HEJ


äntligen helg

 
Nu är det helg och herregud vad jag är glad för det! Stack ner till Majsen för att hänga lite med henne och Josefine. Vi gick och köpte kakor och capri sonne (världsbäst förövrigt!) Dock förstörde regnet allting så vi drog år var sitt håll tillslut. Men fett mysigt ändå. 
 
Imorgon ska jag och Patrik hämta upp lillasyster för en shoppingtur. Åå så mysigt det ska bli! Ciao

hardworkwork

 
Sitter just nu och myser och snörvlar ute på balkongen. Pollensäsongen har verkligen brutit ut, och det är ett helvete. Hatar det, förstör så himla mycket. Gash. Men ja ja, har som vanligt jobbat större delen av dagen så jag är trött och sliten. Men det är okej. Bara två veckor kvar, sen går även jag på sommarlov på riktigt. Känns underbart!

my heart is infected, i gotta protect it

 
Hej och hå vad jag är usel på att blogga just nu! Hinner inget annat än att jobba och äta, så jag antar att det är en bra ursäkt. Men nu ska jag i alla fall iväg med Patrik och splea minigolf och äta glass. Det är ju trots allt fint väder! Ciao fellas

det finns tankar som går och aldrig kommer tillbaks, det finns tankar som ställer mina tankar till svars

 
Tog återigen en roadtrip med Patrik till Skärhamn. Lär väl bli mycket sånt den här sommaren. Men hur som helst, i brist på annat drog vi faktiskt till akvarellmuseet. Sen en fika på det. Fint ska det va. 
 
Och herregud vilken jobbig roddträning det var efter det. Grymma är vi! Nu ska jag lägga mig tidigt för imorgon är det jobb igen. Jättetaggad. Eller?
 

du kan drömma dig bort men aldrig komma tillbaka

'
 
Usch vad jag har varit dålig med uppdateringen på senaste. Men jag har i stort sett inte gjort något annat än att jobba
 
Midsommar igår var myspys. Träffade Maja för att grilla och käka gott och lite senare kom Josefine och Amanda och åt jordgubbar en snabbis. Drog ner till Beata för att träffa lite folk och sen vandrade vi uppåt igen. Det hela slutade med en nattmacka hos Tobias och sen kom jag i säng runt tre-tiden. Helt okej midsommar, har trots allt alltid tyckt att det är överskattat. (Bjuder på två bilder också, mer kanske kommer.)

fejktöj


Andra dagen på jobbet gick lite fortare. Skönt det. Stack in på torp och käkade med mamma efter jobbet och fick med mig fejktöjningar hem. Haha, gillar grejen ändå. Får se hur mycket dom kommer användas. Nu ska jag snart hoppa i säng för att gå upp tidigt återigen. Ciao

det är inte lätt

Bild från igår.

Gick upp klockan 5 idag (som jag för övrigt ska göra andra jobbdagar också). Jag kan ju säga att det märks, är så galet trött. Men jag orkade trots allt med ett jobbigt roddpass nu på kvällskvisten. Nöjd. Soffan resten av kvällen och sen ska jag sova skönt.

om sommarjobb och trötthet



Så himla jättetrött är jag idag. Min första jobbdag på sjukhuset bestod av introduktion i form av föreläsningar i 5 timmar. Man blir gött seg av sånt. Imorgon ska jag ut på avdelningen och visa mina sjukhusskills (i form av att koka kaffe och tvätta bord). Jättetaggad, eller? Men nu ska jag i alla fall koka mig en kopp te och läsa, bara relaxa lite.
Ciao

feeling great


Hade en toppenkväll hos Lisa med Amanda och Linda. Grillmys stod på schemat så det var gött. Tog nästan inga bilder alls, vilket sög. Men en söt liten bild på Amanda blev det i alla fall.

Nu har jag kört ett riktigt jobbigt roddpass och har bänkat mig i soffan. Imorgon är det första dagen på jobbet.

bättre och bättre


Åå vilken go start på sommarlovet jag har haft! Tillbringade några timmar med Maja i Henån och sedan mötte jag upp saknade Elsa vid bussen. Vi köpte glass och gick sedan hem för att käka räkor och sedan mös vi på balkongen hela kvällen. Så himla skönt att få catchat upp allt vi missat, hon är så bra. Imorse tog vi en cykeltur för att köpa jordgubbar och färskt bröd, som sedan blev till en rejäl frukost. Underbart!

Ikväll ska jag mysa hos Lisa, så det blir toppen det med. Fint med sommarlov.

sommarlov

Jag och Amanda firade sommarlovet på väg hem.

Åkte till skolan för att säga hejdå till klassen, så nu har vi sommarlov! Känns helt otroligt, all stress bara la sig med en gång. Nu ska jag ta dagarna som dom kommer, (carpe diem som vår rektor sa), och bara ha ett himlasuperjättebra lov. Jag börjar med att möta upp Maja alldeles snart för en pizza och senare kommer Elsa hit. Finemang!

nostalgi och fika


Oj, vad det kändes konstigt att sitta på läktaren när det vankades skolavslutning på gamla grundskolan. Har ju trots allt spenderat 10 skolavslutningar där, så jag kan säga att det var en aning nostalgiskt. Men i alla fall, det var väldigt roligt att se alla tjusiga nior. Och speciellt lilla Felicia, fina barndomsvännen.

Efter detta åt jag rabarberpaj hos Josefine och sen tog jag och Lisa bussen in till 2 fröknar och fikade. Nådigt god kaka och fint umgänge. En väldigt bra dag helt enkelt. Imorgon är det min tur att ta sommarlov.

how I feel about you


2 bilder från igår. / Var och klippte till håret efter skolan, så nu är det fräscht till sommarn. / Vår engelsklärare hade gjort cupcakes till oss, fint ska det va.

Idag har jag haft sovmorgon och en kortisdag i skolan. När jag kom hem gjorde jag en storstädning i rummet så nu är det inte ett enda jäkla dammkorn kvar.
Tog ledigt imorgon för att se niornas avslutning. Kände att jag ville det, så jag kan gratta bästa Felicia.
ciao

det här är inget farväl, men det är dags att gå


Idag strosar jag runt i min nya skjorta från Vans och tar det allmänt lugnt. Åkte in till skolan för att hålla en presentation och slutade en sisådär 4 timmar tidigare. Ska i och för sig snart in till lillstaden igen för inskrivning på jobbet, men det är i vilket fall som helst bättre än skola.
puzz

häj från mäj


Idag har jag varit i Götlaborg med mami. Vi hade det skoj och mysigt och allt sånt där. Har även hunnit med ett gött roddpass.

Ochochoch imorgon påbörjas sista skolveckan innan sommarlov, och det känns mer än jättebra. Ska på inskrivning på jobbet också. Inte jättefett men det får gå. ciao fellas

it's just that no one makes me feel this way


Sov bort nästan hela dagen och åt en god frukost. Josefine kommer hit snart och vi har beställt thai, mys-lördag. Fint ska det va!

Tyckte att det var dags för en ny header också, så jag fixade en snabbt igår. Inget speciellt alls verkligen, men det får gå så länge. Ciao

vi är ju inte mer än människor


Två bilder sen i onsdags.
Åkte in till skolan för att skriva ett prov, och sen dess har jag varit hemma och bara slappat och försökt att skriva det sista på svenskpresentationen. Känns gott att 99 procent av allt i skolan är klart, så nu inväntar vi sommarlov. Hoppas att mitt humör ska ryckas upp då också, det är på tiden.
Puss

cool it down


Idag tänker jag ta en dag för mig själv. Det innebär ingen telefon och ingen facebook, twitter, instagram osv osv. Ska försöka stressa ner. Jag behöver det nu. Så kram på er.

a little bit better


Är på ett sånt där jättebra humör idag! Snart ska jag iväg och fira lilla mormor som fyller år idag och sen blir det iväg till Liseberg för att kika på Timbuktu med vänner. Finafisken jao!
Puss

om thaimat och streetdance


Kort dag i skolan med enbart ett prov på schemat. Drog hem igen och käkade thai och spelade monopol med Patrik. Har man inget bättre för sig så varför inte haha? Sen tog jag och Josefine bussen in till stan igen för att prova på lite dans på kulturskolan. Så nu har vi äntligen bestämt oss. Det blir street till hösten! Åh så jag har sett fram emot detta! Nu ska jag krypa ner i sängen och spana på säsongsavslutningen på Grey's Anatomy, det lär bli spännande.
Ciao fellaz

mina känslor just nu

make a gif


ooooooooorkar iiiinteeeee

om roadtrips och indisk mat


Har mest hängt med Patrik hela helgen. Ganska fett faktiskt. Roadtripade runt lite varstans och hamnade tillslut i Göteborg. Vi bestämde oss för att prova någon ny restaurang (vår favorit var stängd) och det visade sig vara ett bra val. Det blev indisk mat och en kaffe på det, fint ska det va. Idag har vi spelat mariokart och sedan stack jag iväg till roddträningen. En finemang helg.
Ciao

han var solen när det dagas


Hej och hå. Tar en liten roadtrip med Patrik. Glass står på listan, annars en spontan dag. Gott.

vi hörs när jag är på bättre humör

weheartit

RSS 2.0