.
fred ut.


bild tagen för några dagar sen.

RSS 2.0