nyårslistan

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?
Oj, en hel det skulle jag tro! Jo, alltså jag var på festival, blev singel efter ett två år långt förhållande, köpte docs, fyllde sjutton, hade världens bästa sommar, var i Stockholm med Amanda, var på utbytesresa i Tyskland och en massa andra saker jag inte kan komma på just nu.

 

Har du några nyårslöften?
Nej, inte ännu. Men borde kanske skaffa mig det?

 

Vilka länder besökte du?
Danmark, Tyskland och Sverige skulle jag tro!

 

 

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Alltså 2012 var ganska fulländat måste jag säga. Men att fylla arton kommer ju inte sitta helt fel 2013!

 

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
Alltså hela Emmabodafestivalen, 25-28 juli.

 

Vad var din största framgång 2012?
Att klara av att leva som singel. (Vet inte om man kan säga att det är nån direkt framgång men.)

 

Bästa köpet?
Mina docs, helt klart! Tar aldrig av mig dem.

 

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och kläder!

 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?
Antagligen Pursuit of Happiness, The wolves (act I & II), Kärlek vid sista ögonkastet, Flytta på dig och Gagnam style hehe.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla konserter under sommaren. Alltså hela sommaren var ju helt underbar, går inte att välja ut något specifikt. Bara att hålla tummarna och hoppas att 2013 blir lika bra.

 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Sådant går ju upp och ner hela tiden. Vintern var ganska tung, skoltrött, kärleksdeppig osv osv. Det vände så småningom och under sommaren var jag som sagt hur glad som helst. Hösten gick bara alldeles för fort, så kände inte efter så mycket där. 

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2012?
Så. himla. blandad. Alltså haha verkligen. Det varierar så himla mycket beroende på årstid osv. Men jag tar på mig det jag tycker är snyggt helt enkelt!

 

Vad önskar du att du gjort mer?
Oj, kanske tagit tag i mig själv och pluggat upp betygen. 

 

 

Blev du kär i år?
Nej, och vill inte bli det för tillfället heller.

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Jag gick i skolan haha. Firade med vänner på helgen om jag inte minns fel!

 

we are the champions

okej dum som jag är
 
Läste precis det här inlägget
 
Nej alltså ibland känns det mer än andra dagar. Fan det löser sig
 
men inte just idag

dagens

 

Dagens humör: Stressad över bildinlämning och taggad inför nyår.
Dagens vill ha: Svart spetsig tuschpenna och längre lov.
Dagens klädsel: Mysbyxor och stickad tröja.
Dagens frisyr: Utsläppt och äckligt med gamla lockar.
Dagens planer: Skriva och skissa på bildarbetet och handla för nyårsmiddagen.
Dagens saknad: Elsa, som alla andra dagar ungefär.
Dagens måltid: Frukost och choklad.
Dagens borde: Städa och skriva bildarbetet som sagt.
Dagens godis: Mörk choklad och en annan chokladkaka med kakor i, som Elsa hade skickat hela vägen ifrån USA. (Och allt är snart slut och jag fyller år snart och snälla snälla Elsa då)
Dagens tråkigaste: Ah men hela jag ungefär. Nä men att dagen innehåller så många måsten. 

 

Ah men detta blev ju historiens roligaste inlägg

 

naaaaääe

 

++

 
ahmen juste, här är det nyaste i garderoben! Tröjor Obey (såklart) och Revolution, Somewhere

senaste +

 
Har avverkat släktträff efter släktträff, jobbat och shoppat bort lite pengar i Göteborg med Maja. Igen. Men jovars, jag har det rätt bra just nu. (Om man bortser från att klockan står på 06.02 imorgon, men äsch va fan.) Och har fortfarande en konsthistoriabok som måste göras klart. Men snart är det nyår och då ska vi ha kul!!

juldagen

 
Okej nu är alla paket öppnade och all mat uppäten (nääe). Rätt skönt att kunna lyssna på annat än jullåtar nu också, utan att känna sig som världens christmas-cheater. Nöjd och belåten är jag i alla fall, och snart ska vi iväg och äta mer mat. Fortfarande rätt nöjd! Hur som haver, tröjorna ovan är från Levis, lurarna är Urbanears, boken är Keplers Sandmannen och pennorna är allt från 2b till 8b.

jul 2012

 
Då var åter en jul avklarad av så många andra jular. Jävlar vad fort allt ska gå. Men alltså ah, har haft det jättebra verkligen, älskar seriöst julafton. Men nu ser jag fram emot 18-års-dagen istället.
 
Hoppas ni haft en bra jul vänner.

senaste

Hej kompisar! Sen vi hördes sist har jag:
 
gjort sjuka mängder pepparkakor med gosbrudz
 
hängt med Maja i Göteborg och testat sängar på Ikea
 
jobbat 8-12 och förfrusit i converse
 
kommit hem tillslut
 
och en hel del annat som tex skypat med cpbästaelsa och slagit in alla julklappar (15 kr kvar på kortet, generös?)

14:49 onsdag

 
 
Alltså borde göra så jävla mycket annat, men sånt är livet. Första dagen på lovet och klockan stod på 06.00. Sjukt hippt.
 
Nu: plugg och musik

+

 
ah men ni kan nog vara bäst i hela världen

artonde december

 
Världbästa mamma hade köpt blommor och räkmacka när jag kom hem. Så himla fint och alltså åh, nu har jag lov. Och det är så skönt. Och egentligen borde jag inte skriva här för jag har massa annat att göra men jag är så jävla glad just nu och en stor jävla sten har släppt från axlarna och jag har haft klänning på mig idag och ikväll ska jag fika med mina brudar och jag hoppas detta kommer hålla i sig hela lovet för jag orkar inte vara ledsen igen. 

beslutsångest

 
Okej vänner, jag har fått världens beslutsångest. Sen jag slutade med konståkningen för lite mer än ett år sen, har jag saknat det så jävla mycket. Inte för att jag vill satsa och träna lite mycket som då, men jag funderar skarpt på att börja träna på måndagsträningarna. Så alltså bara en dag i veckan. Det lär man väl klara av? Är bara så himla nervös att jag ska ha tappat verkligen allt, och det är det som gör mig tveksam. Men det känns ändå som om jag kommer ångra mig om jag inte gör det. Hur fan ska man våga? Snälla, någon??
 
åååå så himla jobbigt

mmm sakna

 
ah men slog mig att jag saknar festivallivet nå jävulskt

nojig

 
Alltså känns så jävla knas att slå in julkappar. Snart är det julafton, sen blir jag arton, tar studenten går i pension och dör. Nääe men alltså blir bara så rädd att allt går så himla fort och att man inte kommer hinna göra allt man vill. Ah men livet är en fest.

vart tog alla nätterna vägen

 
två bilder en åthelvetesstressig söndag. 

femtonde december

 
Idag har jag och Sara varit i stan hela dagen. Vi var på julmarknad, köpte julklappar och var på Jul på Liseberg. Så himla mysigt verkligen! Som en egen liten sagovärld. Så lite julstämning fick man allt, (även om typ all snö töade bort). Kan snart börja koppla av på riktigt innan jul, och det är ju helt underbart. 

everything at once

 
Fast alltså näääee nu lät det som om jag var deppig, och det är jag ju verkligen inte!!
 
Här är några bra saker just nu:
- jag fyller arton om ca två månader
- maskinen (och Håkan såklart) kommer till P&L
- jag, Maja och Josse ska på P3 guld-galan den 19 januari
- det är snart julafton
- jag och Sara ska på Jul på Liseberg imorgon

skriva av sig

 
Ah men hej vänner. Är så himla tacksam för att det är fredag idag. 
 
Jag är en sådan person som hatar att göra saker under press, som jag vet att jag måstemåste göra. Med detta syftar jag ju främst på skolan. Jag kan göra vad som helst, verkligen vad som helst, för att slippa plugga. Tvätta, dammsuga osv osv. Ja, ni förstår. Men nu har jag liksom kommit till den gränsen att jag förstår att jag måste anstränga mig lite mer, kämpa lite hårdare, för att få till de där betygen som jag vill ha. 
 
Det smärtar ganska mycket att se betygen bli allt sämre och sämre, (för det är tyvärr så det har varit nu under hösten). Men jag orkar verkligen inte. Jag finner inte motivationen längre. Går bara runt i mina egna tankar. Jag hittar på femhundraåttiosju anledningar till att inte plugga. (Och nej, detta gäller inte bara mig. Det vet jag ju.)
 
Det jag egentligen ville få fram med det här är att jag ska försöka att "få bort" det som jag oftast flyr till. Och tyvärr så är bloggen ett väldigt bra exempel på det. Jag säger inte att jag ska sluta blogga, men som ni säkert har märkt så har det varit ganska tomt här på senaste. Och ja, ni förstår ju varför. Nästa termin ska jag ta tag i skolan, göra mitt bästa och verkligen försöka. Även om mycket roligt försvinner. Även om jag egentligen inte vill det. Men något måste hända. Let's step it up.
 
(Okej, jag kom just på att jag inte har en aning om vad jag egentligen ville säga med det här. Well well.)

run with me, through all cities

 
Tisdag idag. Fick sluta två timmar tidigare så jag och Patrik passade på att baka lussebullar. Julstämningen har börjat infinna sig, plugget börjar trappas ner och allt känns jävligt mycket lättare. Snart kan vi pusta ut igen. Go go! 

söndag

 
Idag har jag mest ätit frukost och läst ut Flyga Drake. Så himla hjärtskärande, tragisk och fin bok. Läs den! Jag har fått lugnat ner mig lite innan (i princip) sista skolveckan, och det känns ändå som om jag har det mesta inom kontroll. Både med skolan och mig själv.
 
Så kompisar, hoppas ni haft en kanonhelg. 

om du ser mig så säg att det finns

 
Två mer bilder från igår.
 

ten thousand hours

 
Hade en liten "photoshoot" istället för bild idag, vilket var jävligt roligt. Maja är sjukt duktig hon.
 
Annars så är min bror på besök, kul att träffa honom. Imorgon ska jag kolla på teamåkningstävling och shit vad skoj det ska bli!!! Ha en bra helg kompisar, så tjingar vi snart igen. Puss
 

har allt jag saknat när du öppnar din dörr

 
Här är några helt random bilder från arkivet. Ville bara säga att jag har näsan i skolböckerna ikväll. Har tänt en brasa, kokat en kopp te och det känns lite bättre ändå. Snart är jag på banan igen ska ni se. Och imorgon ska jag träffa Maja. 

femte december

 
Igår 22:32 blev livet kaos igen. Och fan. Nu räcker det. Kokar te och pluggar matte för att distrahera mig själv. Vill inte gnälla, men att bygga upp sig själv för att senare gå sönder är inget roligt. Jag menar, rockigare har man ju haft det. Men vi börjar om igen, tar nya tag. 
 
Fast, jag glömde ju matteboken i skolan. Så då är det okej att inte plugga till provet imorgon?
 
mm

bara hej

 
Okej, här står jag och ser svår ut. Skoltrött och trött kanske. På lördag ska jag se på säsongens första teamtävling och jag är så jävla spänd. Mest för att jag vettefan hur jag kommer reagera på att få komma in i en ishall igen, men också för småkussarna som ska tävla. (Hoppas inte jag slutar grinandes på läktaren som i stort sett alla andra gånger. Nesh, jag får skärpa mig). 
 
OK, annars då? Jorå, jag har blivit förkyld och kommer knappt upp på morgnarna. Men äsch.

första december

 
Jag mår så jävla mycket bättre.

RSS 2.0