tjugoåttonde oktober

 
Vi är hemkomna ifrån Stockholm. Allt har varit toppen (förutom min feber/halsont som aldrig vill ge med sig). Har levt på ipren och haft det strålande ändå! 
 
Idag ska det bli storm och det känns bra. Aldrig att jag kommer försöka ta mig upp ur sängen. Ska försöka utkämpa min egna lilla storm härifrån. Det vill säga skriva, lyssna på musik, dricka kaffe och försöka hantera det som är jävligt oklart just nu. Hoppas på success.

sthlm

bilder från sist vi var i stockholm
 
Imorgon åker jag och Maja äntligen till Stockholm. Ska bli så skönt att komma iväg med bruden. Har dock dragit på mig feber och helveteshalsont så jag hoppas fan det blir bättre. Tar alltså ut lovet i förtid och ser på Jay Z, shoppar, klubbar och går på museum. Jag gillar det i alla fall.
 
Vi hörs kompisar

mmm idag är det fredag

 
vänner, klarade av veckan konstigt nog. Hur skönt är det inte med fredag och helg egentligen?! Imorgon är det artonårsfest för Elin och ikväll ska jag ha pannkaksfest, hur bra?? 
 
Sprang en mil igår för första gången i mitt artonåriga liv och wow haha höll på att dö. Men skönt var det. Nu firar vi med riesen och Miley babe. (Är hon inte snyggaste människan så säg.) 
 
ha en bra helg babes

onsdag

gammal bild
 
Dagarna rullar på och snart är det lov igen. Känns inte som jag gjort något vettigt alls sen i juni ungefär, så det är jävligt svårt att ta tag i alla läxor och prov som är på ingång. Projektarbete ska skrivas, böcker läsas och mitt upp i allt ska jag hinna träna, träffa vänner och sova. Ja, ni vet det där gamla vanliga. 
 
Nästa torsdag åker i alla fall jag och Maja till Stockholm som sagt. Ska bli så jäkla härligt att komma bort. 
 
har skaffat tumblr också btw, titta in här
 

nionde oktober

 
Mår bra och allt är bra. Planerar resor till Stockholm, kollar utklädnader till maskerader, fixar inför fjällen och helgplanerar. Har äntligen kommit igång med träningen igen och försöker ta tag i alla skolarbeten vilket inte går lika bra när man har massa annat som drar i en. Men jag jobbar på det.
 
Nu är det säsongsstart på Grey's, så ciao!!!!

sommarens sista bilder

Idag är världssämst väder så därför är det väldigt okej att göra en liten "det-här-var-slutet-av-min-sommar-2013-sammanfattning," med några ajfån-bilder. Så här kommer den.
 
Cyklade med Maja och Amanda. / Fikade med Maja på bryggorna.
 
Tog bland de första egopicsen på skoltoan. / Picknick i Majas trädgård med gänget.
 
Rensade ofantligt mycket lingon med mormor. / Morgonpaddlade med mamma en fredag.
 
Gick på bartömning med min favorit. / Hade romantisk middag i Skärhamn med en annan favorit.
 
Åkte båt med en massa engelsmän. / Fikade i en världsfin sjöbod.
 
Picknick med engelsmännen. / Fika på flygplatsen innan vi åkte till England.
 
När vi kom hem igen var sommaren borta. Nu är det höst och trots det mår jag väldigt bra. 
 

the shard

På fredagen i London bestämde vi oss för att åka upp i The Shard. Vädret vad perfekt så vi passade helt enkelt på. Vi stressade för att hinna i tid så att vi skulle kunna hinna se solnedgången, och det visade sig vara helt rätt beslut. Här kommer lite bilder.
 
Jag, Amanda, Lotta och Tina
 
Hela gänget. Tina, Victor, Lotta, Amanda, Jakob och jag.
 
Solen började gå ner. Här är fina Amanda.
 
 
& idag kommer äntligen Maja hem. Som jag saknat henne. 

lördag femte oktober

 
Första lördagsmorgonen i Sverige på ett tag. Försöker att plugga men har glömt hur man gör. Det är ett helvete när det enda man vill göra är att se på New Girl och äta Reeses.
 
Hur som, igår hade jag en toppenkväll med Elsa i Göteborg. Vi köpte kanelbullar, åt grekiskt och drack kaffe. Gillar henne såsåså mycket. Idag ska jag ut och klubba med gänget. Cheers

andra oktober

 
Dagarna rullar på och jag vill inget hellre än att befinna mig i London. Har blivit hopplöst förälskad. Men snart är jag tillbaka. 
 
På fredag träffar jag äntligen favvo-Elsa. Det är bra. Är ändå väldigt glad och tillfreds med livet just nu, trots att jag bara vill ha resor och äventyr. Men det känns som att detta året innehåller mycket spännande. Så bring it on. 

tillbaka

 
Vänner, jag är hemma ifrån London. Eller ja, kom hem för några dagar sedan men har varit, och är fortfarande, rätt deppig över att vara tillbaks i skolstressen och vardagen igen. Hade det verkligen hur bra som helst i London och vill ingetinget hellre än att åka tillbaka. 
 
Mer bilder kommer när jag orkar. Det är det största problemet just nu haha. Men snart åker jag och Maja till Stockholm för Jay Z- konsert och annat mys så vi peppar. 
 
Ciao

RSS 2.0