men va


Okej, nu börjar jag bli lite trött här va.. Planerna inför kvällen verkar i stort sett haverera och jag blir så less på allting. Bor man på en ö så gör man, haha. Men well, det får bli som det blir. Kan ju inte bli värre än dåligt liksom. Håller mitt humör uppe ändå, är riktigt glad idag!
Hoppas ni får en grym valborg godingar!

valborg

Bilder från härom dagen. Middag med mysarna.

Uddevalla kommun hade olyckligt missat att det var klämdag idag så man får väl tappert pallra sig till skolan ändå. Skriver ett prov plus två lektioner till, det ska man väl kunna klara av. Får se vad som händer till kvällen, det är ju trots allt valborg.

do any dance you want to do


Kollade igenom lite gamla bilder under gårdagen. Hittade denna störtsköna på mig och Felicia! Jösses vad tiden går haha. Har även insett att sommarlovet som kommer är mitt näst sista. Freakar lite. Tror jag har kommit in i någon slags ålderskris haha. Men well, snart blir det zumba med Josefine. Grymt!

we all want love


Införskaffade mig min nyblivna favoritjacka i Tyskland. Även den ifrån Zara. Älskar skinnärmarna och den gröna färgen. Kommer bli grym i sommar!

Idag måste jag plugga hela dagen inför ett prov imorgon. Känns inte jättehippt men man är ju så illa tvungen. Hoppas i alla fall på att klämma in ett zumba och cx-pass till kvällen. Blir nog bra.

cockiness


Idag strosar jag runt med mitt nya linne ifrån Zara. Vill ha på mig det precis hela tiden ungefär.

Snart sticker jag ner och handlar med brudarna för ikväll blir det mys!
Ha en bra lördag folks!

reaching forward

gif creator

Med finblusen på och lockat hår drar jag iväg på bankmiddag. Ska "firas" eller något sådant för roddlagets SM-guld förra året. Har ingen aning om hur detta kommer bli men det återstår att se.
Hoppas ni får en toppen fredag!

germany


Hade en väldigt bra vecka i Tyskland. Våren hade faktiskt kommit dit så färgen grön var det gott om. Vi gjorde så mycket så jag knappt kommer ihåg hälften. Besökte städer fulla med sevärdheter och shopping. Åt donuts och såg på bio. Hade fin utsikt och åkte mycket spårvagn. Sehr gut.

beväpna dig med vingar


Idag väntar 15 timmars resa ner till Tyskland. Kanske inte det mest hippa sättet att ta sig dit, men det är okej. Ska i alla fall hälsa på tjejen till höger, som utbytesstudent i cirka en vecka. Ska bli spännande.

help me close my eyes

Bild från härom dagen.

Ikväll är jag på något fruktansvärt onajs humör. Vet inte vad det är, kanske resfeber. Känner bara att allt är övermäktigt just nu. Vet inte vad jag känner. Är på gränsen till allt och inget. Ett sommarlov skulle sitta fint, men det är väl kanske för mycket begärt? Vi hänger i.

håll ut ett litet tag till


Detta kan nog vara bland den fulaste bilden någonsin. Men jag gillar den på något knasigt vis.

Jag är helt slut. Vill bara ligga under täcket mest hela tiden. Allt blir bara för mycket och jag känner hur stressen kryper fram. Att jag drar till Tyskland på lördag vet jag inte vad jag ska tycka om ännu. Antingen blir det super eller helt enkelt bara för mycket. Det återstår och se. Ska i alla fall försöka att se det från den ljusa sidan.

artonde april


Har bildbrist och är helt tom i skallen. Borde egentligen ha pluggat hela eftermiddagen till tyskprovet, men så blev inte fallet. Har istället ätit glass, hoppat runt i huset, spelat Guitar Hero och kollat på Paradise Hotel Norge. Inte bra där Julia, men det är inte lätt när man är skoltrött. Inte långt till sommarlov nu.

limit to your love


Vilket kopiöst underbart roddpass det blev idag! Trots förkylning kändes det riktigt bra och vädret var faktiskt på vår sida. Ser fram emot säsongen, verkligen. Kommer bli underbart. Nu blir det soffan för att försöka vila upp mig. Vill bli frisk så jag kan träna ordentligt snart igen! Ciao.

alltid på flykt


Såhär har jag knallat runt idag. Har varit en sjukt seg kortisdag. Vet inte varför. Men nu är det i alla fall bestämt att jag åker till Tyskland på lördag. Får se hur det blir, lär bli spännande.
Nu ska jag plugga på tyskaprovet. Hoppas ni har haft en bra dag.

nobody puts Baby in a corner


Är trött, förkyld och vill helst av allt bara se på favvofilmen just nu. Men måste plugga vilket inte gör det hela mycket bättre. Har ett stort tyskaprov på torsdag och jag vill helst bara slå någon för det. Men well, bara att bita ihop och se glad ut. Kort dag imorgon i alla fall.
hjärta

you've got my galaxy

LP-ram - Bengans / Tröja - H&M / Shorts - Gina Tricot

Lite nytt sen vi var i Göteborg. Funderar på att ha tröjan under någon slags collegetröja eller liknande. Vi får se. Blev ganska chockad när jag sprang på shortsen inne på Gina Tricot, då jag inte brukar handla där. Men gillade dem som fasen! Och nu är jag riktigt sugen på sommar. Vill gå runt med bruna ben, (om jag nu lyckas med det) och bara njuta, precis som det ska vara på sommarlovet.

söndagsångest

Bilder från Göteborg stad.

Ligger i sängen och snörvlar. Har gått och blivit så sjukt förkyld så det är inte sant. Plus att jag har världens söndagsångest. Är inte direkt fit for fight för alla prov och skit som väntar fram tills sommarlovet. Skoltrött är väl bara förnamnet just nu.
Men well, tiden går fort. Inte sant?

go sweden!!!!


Efter att ha tillbringat tre dagar i Scandinavium, kändes det inte mer än rätt att se Surprise knipa det välförtjänta guldet! Två kanonåk gjorde dem, och ojoj vad svenska hejaklacken var på g! Sjukt bra stämning! Även Boomerang gjorde riktigt riktigt bra åk de också. Det är gånger som dessa som man är sjukt stolt över att vara svensk.

suddenly I see why the hell it means so much to me


Har något så fruktansvärt ont i halsen, aldrig varit med om något liknande. Men jag trotsar det och åker in till Göteborg återigen, för här ska det glos på vm jao! Ska bli så kul! Om ni inte redan hade tänkt att åka dit, så gör det! Ni lär inte bli besvikna.

tillbaks till bubblan


Åt en sjukt god frulle på Wayne's med Patrik. Åkte sedan hem, åt pan pizza och sedan drog vi in till Göteborg för att spana på invigningen av temåknings-vm i Scandinavium. Ska bli så otroligt kul att hänga där två dagar till och bara njuta av teamåkning i världsklass.
Nu ska jag sova. Natti folks.

tolfte april


Drar in till Uddevalla för frulle med Patrik. Blir bra det.
hjärta

elfte april


Har umgåts med systrarna mina, Carina och Dushi idag. Himla mysigt. Nu blir det Grey's resten av kvällen och sedan ska jag sova som en gud. Natti.

dreamworld


Sjukt nöjd med klippningen och färgningen idag. Lite blondare och lite mer markant utväxt. Svårt att fånga det på bild men jag är i alla fall fett nöjd. Om en stund drar jag mig till Tjörn för att hälsa på Carina, Sofia och Tilda som jag inte sett på år och dar. Det blir bra.

igång igen


Första roddträningen avklarad och det satt som det skulle! Fy satan vad jobbigt det var, men gud vad kul att vara igång igen! Så otroligt taggad inför årets säsong. Efter en sådan här bra första träning kan det ju inte gå dåligt liksom.

Nu har jag slått mig ner i soffan och kikar Top Model-finalen. Håller tummarna för Klara, fett snygg!

i am a bird now


Gick upp tidigt helt i onödan. Satt utanför frissan i typ en halvtimme innan mamma kommer på att det är imorgon jag ska klippa mig. Ha ha. Sånt gör en alltid så glad. Men well, jag hamnade hos mormor och morfar istället och att bli ompysslad där är ju aldrig fel. Ett roddpass i spöregn kanske kan pigga upp en. Eller?

hole in my heart


Har inte gjort ett skit idag, verkligen ingenting. Förutom att ha sett ikapp alla Paradise Hotel-avsnitten, ätit och tagit en bastu. Är det lov så är det!
Imorgon blir det klippning och nyansering, och även säsongens första roddpass! Sjukt gött!

nionde april


Myser i sängen med frukost och Paradise Hotel Norge. Det är väl det här som kallas lov, right? I sådana fall kan jag lätt klara denna veckan ut. Mår så sjukt gott.

send a little happiness to me


Har som vanligt varit usel på att ta bilder, så jag snodde den, i princip, enda bilden som Elsa tog sen helgen haha. Men det har i alla fall varit sjukt gott att få komma iväg och träffa otroligt saknade Elsis. Vi strosade runt under eftermiddagen i Skärhamn, köpte påskägg och satt på en brygga. Kvällen kom och vi hittade tillslut ställen att vara på där även en hel del annat folk hängde. Vi somnade sedan rätt sent efter att ha kollat på stjärnorna. Faktiskt en riktigt go påsk.

sjunde april


Drar mig till Tjörn och Elsa för att fira påsken. Planerna för kvällen är i stort sett oplanerade, men det blir nog bra! Glad påsk godingar!

påsken levererar


Påskfika och rensning av garderoben har stått på schemat idag. Har i princip halverat halva min garderob, men då har man ju faktiskt en anledning till att fylla på den igen, haha right? Nu har jag och mor min hyrt film och ska bänka oss i soffan med en Ica-pizza. Fan vad gött.

Leon Lurje Trophy - Seaflowers bästa svenska prestation


2009-03-21 18:57

I hedrat minne av Dr. Leon Lurje invigdes tredje upplagan av Leon Lurje Trophy i Borås ishall. Den enda internationella ISU sanktionerade teamåkningstävlingen för enbart ungdomslag.Invigningen innehöll bland annat en härlig uppvisning av Boomerang, singeltjejer och hockeykillar som bjöd på paråkning till publikens jubel samt toner från körslagets egen Boråskör. Bandet klipptes av Leons tre systrar som är på plats och ser tävlingen. I årets tävling deltar 13 lag från 5 nationer.

Efter första dagens tävling är det finskt i topp, på hela pallen. Finnettes leder på 59,42 poäng före Dream Steps på 55,72 poäng och Starlights på 54,10 poäng. Strax utanför pallen hittar vi det fjärde av de finska deltagarna Dynamique på 50,40 poäng.

På femte plats hittar vi det första svenska laget, det team som spred gåshud bland de svenska supporterna och säkerligen en och annan glädjetår, Tjörns stolthet, Seaflowers. Seaflowers strålade och växte sig att starkare genom hela programmet och genomförde framför allt de sista två momenten på ett superbt sätt med bland annat en perfekt fyrvinge och mycket täta fina flygskär på rena linjer. Poängen för Seaflowers är 46,58. Bluebird, flerfaldiga svenska mästare, som hade högsta Baspoäng från den tekniska panelen tillsammans med Finnettes och Starlights (25,50 poäng) ligger på en sjunde plats med 44,62 poäng, laget gjorde ett bra åk men hade 2 separata fall. Limelight ligger nia med 43,41 poäng, tätt följda av de regerande svenska mästarna Harmony på 43,13 poäng.

 


 


Men kolla vad jag hittade!!!!!! Hade ärligt talat glömt den här artikeln.

Vilken jävla glädje det var, herregud.


jag vet hur ont det gör när hoppet dör


Sov för länge idag och glömde helt bort att vi skulle städa roddstugan. Fick stressa som en galning men nu är det i alla fall sjukt rent i stugan, plus att jag är utvilad. Det blev helt enkelt en win-win situation. Fett! Idag ska jag bädda rent i mitt rum och ha chilldag med mami. Gött med lov.


Följ min blogg med Bloglovin

från bästa vänner, till nån man inte känner


Har kurat ner mig i bästefåtöljen efter en sjukt lång dag i skolan. Men nu, äntligen, är det lov. Och det känns så sjukt välförtjänt och underbart! Har väl kanske inte riktigt förstått det ännu, för är helt väck just nu på grund av för lite sömn i natt. Men well, ser fram emot helgen och veckan som kommer.
Hoppas ni har det kanon!

när man släpper taget tar man steget


Två bilder sen gårdagen. Fick tårta sista timmen, helt enkelt för att vår klass är bäst. Stack sedan och käkade med Maja och Amanda på Cactuz. Sjukt gott! Efter det såg jag och Majsen på Grease-musikalen som de duktiga esteterna hade satt ihop, väldigt jättebra!

another sunny day


Det blev en mysig middag med fina Josefine. (Som jag kommer sakna busen när hon åker till Abu Dhabi på torsdag. Usch då.) Dagen har även innehållt fint väder, goda kvällsmackor och Desperate Housewives. Nu säger jag godnatt och inväntar morgondagen. Tagga tårta sista timmen och Grease-musikalen med saknade Maja.

we never get enough


make a gif at gickr.com


Strosar runt hemma i en gammal turkos hoodie och njuter av att få slutat tidigt. Ska dra mig över till Josefine sedan för lite käk. Gött att träffa tösen. Innan dess blir det plugg och hemmachill. Go dag.

let's go


Hemkommen ifrån en kortisdag i skolan, och imorgon väntar en till med endast två lektioner. Jag klagar inte!

Livet rullar på just nu och det känns otroligt skönt. Knappt en vecka kvar och sen är det lov med massa roligheter inplanerade, samt en helg innan det som inte är så illa den heller.
Hoppas ni har det bra också.

you can do it


Blev ingen zumba idag så körde ett träningspass här hemma istället. Känns så otroligt gott att vara igång igen. Nu jävlar! Nu blir det trim till sommaren haha.

Har även kollat på konståkningsgalan och bara myst. Och hallå, någon har sovmorgon imorgon också ja. Börjar tjugo över tolv. Ingen söndagsångest här inte.
hjärta

drogen för tillfället


myskväll


Amanda kom hit igår, och även Lisa. Vi hade det gött med god mat och snack. De är allt mysiga de där tjejerna.

Idag måste jag plugga. Jag har helt kört fast och får panik. Orkar inte.

RSS 2.0