ok

 
 

"I tried to reach the sky, but all I got were storm clouds under my nails"

  

Idag är jag sjuk. Idag såg jag en film jag velat se så himla länge. Idag såg jag Dear Lemon Lima och det är den bästa film jag sett, till och med bättre än Juno. 
 
Den handlar om lilla Vanessa som blir dumpad av sin pojkvän Philip. Olyckligt kär försöker hon att göra allt i sin makt för att vinna tillbaka honom, vilket inte leder till någon vidare success. Hon anmäler sig därmed till en skoltävling där hon frenetiskt försöker imponera på Philip, men under tiden växer något inom henne som förstår att han kanske inte är så bra som hon först trodde. 
 
Så himla mycket frustration och hjärtekross i denna film, samtidigt som den var både rolig och träffsäker. Trodde inte att jag skulle fastna så som jag gjorde. Se den hörrni!
 

dubbelt upp

 
Tack och lov. Nu är det lov. Haha lol
 
Har blivit nitton sen vi hördes och kollar mest på os hela dagarna. Mår bara fint ska ni veta. 

surprise

 
I lördags blev jag så himlahimla överraskad av asbra personer!!!! En surprise-maskerad för mig och Marcus (vi fyller ju år imorgon), verkligen helt utan misstanke på något sånt här?? Förstår ej hur dessa har lyckats att lura mig så brutalt? Ett stortmegastort tack till alla som var med och speciellt till Marcus för att han kunde ha det (och för att han är bäst överlag?!?!) Imorgon blir vi nitton. Känns bra att fylla en ålder som inte fyller någon som helst funktion. Nästa gång blir det systemet-dags och en hejdå-ungdomen-vink
 

lite rådjur

 
Har ju i princip hundratals av dessa halvklara prickteckningar hemma???? Segt att jag aldrig pallar göra klart dom dock
 
Hur som, veckan är snart slut och det är så skönt för jag är så jävla stressad över så många oklara saker men i helgen ska jag till gbg och kanske shoppa i vild stress och sen fira min och marcus födelsedag för vi fyller ju nitton på måndag och det blir roligt och jag älskar min nya kappa (ifrån monki) och snart är det lov och studenten kommer jävligt snart panik hejdå
 

so long, see you tomorrow

 
Idag är en bra dag av en anledning: 
1. Bombay Bicycle Club har äntligenäntligen släppt sitt nya album

RSS 2.0