måndag 21.25

 
 
idag lyckades jag klämma pekfingret i ytterdörren och tror fan det är brutit. 
 
Men aah, det är rätt mycket som händer just nu. Skolarbetet börjar sakta men säkert ta slut, på torsdag kommer Elsa hem ifrån tio månader (!!!) i USA, om två veckor är det dags för Håkan i Slottsskogen, sommarlov om tre veckor och då börjar även sommarjobbet. Lite andra grymmeplaner där emellan så vi lär stå ut! 

tjugofemte maj

 
Idag blev det roadtrip (kirrade ju körkort i onsdags), och vi hamnade på Tjörn. Köpte kakor och satt på ett berg, solade lite och bara njöt av vädret. Så himla fin dag. 

tjugonde maj

 
ah tjena friends! Ett tag sen nu men jag lever! Snartsnartsnart är det sommarlov och ännu mer snart kommer Elsa hem och oj vad jag har saknat henne! Annars så hade jag en bra helg med bland annat häng i Göteborg med Sara och Eurovisiontittande hos Marcus med fint folk. Håller på att bocka av det sista grejerna i skolan och det är sol. Vad mer kan man begära?!

you pick me up when I fall down

 
Maja var stolt över sina nya jeans-vans och jag över mina palmtights.
 
men så kul

hos maja

 
Hängde hos Maja igår. Tog lite kort, pratade strunt och lyssnade på musik. Mmmm det var nice.
 
Nu ska jag översätta en uppsats och lyssna på will.i.am, ah det är nice det med.

nionde maj

bilder sen i somras
 
Värmen har kommit så det tackar vi för! Annars så rullar dagarna på nå' jävulskt. Äter thaimat, fikar och vinar med Lisa, räknar ner dagarna till Håkan (30 dagar!!) och skriver på inlämningar. Känns okej

sen sist

 
Hej vänner! Sen vi hördes sist har jag sprungit för första gången på typ 4 månader (?), klarat teoriprovet, hängt med Patrik som har snyggaste tatueringen, spelar super mario, ätit thai två gånger, bränt en massa pengar på kläder, firat grymmeKarin som fyllt arton, sovit hos Anna, sett på 2,5 avsnitt av halv åtta hos mig och pluggat.
 
mmm det var kanske allt puss

sommartankar

 
Okej, idag la jag ut denna bilden på instagram med texten: Idag vill jag vara här. Och satan vad jag saknar sommarvärmen och festival idag. För just nu känns det inte okej att det är runt tian i grader och sjuka vindar. Men äsch en bra dag ändå fan

förste maj

 
Vänner, jag lever! Livet känns en aningen lättare och jag börjar se ljuset i tunneln vad gällande plugg och körkort. Snart ska det bli bättre här på bloggen, det lovar jag.
 
puss på er

RSS 2.0