fredag

 
Kompisar, sommaren börjar gå mot sitt absoluta slut men å andra sidan är våra utbytesstudenter från England här och snart åker vi dit för både utbyte, shopping och praktik. Som vi längtat. 
 
Ikväll är det party hos Melina med hela gänget. Allt är perf

glädjetårar

 
Att gå över berg för att basta på en brygga, bada i mareld, prata om livsviktiga saker, vakna upp i stugor med regnet smattrandes på fönstret och att få göra detta med de allra mest klokaste och bästa människorna jag känner; det kallar jag the great final of den här jävla underbara sommaren. Inte en enda tråkig stund har jag haft och det är tack vare dessa personer. 
 
Imorgon börjar skolan. Om nio timmar sitter jag på bussen för att hälsa på klassen och lärare. Inleda det sista året på gymnasiet. Nu börjar verkligheten igen, och med den kommer också stora uppsatser, tidspress, och sena pluggnätter men även galna krogrundor, beställning av studentmössor, helghäng med vännerna och praktik i London.
 
Så detta ska vi nog klara av. Även om jag har ångest upp till öronen, men med den här sommaren i bagaget känns det som jag kan klara av vad som helst. Efter lite glädjetårar och några "tack-som-fan-för-den-här-sommaren-sms" känns det litelite lättare att ställa klockan på 06.30. Det här fixar du Julia.
 
hejdå sommaren 2013

framkallning

 
I fredags beställde jag hem en hel hög med bilder från sommaren och idag kom de på posten. Är hur nöjd som helst. Det känns så otroligt kul att faktiskt ha fysiska bilder att kolla på, än att bara ha de på datorn. Nu slipper man vara rädd för att något ska krascha och allt ska försvinna. Tänkte sätta mig och klistra in alla i ett album och skriva några rader, så att man verkligen kommer ihåg och kan tänka tillbaks. 
 
Och det är verkligen nu man märker hur sjuktjävlafantastisk min sommar har varit. När man sitter och kollar på alla bilder och ser hur mycket man har gjort, då blir man bara glad alltså. En vecka kvar, sen back to reality. 

last week

 
idag börjar sista sommarlovsveckan
 
skål
 
 

sjätte augusti

 
 
Dagarna rullar på alldeles för fort och det gör mig så ledsen. Vet inte hur jag ska klara av ett år till med plugg, kommer gå under. Och jag skulle egentligen stått på is för första gången på två år idag, men har no fucking skjuts. En bra grej är dock att vi ska se Looptroop Rockers på lördag och det kommer bli hur fett som helst

första augusti

 
 
Försöker lära mig skejta, äter glass, cykelskjutsar, sitter på berg vid havet och äter pizza. Det är det min första dag i augusti har bestått av. En bra dag idag, bra dag.

RSS 2.0