eat your own head

how to make a gif at gickr.com

Tjahej friendz! Sitter och skriver om kubismen och äter äpplebitar. Är ensam hemma hela kvällen, så jag ska bara mysa. Ska upp halv fem imorgon, (hihi astaggad, fast nä.) Hoppas ni får en hippare fredag än mig. 
 
hejdå

två bilder

 
Hade en så skön sovmorgon imorse så det var inte klokt. Åkte till skolan för två lektioner, där bland annat min första bildlektion inkluderades. Läxa tills imorgon blev att måla av sin favoritsko, så himla mysigt. 
 
Nu: spinning!

I feel like walking the world

 
Vilken helt underbar motionsrodd det var idag! Helt spegelblankt vatten och solnedgång. Kunde inte bli så mycket bättre. Det är sådana här gånger man verkligen förstår varför man lägger ner allt slit. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag! Imorgon har jag sovmorgon till halv tolv så jag klagar inte. Puss

tja kompisar

gif maker

Lång dag i skolan. Nu ska jag kolla reprisen på svenska hollywoodfruar. Tror jag slår på stort med lite Ben&Jerry's också. Sen rodd.
 
hejdå
 

the quiz

 
tröttnar inte här heller

sm i svartvitt

/sista bilden lånad av Amanda/
 
Hela tävlingen var väldigt bra arrangerad och allt var liksom toppen. Men jag kan inte hjälpa att känna frustration över att se motståndarna ha fyra starka killar sittandes i båten. Vi är också starka, det är inte det jag menar. Men killar är ju faktiskt biologiskt starkare och det stör mig. De vann över oss med fyra sekunder. Fyra ynka sekunder. Men jag vet att vi inte kunde ro ett bättre lopp än vad vi faktiskt gjorde. Vi hade inget mer att ge, och det är väldigt skönt att känna så. De hade tyvärr styrkan den här gången, vi hade tekniken. Så är det. Nästa år ska vi ta tillbaks vårt guld. Så länge säger vi grattis Björkö, det var ni värda!
 
Finns inte ord för att beskriva hur bra ni är tjejer. Tack för en fin helg.
 

gillar oss

/bild lånad av Amanda. Mer bilder kommer./
 
Dagen idag har varit så himla mysig! Dock gick det väl inte riktigt som vi förväntat oss. Det blev tyvärr inget andra SM-guld för min del, utan vi fick nöja oss med ett silver, (vilket inte är fy skam det heller!) Vi gjorde två kanonbra lopp och är supernöjda, och det är väl det som räknas?! Gillar oss så tokmycket.
 
Nu ska laget strax hem till Jennifer för att fira. Tiptop! 

just little things

 
källa

en kvällslista

1. Var är din mobiltelefon?
På en bänk, två centimeter bort.

 

2. Var är din andra hälft?
Vad syftar man egentligen på här? Elsa är i alla fall i USA, och det är ju ganska asjobbigt dock.

 

3. Ditt hår?
är så himla tråkigt?!?!? 

 

4. Ditt humör?
Mest trött och godissugen. Lite nervös också

 

5. Din dagsplan?
Fixa det sista inför rodd-SM imorgon, bara ta det lugnt, äta äpplechips och lägga mig tidigt.

 

6. Det bästa du vet?
Sommarlov och festivaler/konserter med mysiga vänner. Det var mitt spontana svar på denna frågan.

 

7. Din dröm i natt?
Ingenting?

 

8. Ditt livsmål?
Att hinna med allt man drömmer om att göra. Bli vansinnigt kär. Flytta utomlands. Studera. Behålla alla fina vänner.

 

 

9. Rummet du är i?
Köket/vardagsrummet. Mestadels vitt och ljust.

 

10. Din hobby?
Tycker om det mesta. Men fika är ju alltid mysigt. Och måla. Och läsa.

 

11. Din skräck?
Att inte få göra allt jag vill.

 

12. Var vill du vara om sex år?
I New York med bästa Elsa, i en liten sunkig lägenhet. Leva det fattiga livet ett tag.

 

13. Var var du igår kväll?
På pastakväll hos Elin.

 

14. Vad är du inte?
Pigg.

 

15. En sak du önskar dig?
Så himla mycket saker just nu, usch.

 

16. Var växte du upp?
Har bott på en ö hela mitt liv, (inte så farligt som det låter. 15000 pers här). Och ja, bodde med mamma och pappa tills jag var fyra, och sen bara med mamma. Flyttade till en lägenhet och sen till huset jag bor i nu när min bonuspappa kom med i bilden. 

 

17. Det senaste du gjorde?
Övningskörde och köpte sallad.

 

18. Dina kläder?
Svarta Cheap Monday-jeans, vitt linne och nättröja. 

 

19. Din tv?
Har ingen egen tv, (vill inte ha det heller.)

 

 

20. Ditt/dina husdjur?
Har inga husdjur, (hade en kanin en gång i tiden men den frös ihjäl?)

 

21. Din dator?
Skoldator. Dell.

 

22. Din bästa ägodel?
Alltså klurigt detta. Min kudde?

 

23. Saknar någon?
Elsa i Kentucky.

 

24. Din bil?
Har inte ens körkort.

 

25. Något du inte har på dig?
Haha, det som är kvar i garderoben? (Och i alla andras också för den delen.)

 

26. Favoritaffär?
Urban Outfitters.

 

27. Din sommar?
Helt underbar! Vill bara krama och pussa på hela sommaren. Festivaler, Köpenhamn, små utflykter här och var, fester, kompisar och båtturer. Åh puss.

 

 

28. Älskar någon?
Älskar många.

 

29. Favoritfärg?
Brun och grön.

 

30. När skrattade du senast?
I skolan idag eller något?

 

31. När grät du senast?
I tisdags.


lite om gårdagen

 
Igår var det pastakväll hemma hos Elin med fina roddlaget. Så himla mysigt hade vi det, med en massa skratt och god mat. Imorgon är det SM och jag tror vi alla är sjukt taggade och nervösa. Ska bli så kul!! 
 
Första veckan i skolan är avklarad också. Herre vad fort allt går, men inte mig emot. Vill bara ta studenten, jobba och sen ut och resa. Bara två år kvar, sen frihet. Både ångest och lycka.
 
lovelove

tjugotredje augusti

 
Har haft mitt nya linne och min gröna klocka på mig idag. Är precis hemkommen ifrån skolan. Lyssnar på mysmusik och försöker glömma bort hur trött jag egentligen är. Ikväll ska jag på pastakväll med roddlaget, vilket kommer bli hur mysigt som helst! Men innan dess ska jag fixa lite i mitt rum tror jag, är så sugen på förändring, (och det gäller mer än i mitt rum.) 
 
Hoppas ni har haft en bra dag!

onsdag tjugoandra augusti

 
Hej kompisar! Jag tvingade hit Maja för att göra hallonbollar förut. Hittade receptet igår så jag var tvungen att prova. Namnet låter ju faktiskt sjukt gott men njaaa, det var väl inte riktigt någon höjdare haha. Men ja ja. 
 
Är i viliket fall som helst sjukt trött och ska mest göra ingenting ikväll. Låter som en bra idé. Imorgon är det pastakväll med roddlaget. Fint ska det va.

vi faller på måfå tills vi faller isär

 
Ångrade så himla mycket att jag inte köpte Björnstammen-skalet när jag var på Emmaboda, så jag var tvungen att beställa det härom dagen. Och igår damp det ner i brevlådan. Så himla fint och bäst är det.

the world is yours, save it x2

 
T-shirtar är väl kanske inte det som jag har ont av, men jag kunde ändå inte låta bli att köpa dessa för ett tag sen. Båda ifrån Weekday. Gillar verkligen trycket.

Men hur som haver. Andra dagen i skolan är avklarad och jag har sån sjuk skolångest. Vill mest av allt bara ta studenten direkt. Men antar att det kommer gå fort. Nu är det snart dags för sista roddpasset innan sm, är så himla taggad! 
 
Puss kompisar!

tell me what you know about dreamin'

 
Här är lite mer bilder sen i fredags, när vi var på Maskinen. Himla mysigt var det som sagt, med stenungsbakad pizza och jordgubbsmys vid kanalen. Maskinen toppade verkligen kvällen.
 
Idag fikade jag med mysiga Sara och efter det var det roddträning. Go dag! Har förövrigt fruktansvärt mycket söndagsångest, för det är ju trots allt skola imorgon. Men jösses vad fint lov jag har haft.

om magi på götaplatsen

 
Maskinen var så himla jättebra i fredags så det var inte klokt! Som vanligt gör dom en aldrig besviken. Frej och Herbert, så himla mycket kärlek till er. Annars så hade jag det jättebra i staden med Maja och Amanda. Vi käkade gott innan vi satte oss i en park för att äta jordgubbar. Sen mötte vi upp Frida och åååå vad allt var bra den här dagen. (Bilder kommer imorgon.)
 
Nu ska jag sova, ville mest bara titta in här och säga hej. Har varit på femtiotalsfest så är trött och sovfärdig. Så godnatt på er kompisar!

sjuttonde augusti

 
Hej kompisar! Idag har mitt glada humör dykt upp tillsammans med en helt stökig friss. Men jag gillar det och snart ska jag möta upp Louise för fika och solning. Så himla bra dag!!

och inte se mig själv på väg åt fel eller rätt håll

 
Igår åkte jag och Maja in till Göteborg för att se på Familjen och efter det Den svenska björnstammen. Vi kunde gå i shorts hela kvällen/natten och allt var bara så himla bra. Och åååh vad jag bara ville gråta när björnstammen började på mörkt kallt ljus, och när detta har hänt spelades kom tårarna på riktigt. Så himla perfekta. 
 
Men hur som haver hade vi det jättebra i stan i alla fall. Imorgon blir det Maskinen. Underbart!

tröttnar aldrig!!!!!

 
 

9-11/8

 
 
Har haft så himla braiga dagar på Way Out West! (Som vanligt har jag bara tagit kort med mobilen, borde skaffa mig en liten kamera som är smidig att ta med. Istället för systemen menar jag.) Vädret har varit på vår sida i stort sett hela tiden och ååååh vad alla spelningar varit sjukt grymma! 
 
Festivalens hiss var definitivt Miike Snow. Satan vad de överträffade alla mina förväntningar. Även Laleh, Bon Iver, Ben Howard, Florence + the Machine, First Aid Kit och The Black Keys var fantastiska. (Haha svårt att välja.) 
Dissen måste vara att Frank Ocean blev inställd och att Kraftwerk inte spelade The Model. Annars var allt komplett. 
 
Nu är jag i alla fall hemkommen och har hunnit med både övningskörning och träning. Imorgon ska jag sova länge för jösses vad jag är trött. 
 

hej på er

 
Är så seg idag. Har mest legat och läst och käkat. Helt okej för mig. Har precis packat det sista inför Way out West imorgon, så nu är jag skitpepp!!! Ska bli så roligt! Möter upp Josefine i Göteborg vid tolv-tiden och sen sover jag i hennes båt tills på söndag då. Toppen! 
 
Ciao

where have you been

/random sparade gamla bilder på datorn/
 
har noll ork till nånting idag. har mest övningskört och snart måste jag pallra mig ner till rodden. funderar på att springa ner bara för att vakna till?? nej asså nu vill jag bara ha way out west
 

hello

 
Är på bra humör idag trots skitvädret. Behöver fixa lite grejer inför Way out West, så det ska jag göra idag. Bara tre dagar kvar nu! Sjukt taggad!! 
 
Annars då? Jo det var riktigt skönt att återigen få igång träningen igår. Man märker skillnad bara på att inte ha tränat på en vecka. Får ju dock inte ta ut mig helt då jag fortfarande går på antibiotika (halsfluss). Men innan SM (25 augusti) ska jag allt vara frisk igen! 
 
ha en bra dag kompisar!

give it all you got

 
Har varit ute och plockat typ sex liter blåbär. Duktig som jag är liksom. Just nu håller vi på att göra i ordning en hejdundrandes middag här hemma. Passar bra för jag är fett hungrig. Ikväll kanske jag ska hänga med Patrik och imorgon ska jag träffa Felicia och även ro. Mår så himla bra nu för tiden.

tredje augusti

 
Hade en sån mysig kväll med brudarna igår. Käkade gott och bara mös. Så längesen vi sågs. Idag ska jag träffa Amanda (?) innan hon drar till Spanien. Men fram tills dess ska jag bara vara, var fett längesen jag var hemma så det är underbart. 
 
Ha en bra fredag kompisar!

ready for the world

 
Det slog mig precis att jag knappt har några bilder alls sen Köpenhamn, haha. Trodde jag tog många fler ju. Men well, detta är väl det som blev någorlunda. /
 
Nu har jag fixat mig en aning för att snart dra till Josefine för att fika och catcha up allt som har hänt sen vi träffades sist. Vi behöver även snacka ihop oss lite om Way Out West nästa vecka, för vi ska ju dit tillsammans. Hur grymt? 
ha en bra dag kompisar

home sweet home

 
Åh, jag har haft så underbart fina dagar i både Malmö och Köpenhamn. Ätit så himla god mat och shoppat kanske en aning för mycket. Men nu är jag hur som helst hemma på ön igen. Känns faktiskt riktigt skönt. Går på antibiotika i en vecka till men känner mig frisk som en nötkärna ändå. Skypade med Elsa en stund och imorgon ska jag nog träffa Maja och Josse. Så ja, man kan ju säga att livet är ganska bra just nu. Trots omständigheterna liksom.
 
Nu ska jag sova gott i min egna säng efter både festival- och storstadshäng. Jösses vilken fin sommar jag haft hittills. Bilder ifrån resan dyker nog upp imorgon.
 
Puss på er kompisar!

RSS 2.0