life's a bitch

ni kan nog aldrig gissa vad som fanns i det hemliga paketet?! (i förra inlägget) jag blev helt galet glad när jag upptäckte att det var en *wait for it* Iphone 4!!!! nu kan jag äntligen lägga min andra skruttmobil på hyllan!

dock blev jag mindre glad när jag lyckades få en rejäl spricka på baksidan när jag var ute med josses båt. efter endast en dag med 4an i min ägo. gud vill nog trots allt att jag ska ha kvar min skruttis. fyfan för detta.


Kommentarer
Postat av: Emma

Ett tips, skaffa skal till din iphone. Det skyddar den och du kan ha olika färger/mönster eller hur du vill ha. Då borde baksidan gå sönder så lätt eller så kan du dölja att den har gått sönder om du inte har lust att laga den :)

2011-08-05 @ 01:02:49
Postat av: julia herself

Svarar här till emma då jag inte fick nån bloggadress (och hoppas helt enkelt att hon läser detta):

Det var första dagen jag hade Iphonen och jag skulle iväg med en kompis så jag hade inte hunnit att köpa något skal tyvärr. Jag hade ingen annan telefon att ha med och va inte jättepepp på att ta iphonen just för att den inte hade nåt skal. Jag hade den i en liten läderpåse ungefär men just då var den inte där i och ah, det slutade illa. Jag ska verkligen köpa skal, och det kan jag råda alla andra att göra också. Men tack ändå Emma.

2011-08-05 @ 10:53:35
URL: http://poppysmiic.blogg.se/
Postat av: elsa

hahaha. förlåt :( kan inte låta bli, så himla o-lyckat bara!

2011-08-05 @ 12:43:23
URL: http://elsajohannaa.blogspot.com
Postat av: maja

men bebus då..

2011-08-05 @ 18:33:13
URL: http://aplacetohide.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0